Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפיין 9887, קלריון 786, אקליפס 7200mk2, פיוניר 880,

ועוד כלכך הרבה דגמים...

מה הרדיו דיסק הכי איכותי שאפשר לקנות במחיר 1500- 2000 ש"ח?

הכי חשוב איכות סאונד(!!) למערכת חזקה עם קומפוננט hsk165 xl, סאב hx300

ו2 מגברים

רצוי חדש ולא משומש!

תודה רבה

פורסם

אין מבחר של מכשירים חדשים היום.

רציתי לקנות מכשיר,את הקלריון לא מיצרים,יד שניה יש רק את ה785 בלי רדיו,אבל גם אותם בקושי יש.

אלפיין 9887 אפשר להשיג היום ב1400 ש"ח ומטה ביד שניה,חדש הוא לא שווה את המחיר שלו.

את הפיוניר אני לא מכיר אבל נראה לי שזה דגם ישן שלא מייצרים כבר.

אקליפס חדש לא מייצרים, יד שניה נדיר להשיג,ועוד במחיר שפוי.

אם אתה עובד אקטיבי ורוצה גם usb בכלל אין מה לקנות.

אולי שווה לחכות לתחילת שנה אולי היצרנים יוציאו מכשירים חדשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שימו לב שלא התכוונתי רק לדגמים האלה ספציפית, אלא לכל מה שיש בשוק . אלה פשוט דגמים שהבאתי כדוגמא.

אגב, מתי מוציאים לשוק מכשירים חדשים? ינואר?

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעבוד אקטיבית, יש jvc avx kd 44.

עולה 2000 חדש, לא מיוצר אך בטח נשאר מלאי, איכות סאונד טובה, יציאות קדם מגבר חזקות, פיצ'רים מגוונים, וגם נראה טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קלריון 786 אפשר למצוא עדיין למכירה. אלפיין 9887 ביד שנייה כמו שאמרתם, או כחדש 117.

לגבי האקליפס, איזה דגמים אפשר למצוא במחיר שאמרתי וברמה של האלפיינים/ קלריון? רק אחת מהחברות הללו.

פורסם

אל תאמין לכל דבר שמפורסם.

חד וחלק, קלריון 785! ישאר לך המון עודף מהתקציב, רק למצוא אחד במצב טוב.

אני מכרתי את הקלריון שלי לבחור מהפורום ואני עדיין מתחבט עם עצמי אם זאת הייתה ההחלטה הנכונה למכור אותו ולהחליף לדאבל דין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

למצוא חנויות באינטרנט זה לא בעיה,העניין שאין אותו בהרבה חנויות כבר במלאי,אין ייצור של אותו דגם כבר.

אני יכול להראות לך מגבר שעדיין נמכר בזאפ והוא ממזמן לא נמכר בחנויות ולא עידכנו את זה.(תחפש JBL 60.4)

יד 2 זה גם די נדיר למצוא אותם,ממליץ על הקלריון,גם לשידרוג העתידי שלך הוא יתאים.

בהצלחה בחיפוש.

Scan Speak

• תוכן חדש...