Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי פורד פוקוס גיהה 2004 ואני מעוניין להחליף את ה"קשישה" ברכב חדש יותר עד 60K

אחרי שחשבתי לתומי שאוכל לעבור למכונית מיני חדשה (קיה פיקנטו), אחרי נסיעת מבחן הבנתי שזה לא בשבילי.

מכיוון שכך אני מחפש רכב משפחתי, רק יפני, מכיון שעניין האמינות בראש סדר מעייני כרגע עד 60K. כמו כן חשוב שיהיה כמה שניתן חסכוני בדלק למרות שאין לי אשליות וככל הנראה יותר טוב מ 1/10 לא ניתן לצפות מהרכבים בקטגוריה הנ"ל.

כרגע מכל האופציות האפשריות שחשבתי עליהן הרכבים שנשמעים לי הכי טוב הן מאזדה 3 ומיצובישי לאנסר קלאסיק ואת שתיהן כנראה אצתרך לרכוש מליסינג....

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

הלאנסר קלאסיק נשמע לי בעיקר כמו ירידה ברמה, ואם מדובר במזדה 3 צורה קודמת אז גם לא הייתי שש להחליף אליה.

חוצמזה שבין פיקנטו למזדה 3 יש איזה קטגוריה וחצי של מכוניות לא רעות בכלל שאם אתה לא ממש חייב רכב משפחתי יתנו לך שנתון יותר גבוה ורכב מוצלח יותר (לפחות מהלאנסר המזעזעת)כמו מזדה 2, סקודה פאביה ודומותיהן.

אם אתה בכל זאת מתעקש על משפחתית ואמינה הייתי מסתכל יותר לכיוון קיה סיד\יונדאי I30 או פוקוס חדשה יותר.

פורסם
הלאנסר קלאסיק נשמע לי בעיקר כמו ירידה ברמה, ואם מדובר במזדה 3 צורה קודמת אז גם לא הייתי שש להחליף אליה.

חוצמזה שבין פיקנטו למזדה 3 יש איזה קטגוריה וחצי של מכוניות לא רעות בכלל שאם אתה לא ממש חייב רכב משפחתי יתנו לך שנתון יותר גבוה ורכב מוצלח יותר (לפחות מהלאנסר המזעזעת)כמו מזדה 2, סקודה פאביה ודומותיהן.

אם אתה בכל זאת מתעקש על משפחתית ואמינה הייתי מסתכל יותר לכיוון קיה סיד\יונדאי I30 או פוקוס חדשה יותר.

קיה סיד שמורה ובכלל i30 שמורה יעלו לו הרבה יותר מ60 אלף ש"ח, i30 שבכלמוביל טרייד אין מתחילה מ55 אלף ש"ח, כמדומני עם משהו כמו 150 אלף ק"מ, לרכב בן 3 זה המון (הרכב יגיע גם ל300-400 אלף ק"מ אם הוא מטופל וננהג כראוי, אבל עדיין זה המון)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפוקוס אכן רכב מעולה מכל הבחינות פרט לרמת האמינות שלא מגיעה לרמה של שום יפנית לצערי הרב.

אני מבין שלאנסר ומאזדה הן ירידה ברמה מבחינת נוחות והתנהגות כביש אך הן הרבה יותר אמינות וזה מה שאני מחפש כרגע.

I30 וCEED נשמעות אחלה רכבים אבל הן הרבה מעל לתקציב של 60K ואני ממש לא רוצה לקחת רכב שיש לו מעל 100K קילומטרז. התענייתי בקיה פיקנטו כי חשבתי לקנות רכב חדש אבל עקרונית אני מעדיף רכב משפחתי מספור מיני, מה גם שהסופרמיני המשומשות לא הרבה יותר זולות ואפילו לפעמים יותר יקרות מהמשפחתיות שציינתי- לדוגמא סוזוקי סוויפט 2008 עולה מעל ל 70K במחירון.

מה לגבי הסוזוקי ליאנה או ניסן נוט?

פורסם
הפוקוס אכן רכב מעולה מכל הבחינות פרט לרמת האמינות שלא מגיעה לרמה של שום יפנית לצערי הרב.

אני מבין שלאנסר ומאזדה הן ירידה ברמה מבחינת נוחות והתנהגות כביש אך הן הרבה יותר אמינות וזה מה שאני מחפש כרגע.

I30 וCEED נשמעות אחלה רכבים אבל הן הרבה מעל לתקציב של 60K ואני ממש לא רוצה לקחת רכב שיש לו מעל 100K קילומטרז. התענייתי בקיה פיקנטו כי חשבתי לקנות רכב חדש אבל עקרונית אני מעדיף רכב משפחתי מספור מיני, מה גם שהסופרמיני המשומשות לא הרבה יותר זולות ואפילו לפעמים יותר יקרות מהמשפחתיות שציינתי- לדוגמא סוזוקי סוויפט 2008 עולה מעל ל 70K במחירון.

מה לגבי הסוזוקי ליאנה או ניסן נוט?

+ 1ליאנה ונוט.

או יאריס ורסו. יותר חסכונית.

פורסם

שכחתי להוסיף, אל תיגע בליסינג וכאלה.

אם המנוע התחמם בגלל רשלנות, נשרף לך כבר חצי מנוע.

ורשלנות זה 70 % מרכבי הליסינג. (ראיתי פעם איך ואיפה הם מטפלים ברכבים, זה מפחיד).

בהצלחה

פורסם

90% מהרכבים שאני מחפש הם מליסינג או יד שניה מליסינג כך שאין יותר מדי ברירה. אבל אם קונים מחברת ליסינג גדולה כמו אלדן למשל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה...

פורסם

הלאנסר אומנם לא פאר הטכנולוגיה אבל היא רחוקה מלהיות מזעזעת!

הרכב הוא רכב משפחתי טוב ואמין מאוד (זה מה שהבחור מחפש!).

במחירי השוק שבהם היא נמכרת, היא אופציה מצויינת.

אומנם רוב הלאנסרים נמכרו לליסינג אבל עדיין ניתן למצוא אחת פרטית (אני מצאתי) ושמורה ולהתמקח (הרבה) על המחיר.

אם כבר קניה מליסינג,אז i30 מודל 2008 במתיחה קלה של התקציב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...