Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי! (ברנו מגאן קופה חדשה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם -

לאחר מעט התלבטות ואחרי שראיתי כמה ולוסטר ברחוב, החלטתי שהוא מעט מצועצע מדי בשבילי.

אז הינה הרכישה החדשה, על הכביש מיום חמישי האחרון:

במציאות הרכב מרהיב. לא פחות מכך. היתה לי אפשרות לבחור בין כחול כהה, לבן וכסף אבל עם קצת התעקשות קיבלתי בסוף את הברונזה. ואני ממש לא מצטער...

הרכב מרווח, נוח מאוד לנסיעה, שקט ומאובזר לעייפה (גג זכוכית/ג'נטים 16 מעט קטנים מדי/חיישני אור+גשם, חיישני רוורס, מחשב מורחב, בלוטות' מקורי, מערכת משודרגת, 8 כריות ועוד..). המנוע נחמד, הגיר הרציף מעט מוזר (היה לי כבר גיר שכזה באאודי A6. לוקח זמן להתרגל). אחיזת הכביש מעולה, בייחוד בסיבובים חדים, ולא היה מזיק לרכב עוד 30-40 כ"ס או גיר "עצבני" יותר.

עם העיצוב שלו, מנוע 1.4 טורבו 130 כ"ס וגיר ידני, במחיר של 120-130 אלף, שירוקו היתה אוכלת הרבה אבק. חבל שקרסו החליטו ללכת על הגרסא המבוגרת ובמחיר "בורגני".

מיקי

megan-coupe.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

סקסית ביותר. טוב עשית כשלא התפשרת על צבע.

תתחדש!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תתחדש! אז מה מפרט המנוע והגיר ובכמה הם מוכרים אותו?

נראה מהמם האמת...

מנוע 2 ליטר 143 כ"ס ו-20 קג"מ וגיר רציף, שניהם של ניסאן. השילוב מספק, לא יותר, אבל לפחות ראש שקט מובטח...

לגבי המחיר - מחיר המחירון הוא סביב 156,000 ש"ח. שילמתי פחות. בוא נשאיר את זה כך.

ואגב - המחיר הזה היא מתחרה "ראש בראש" עם ולוסטר 1600 אוטו' ושירוקו 1.4 122 כ"ס ידנית. לדעתי היא נותנת תמורה טובה יותר משתיהן. ובמחיר שקיבלתי - אין בכלל מה להשוות...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מס' מיוחד מאוד קיבלת :wink:

תתחדש ורק בדרכים טובות!

קשרים בהנהלה... :) אני סתם מתעצל לצלם ולהעלות תמונה.

אגב - מה דעתכם על צביעת הפס התחתון לאורך הדלתות? בצבע הרכב כמו שפלואנס 2 ליטר או בצבע כסוף כמו הפגוש הקדמי והידיות?

פורסם
קשרים בהנהלה... :) אני סתם מתעצל לצלם ולהעלות תמונה.

אגב - מה דעתכם על צביעת הפס התחתון לאורך הדלתות? בצבע הרכב כמו שפלואנס 2 ליטר או בצבע כסוף כמו הפגוש הקדמי והידיות?

אל תצבע. השחור נותן לזה קונטרסט ממש יפה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • אחראי פורום
פורסם

תתחדש!

אם לצבוע, רק בכסוף או אפור כהה מטאלי. הפס הזה בכוונה בצבע אחר כדי שיבלוט ולדעתי מאוד מוסיף.

בצבע הרכב הוא פשוט יעלם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קודם כל תתחדש!

אני מעריך שהפנס שלך נראה שונה (רפלקטור) ולא פרוג'קטור כמו בתמונה שמגיע עם קסנון.

או בקיצור נראה ככה:

Renault-Megane_Coupe_GT_Line_2011_800x600_wallpaper_02.jpg

אני רואה את הרכבים שהיו לך בעבר ומנסה להבין איך ולמה בחרת עכשיו דווקא את המגאן?

רצית משהו שונה? האוטו מאוד נחמד, אבל זאת לא ירידה ברמה בשבילך?

נ.ב.

לא הייתי נוגע בפסים השחורים, עם הצבע שבחרת זה אחלה שילוב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
קודם כל תתחדש!

אני מעריך שהפנס שלך נראה שונה (רפלקטור) ולא פרוג'קטור כמו בתמונה שמגיע עם קסנון.

או בקיצור נראה ככה:

Renault-Megane_Coupe_GT_Line_2011_800x600_wallpaper_02.jpg

אני רואה את הרכבים שהיו לך בעבר ומנסה להבין איך ולמה בחרת עכשיו דווקא את המגאן?

רצית משהו שונה? האוטו מאוד נחמד, אבל זאת לא ירידה ברמה בשבילך?

נ.ב.

לא הייתי נוגע בפסים השחורים, עם הצבע שבחרת זה אחלה שילוב.

לא ממש.שלי נראית כמו בתמונה ששמתי מינוס הג'נטים הגדולים (ה-16 אינצ' די מסכנים עליה, והמידה החוקית הבאה היא ה-18 של ה-RS). והפנסים אכן אינם קסנון.

לגבי עצם הרכישה - סתם גחמה של רגע. לפני כחודש ראיתי RS אפורה והיא היתה מרשימה מאוד. כשנסעתי מהקריות לכיוון חיפה ראיתי במקרה את התמונה מעל הסוכנות ובצבע הזה היא פשוט מהממת. אפילו לא עשיתי נסיעת מבחן - פשוט נכנסתי, שילמתי ונגמר. ממילא אני אמכור אותה בתוך שנה, ויש לי שותף בדמות מס-הכנסה (לכל הדואגים לגבי הכדאיות הכלכלית) אז שיהיה.

ירידה ברמה? יתכן. אבל מזמן איני רואה במכונית סימן סטטוס אחרת הייתי קונה מרצדס ודומותיה. כלכלית יכולתי לרכוש גם רכב ב-200 או 300 אלף ש"ח, אבל יש גבול לכמה כסף שאני מוכן לשים על הכביש - רכב אספנות, גולף קבריו, רכב לאשתי (שישודרג לג'יפון חדש בקרוב), רכב חדש לי וזה עוד לפני שדיברתי על שאר השינויים בחיים (בית חדש). אז שיהיה - בינתיים הרכב בהחלט מוצא חן בעיני עם נסיעה נעימה, אבזור מלא ומפנק ולוק שגורם לאנשים לצלם אותה ברחוב - ממש כך!

• תוכן חדש...