Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

אולי מישהו נתקל בבעיה הזו וטיפל בה, ברכב של אימי(מאזדה 6 2003) לפעמים קורה שבנעילת הרכב דרך השלט (אזעקה של קוברה עם קוד 4 ספרות) הדלתות לא ננעלות והאור בתא הנוסעים לוקח לו הרבה זמן להתכבות כאילו שדלת נשארת פתחה, הפכתי כמעט הכל ולא מצאתי את הבעיה, גם שנועלים את הרכב עם המפתח גם בדלת הנהג וגם בדלת הנוסע הכפתורים נעללים לשבריר שניה ושוב נפתחים כאילו דלת פתוחה, החלצנים בדלתות תקינים אפילו ניתקתי את כולם ועדיין קיימת הבעיה.

 

אחרי הרבה ניסיונות הדלתות כן ננעלים מהמפתח ומהשלט.

 

הפכתי כמעט הכל ואני לא מוצא את הבעיה, לדעתי הבעיה במוח של הנעילה מרכזית מאחורי תא הכפפות קיים "מחשב" של תאורת הסלון והנעילה מרכזית לדעתי הבעיה בו.

 

מה אתם אומרים למישהו זה קרה ופתר את הבעיה?

 

ברכב של אימי קיימת "כספת" על המחשב ניהול ועל המוח של האזעקה אם היא לא הייתה הייתי מעיף את האזעקה הזו ומתקין אזעקה אחרת, לפרוץ את הכספת הזו ממש לא קל.

 

אשמח להצעות.

 

יקיר.

פורסם

כן, כאשר הדלת תא מטען פתוחה האור דולק, ושאני סוגר אותה האור מתכבה, גם ניסיתי לנתק את הקונקטור של הלחצן של הדלת ולא עזר.

לבדיקה ניתקתי את כל הלחצנים כולל מכסה מנוע ועדיין אין שינוי הבעיה נשארת.

 

צריך מישהו שמכיר את המערכת ברכב הזה כי זה קצת מורכב ברכב הזה כל העניין של הנעילה מרכזית ותאורת סלון.

 

הבעיה הופיעה מאז שהתקנתי נורות לד בתאורת סלון, החזרתי את המקוריים גם אין שינוי.

פורסם

שלום לפי מה שאתה מתאר אין קשר לנורה שהתקנת

הבעיה חשמלית ונמצאת "במוח" של הנעילה המרכזית.

צריך להגיע למוח של הנעילה המרכזית לפעמיים קורה שהוא שובק

המוח בדרך כלל יושב מאחורי תא הכפפות או בצד באזור ההגה למטה,

קרוב לאזעקה בדוק גם פיוזים על הדרך.

אם אתה מתסבך פנה לחשמלי רכב הוא מפרק את הכספת הזאת ב3 דקות.

פורסם

יש לי את אותה בעיה ברכב מסוג ניסאן טראנו התקנתי אתמול סטריפ של לדים בגג הרכב ,ומאותו רגע יש לי בעיה ,המנורה בגג הרכב עובדת רק כשבורר המצבים נמצא על מצב של "דלוק קבוע", כשמעבירים את המצב ל"DOOR" אמורה הנורה להדלק ולכבות עם דימר ,אבל כרגע במצב "DOOR" היא לא נדלקת בכלל.

זו הבעיה הפחות מציקה ,מרגע ההתקנה אפשר לנעול את הרכב עם השלט רק לאחר דקה או שתיים .

בניסאן טראנו לחיצה אחת בשלט פותחת רק את דלת הנהג למען הבטיחות ,ובלחיצה השנייה נפתחות שאר הדלתות,כרגע הלחיצה השנייה לא פותחת את שאר הדלתות .

אודה לכם על עזרתכם בנושא.

×
×
  • תוכן חדש...