Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,היום החלפתי את האגזוז המקורי ( שברולט אופטרה האצב'ק ) באגזוז מחברת דרגון.

שמתי לב מהרגע הראשון שתגובת הגז יותר טובה,הרכב הפך להיות יותר זריז.

קראתי עשרות פעמים כאן בפורום על הנושא,שבו דנו שהחלפת האגזוז מוסיפה כ"ס דימיוניים וכו'.

לכן רציתי לדעת האם הגיוני שהרכב נהיהיה יותר זריז כתוצאה מזה שהחלפתי את האגזוז הקודם המקורי בזרימה החופשית

( אולי ייתכן והאגזוז המקורי היה סתום )

יפני זה הכי אחי

פורסם

השיפור כמעט ולא מורגש.

מה שאתה מרגיש זה שהרכב עושה רעש של טרקטור וזה נותן לך תחושה שהוא נוסע מהר.

יכול להיות שתגובת הגז שלך מעט יותר חדה משום שאין את הדוד המקורי שעושה את העבודה שלו, אלא דוד פתוח שמפחית לחץ.

לפי דעתי זה שיפור שלא נחוץ לרכב אטמוספרי, אלא אם כן נכנס לתמונה צנרת ועוד שינויים במערכת הפליטה.

שיהיה בהצלחה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

התגובת דוושה בהחלט יכולה לקרות אך לא בהכרח מעידה על תוספת..

ברמת העקרון בעיקר במנוע אטמוספרי הפחתת הלחץ מהפליטה לרוב פוגם ולא מועיל.

אם אתה נהנה מהרעש תמשיך להנות ממנו אבל אני מניח שזה גם איננו דוד ייעודי לאוטו ככה שאני נוטה יותר להאמין שאם היה נעשה דיינו לפני ואחרי אם כבר היינו רואים משהו זה ירידה ולא עליה.

מה שכן פילטר ודוד יכולים בהחלט להשפיע על תגובת מצערת בהרבה רכבים..הרכב מגיב אולי יותר מהר אך להגיד שהוא נוסע גם יותר מהר זה כבר סיפור אחר

פורסם

ברמת העיקרון האגזוז הזה לא פוזאיסית בכלל, אולי זה בגלל הרכב שלי , או אולי בגלל הבניה שלו.

במהירות שיוט סטנדרטית הוא לא נשמע כלל, בניוטרל המנוע צועק יותר חזק מהאגזוז.

ההיתרון היחידי שלו,שלשם זה הוא נקנה והושקע בו סכום צנוע של 1000 ש"ח.

זה שהוא שקט,וניתן לשמוע גירגור חמוד רק בלחיצת דוושה כבדה,וגם אז זה רעש חמוד להנאה עצמית .

ברמת העיקרון אני מודה לחסרונות של דודים אגרסיביים יותר,בדומה לרמוס,סייברינג. שהם באמת " בדוואים " ומעירים את השכנים בלילה.

מה שכן אני יכול להעיד , האגזוז הזה הוא מטחנת דלק אחת גדולה,לא כתוצאה מאופן ישיר אלא עקיף, כדי לשמוע אותו הוא דורש העלאה טורים שגוררת אחריה צריכת דלק בשמיים. ( גם ככה האופטרה אוכלת כמו אמריקאית גדולה )

יפני זה הכי אחי

פורסם

אם אתה לא בטוח אם תוספת היא אמיתית או "פסיכולוגית",

אתה מוזמן להגיע לבדיקת הספק,ולקבל את התשובה האמיתית.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

רמוס וסברינג הם דודים "בדאווים"? אז כנראה שאתה לא מבין, חבר שלי שם על האוטו שלו אגזוז סברינג והאגזוז כמעט ולא נשמע רק שהוא מגיע ל 5-6 טור האגזוז מפיק צליל וגם זה מאוד חמוד ולא צועק(סיויק שפיץ 91)

על פג'ו 206 כמו שלי עם רמוס הצליל מאוד מיוחד וגם נפתח רק לקראת 5 וחצי טור ולא צועק ובעמידה במקום לא שומעים אותו בכלל.. אז אם אין לך מושג מהם החברות האחרות ואיזה צליל הם מפיקות אל תגיד סתם.

פורסם

רוב החברות המוכרות לא מייצרות דודים "בדאויים" בטח לא רמוס.

דוד אוניברסלי אולי ישפיע שונה על כל רכב ולכן יווצרו צלילים שונים -אבל אני יכול להעיד על דוד ייעודי של רמוס שמפיק צליל די קרוב למקור רק מעט יותר חזק אשר מגרגר בטורים נמוכים ונשמע כמו ה20VT(פרה שעושה מווו) בגבוהות..

לרוב החלפה של דוד אחורי משנה בעיקר את מראה היציאות ואת הצליל שאתה שומע סה טו .

בהרבה מקרים תועדה תחושת דוושה מעט טובה יותר..

אני יוצא מנקודת הנחה שהמעט צנרת שיוצאת מהדוד שהתקנת נשארה באותו הקוטר של המקורית כמו בדוד הייעודי אצלי..

פורסם

לגבי בדיקת הספק לרכב, תלוי בסוג הרכב, הגיר וכו'.

שלח הודעה פרטית או תתקשרץ

לגבי הדוד ותגובת דוושה, אין שום סיכוי שהפחתת לחץ נגדי ברכב אטמוספרי מקורי, תשפר את תגובת הדוושה.

מה שכן, הרעש של דוד פתוח, משפר מאוד את ה"הרגשה".

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

אגב חשוב לי לציין , אולי אני אוזה. אבל אני מרגיש שיפור ניכר בצריכת הדלק של הרכב.

שיפור שאני באמת מרגיש ורואה ת'אכלס בשטח .

יפני זה הכי אחי

פורסם

אגזוז זרימה חופשית ברכב פרטי מהסוג שלך לפעמים לא רק שהיא לא משפרת אלא היא גם גורעת את המצב הנורמלי שלו.

אני חושב שאתה קצת הולך רחוק הרבה הרגשה פסיכולוגית אצלך לפי דעתי.

זה לא רכב ספורט שמחזיק הרבה הספק.

( לא שולל את מה שאתה אומר )

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

רמוס וסברינג זה בדואי?????

אני מקווה שאתה ציני משום שאם כבר מתייגים אגזוזים אז הדרגון זה האגזוז הבדואי הכי גדול שיש עליו עוד "מותג״

אני בספק גדול מאוד שהצריכה השתנתה לטובה והרכב נהיה מפלצת

סה״כ האוטו נרעיש וזה נותן לך תחושה כאילו הוא נוסע חזק

אני מאמים שליאנה סטנדרטית ברמתך תהיה מקבילה אליך או אפילו מעט יותר בריאה משום שהדוד המקורי מותאם לצנרת ומתאים לתנאי עבודה של המנוע

בכל אופן השיפור הוא מזערי אם יש בכלל.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
שמתי לב מהרגע הראשון שתגובת הגז יותר טובה,הרכב הפך להיות יותר זריז.

אגב חשוב לי לציין , אולי אני אוזה. אבל אני מרגיש שיפור ניכר בצריכת הדלק של הרכב.

שיפור שאני באמת מרגיש ורואה ת'אכלס בשטח .

2 העובדות שאתה מדווח עליהן מעידות בוודאות די גבוהה שהדוד הקודם שלך היה סתום.

הרבה פעמים ה"שיפור" של דוד אחורי "משופר" הוא בהוצאת הדוד הישן שהנהג פשוט לא יודע שהוא סתום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
2 העובדות שאתה מדווח עליהן מעידות בוודאות די גבוהה שהדוד הקודם שלך היה סתום.

הרבה פעמים ה"שיפור" של דוד אחורי הוא בהוצאת הדוד הישן שהנהג פשוט לא יודע שהוא סתום.

בהחלט זה הכי הגיוני כרגע במצבה שפ הליאנה

• תוכן חדש...