Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אולדסמוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמעתי על רכב עם מנוע כזה....יש קדילאק עם מנוע 8200 והיא היתה ידועה כמכונית עם הנפח מנוע הגדול ביותר בשנים שיצאה...(שנות ה70 המוקדמות.)

פורסם

היתה האולדס החזקה ביותר בשנות הששים והשבעים: מנוע 7500 סמ"ק בערך ו400 כ"ס.

יש לציין שהרכב שיוצר עוד בשנות הששים היה בעל הנעה קדמית!

olds-toronado66.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
היתה האולדס החזקה ביותר בשנות הששים והשבעים: מנוע 7500 סמ"ק בערך ו400 כ"ס.

יש לציין שהרכב שיוצר עוד בשנות הששים היה בעל הנעה קדמית!

איך הכוח ירד לגלגלים\כביש??

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

למישהו מהעבודה הקודמת שלי הייתה כזאת, הוא ניסה למכור אותה הרבה זמן....

רכב פשוט ענק, אני כמעט בטוח שזאת הקופה הכי ארוכה בארץ.

haters will hate

פורסם
למישהו מהעבודה הקודמת שלי הייתה כזאת, הוא ניסה למכור אותה הרבה זמן....

רכב פשוט ענק, אני כמעט בטוח שזאת הקופה הכי ארוכה בארץ.

אם אני לא טועה הקופה הארוכה ביותר בעולם היא הקאדי אלדוראדו

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
היתה האולדס החזקה ביותר בשנות הששים והשבעים: מנוע 7500 סמ"ק בערך ו400 כ"ס.יש לציין שהרכב שיוצר עוד בשנות הששים היה בעל הנעה קדמית!

:shock::shock:

לטורונדו היה מנוע 7456 סמ"ק 8 צילינדר עם 320 כ"ס - הנעה קדמית.

אורכה היה 5.741 מטר הייתה לה אחות שקראו לה ביואיק ריביירה ם אוטו מנוע והייתה טיפה יותר קצרה 5.52 מטר.

אבל האוטו הכי ארוך שאני מכיר זו הקדילק פליטווד סיקסטי ספיישל עם מנוע 8143 סמ"ק 345 כ"ס ואורך של 5.80 מטר .

מלבד זה היו גרסאות מיוחדות שיוצרו לנמל תעופה ובתי מלון של אולדסמוביל ופונטיאק סטיישן עם ארבע ! דלתות בכל צד, בהזדמנות אני אסרוק דוגמא של זה.

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
היתה האולדס החזקה ביותר בשנות הששים והשבעים: מנוע 7500 סמ"ק בערך ו400 כ"ס.יש לציין שהרכב שיוצר עוד בשנות הששים היה בעל הנעה קדמית!

:shock::shock:

לטורונדו היה מנוע 7456 סמ"ק 8 צילינדר עם 320 כ"ס - הנעה קדמית.

אורכה היה 5.741 מטר הייתה לה אחות שקראו לה ביואיק ריביירה ם אוטו מנוע והייתה טיפה יותר קצרה 5.52 מטר.

אבל האוטו הכי ארוך שאני מכיר זו הקדילק פליטווד סיקסטי ספיישל עם מנוע 8143 סמ"ק 345 כ"ס ואורך של 5.80 מטר .

מלבד זה היו גרסאות מיוחדות שיוצרו לנמל תעופה ובתי מלון של אולדסמוביל ופונטיאק סטיישן עם ארבע ! דלתות בכל צד, בהזדמנות אני אסרוק דוגמא של זה.

עמית

מצאתי נתונים של אחד מהרכבים הארוכים.

זה של חברת STAGEWAY שמתמחה בייצור אמבולנסים ולימוזינות וזה נקרא קרייזלר אירפורט לימוזין.

מנוע 7206 סמ"ק 350 כ"ס

אורך 7.54 מטר רוחב 2.1 מטר וגובה 1.6 מטר.

צריכת דלק 32 ליטר ל 100 ק"מ (1/3) ומהירות סופית 170 קמ"ש.

http://my.net-link.net/~dcline/limoair1.htm

ותראו מה הם עשו לסברבן 1962

http://www.6066gmctrucks.org/Stageway.htm

עמית

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אחרי המשבר של 1973 סירסו את הרכב לגמרי ובשנות השמונים ירד ההספק למנועים של 150 כ"ס בערך ואפילו, שומו שמיים - מנוע דיזל...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כפי שבני ציין,בסוף שנות ה 70 ותחילת ה 80,הוצעו כמה דגמים של G.M עם מנוע דיזל.הם פשוט לקחו את מנוע ה 8 צילינדר 5.7,והסבו אותו לדיזל,בלי שום הכנה.המנוע הזה ערך את "הצגת הבכורה" שלו בקדילאק סביל ובאולדסמוביל 88.מאחר ולא נעשתה עבודת הכנה להסבה,המנועים האלו התפרקו לחלקים אחרי כמה אלפי קילומטרים,הטלטלים עפו דרך הבלוק,המיסבים היו נשפכים,ועוד כהנה וכהנה...לארץ הגיע האולדסמוביל 88 שתוכננה לשמש כ..מונית.אגב,המנוע הנפלא(...)הזה כיכב גם במוניות צ'קר שעשו כאן סיבוב שני בתחילת שנות ה 80.אני עוד זוכר את תוכנית "כלבוטק" שעסקה במוניות של אולדסמוביל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...