Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 100K-120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה מראש על העזרה.

הרכב בעיקרון ישמש את אמא שלי כשהרכב המרכזי(נסיעות מחוץ לעיר וכו...) הוא של אבא.

בעיקרון לשמש לנסיעות לעבודה ובתוך העיר אבל גם להסיע את האחיות לחוגים ולבית ספר.

חשיבות כמובן לבטיחות, צריכת דלק נמוכה, צריכים להיכנס ברכב 3-4 לעיתים אז נוחות.

חייב להיות אוטומטי.

עכשיו הרכב גם ישמש אותי ולמרות שידוע שבנות נמשכות למיקרווואנים אני מעדיף שיהיה יפה יחסית.

חייב להיות חדש.

שוב תודה לעוזרים.

פורסם

לא ציינת מספיק פרמטרים כמו:

נוחות

טכנלוגיה

ביצועים

מה בעיקרון חשוב לכם?!

אם זאת אמא שלך אני חושב שהיא סה"כ תרצה רכב נוח

אני הייתי מציע ללכת לסכונות ולראות את הפוקוס סטיישן טרנד

כל היתרונות בפוקוס + הבגא'ז של הסטיישן! הדגם החדש יפה מאובזר ביצועים נורמלים תיבה חדישה הקיצר רכב חדש!

חסרון אחד: זמן אספקה לא ראילי אני מצפה בקוצר רוח!,

יש לך גם את ה I35 מכונית יפנ,ביצועים נורמלים גם כן מרווח בסדר מהמוהילות כמו הפוקוס אבל לדעתי הפוקוס רמה מעל! ושוב ציין מה חשוב לכם!!

ערב טוב דוד

פורסם

אם זה חייב להיות אוטומטי, וזה לא יכול להיות רובוטי (ואני באופן אישי לא הייתי ממליץ, כי הגיר הזה לא ממש הוכיח את עצמו) - אז יונדאי i35. ללא ספק בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הג'וק מאוד צפוף עם תא מטען כמעט וירטואלי.

לא ממש עונה לצרכי פותח השרשור.

אבל עם ב"ג'יפונים" עסקינן, מה לגבי הסקודה ייטי?

138K על הכביש בגירסא האוט'.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חייב להיות אוטומטי.

עכשיו הרכב גם ישמש אותי ולמרות שידוע שבנות נמשכות למיקרווואנים אני מעדיף שיהיה יפה יחסית.

חייב להיות חדש.

אני חושב שלנסיעה עירונית מיקרו וואן בהחלט יכול להתאים.

רכב לא ארוך מדי, אבל מרווח מספיק ל 4 אנשים, בגאז' לא קטן, יחסית חיסכוני.

ניסאן נוט , שעולה החל מ- 108 אלף ש"ח יכול להיות רכב מתאים:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%9F/464/%D7%A0%D7%95%D7%98

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הג'אז 1.4 הרגילה עם הגיר הרציף היא אכן רכב מאוד מאוד מוצלח שעונה עד כל הדרישות. אבל בימים של C3 וקליאו 1.6 אוטומטיות ב90 אלף ש"ח אתה צריך להיות שונא צרפתיות ממש גדול כדי לשלם 30 א' ש"ח יותר. הן יעשו כל מה שהג'אז תעשה עם קצת פחות גובה וקצת יותר דלק (ההבדל היה משמעותי רק עם כמות הנסיעה גבוהה).

פורסם
הג'וק מאוד צפוף עם תא מטען כמעט וירטואלי.

לא ממש עונה לצרכי פותח השרשור.

אבל עם ב"ג'יפונים" עסקינן, מה לגבי הסקודה ייטי?

138K על הכביש בגירסא האוט'.

עידן

הוא צריך רכב שיסעו בו מידי פעם 3-4 אנשים לנסיעה קצרה. הג'וק מספיק לזה למרות שהוא בסך הכל סופרמיני מוגבה.

הייטי לדעתי מכוערת ומסורבלת יותר בתנועה עירונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הג'וק צפוף מאוד גם בהשוואה לכמה סופר מיני כמו הפולו והאיביזה, הרנו קליאו וגם הסיטרואן C3.

אם לא אוהבים את העיצוב אני לא חושב שיש יותר מדי מה לחפש שם.

דווקא הסקודה הרבה יותר הגיוני, הוא מרווח יותר בהרבה ומציע בגאז' גדול ושימושי יותר וקיפול מושבים שהופך אותו לכמעט מסחרי. כשמוסיפים לזה את יחידת הכוח החדשנית מקבלים עיסקה פשוט טובה יותר.

אני מציע לבדוק את הקיה סול שהתחדש לאחרונה בגיר 6 הילוכים. הרכב מרווח ולדעתי גם נאה ואמור להיות חסכוני יותר מהדגם הקודם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...