Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

תופעה חדשה - אורות הדרך (וחיווי מתאים בלוח שעונים) דולקים גם כשבורר מצב האורות בידית במצב כבוי.

התופעה חדשה.

נתוני עזר: אין לחצן בקצה ידית האיתות; יצויין כי הסוללה בשלט שבמפתח חלשה/גמורה (אם קשור);

אודה לפתרון החידה.

פורסם

מענה ל-BUKI: האורות כבים בעת סגירת סוויץ', תאורת לוח שעונים פועלת.

האורות הדולקים הם אורות דרך מלאים (לא אור חניה בלבד)

פורסם

בשביל לעשות סדר במושגים-אור דרך זה אור גבוה.

אור מעבר - זה אור נמוך.

למרות שרשמת "אור דרך", אני חושב שאתה מתכוון לאור נמוך (סמל ירוק בלוח שעונים ולא כחול).

אני עדיין לא שולל אפשרות שזה DRL.

מה קדם לתחילת התופעה?

פורסם

אכן הכוונה ל"אור נמוך" כהגדרתך (חיווי ירוק)

הארוע אותו אני יכול לקשור (וצויין בפוסט הפותח) קשור בשלט הרחוק שבמפתח:

התקבלה הודעה בצג הרכב על סוללה חלשה, וכעת פתיחת הדלת רק במפתח, בעוד נעילה אפשרית בשלט (בקרוב אשיג סוללה מתאימה ואחליף)

פורסם

היום אחה"צ - התופעה "התרחבה":

כאמור - בסיבבו המפתח בסוויץ'/התנעה ונסיעה - אורות מעבר דלקו וחיווי ירוק פעל (לא הבהב) למרות שידית התאורה במצב סגור.

התופעות הנוספות שנצפו אחה"צ: פעם/פעמיים נראתה הודעת economy mode בצג, האיתות עבד בכל פעם שהופעל רק למשך 3 הבהובים (במהלכם כבתה נורית החיווי הירוקה) ואז חדל להבהב (לימין לא אותת כלל...)

תדלקתי את הרכב (היה במיכל כמעט ריק אם זה חשוב) ונסעתי עוד, תוך משחק בידית האורות (כאשר האורות הופעלו בידית - האיתות פעל באופן תקין...)

בהמשך - באורח פלא הכל הסתדר.... וגם הצלחתי לנעול ולפתוח בעזרת השלט (אם כי פעם אחת עוד קבלתי בצג הודעה שהסוללה של השלט דורשת החלפה)

מקווה שהמידע לעיל לא מבלבל אלא דווקא מכוון מקצוענים להבין מה היה/הווה כאן.

תודה

פורסם

לא יודע איך בסיטרואן, בכל אופן ברנו אפשר לתכנת את האורות שידלקו מייד לאחר שהמנוע הניע, או לחילופין, רק דרך הפעלה יזומה בידית האורות.

יתכן ואצלך אותו הדבר.

לא קשור לשלט.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה מה שאני גם חשבתי בהתחלה.

אבל עברתי על ספר רכב של קסארה פיקאסו, ואין שם אפשרות כזאת.

יותר נכון, הפומקציה הזו, אם היא קיימת, לא ניתנת להפעלה על ידי לקוח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון: מקווה שהבעיה נפתרה - ולהלן ההסבר:

הכוון היה לעבר מצבר, למרות שלא היו כל בעיות התנעה.

בבדיקה נמצא שבעת התנעה/עומס - מתח המצבר יורד עד ל-9 וולט !!

מצבר הוחלף לחדש לפני יומיים, ובינתיים הבעיה אינה חוזרת.

• תוכן חדש...