Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ריחן לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהודעות ישנות שקראתי בפורום, דיברו שם על זה שהמוצר של airwick ברגע שהוא נוזל פוגע בדשבורד, או בכל מקום אחר שנזל עליו!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק עכשיו הלכתי לדואר להביא את הפחיות של calfornia הכי זול שאני מצאתי 17 שקל לפחית.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
מהודעות ישנות שקראתי בפורום, דיברו שם על זה שהמוצר של airwick ברגע שהוא נוזל פוגע בדשבורד, או בכל מקום אחר שנזל עליו!

כן קרה לנו מקרה כזה. הנוזל אכל את הפלסטיק של הדאש בורד.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא אהבתי את airwick

אני אוהב את California Scents

קונה בדרך כלל בריח קוקוס מישהו ממליץ על משהו אחר בעל ריח נעים שנשאר להרבה זמן?

שאלה טובה איפה אפשר להשיג בפחות 20 שקל

פורסם

קליפורניה בריח דובדבן, מחזיק לי מעמד חודש וחצי-חודשיים. אני פותח את המכסה עד הסוף ומניח במקום של כוס השתייה.

הפחית הנוכחית שלי, נמצאת במכונית כחודש ולפני כמה ימים, מישהי אמרה לי שהריח יותר מדי חזק :).

פורסם
כן קרה לנו מקרה כזה. הנוזל אכל את הפלסטיק של הדאש בורד.

כמעט כל הריחנים למיניהם (גם עצי ריח) יכולים להכתים או לפגוע בחלקי פלסטיק ויש להרחיקם מהם. כמו כן יש להניחם באופן שאינו יוצר סכנת התעופפות בזמן תאונה או הסחת דעת והסתרת שדה ראיה (כמו במקרה של תלית עצי ריח על המראה) בזמן נהיגה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אין כמו קליפורניה בריח דובדבן.

הפחית מחזיקה ל 60 יום לפי היצרן בתנאי שפותחים כל שבוע חלק קטן מהפחית..

מצ"ב לינק שיכול לעזור לאנשים ובמחיר עממי:

http://auto365.co.il/cat-44-מוצרי_אוירה_טיפוח_וניקוי.aspx

מומלץ:

http://auto365.co.il/product-610-פחית_ריח_Black_ICE_קליפורניה_עם_מווסת_הריח!.aspx

שבוע טוב,

גיא

-

-

1234567

פורסם

אני משתמש במפיץ ריח עם המקלות (ריח ונילה ) גם נשאר הרבה זמן וגם משאיר ריח חזק.

השתמשתי בעבר בקליפורניה ולא אהבתי אותו כל כך.

ההגה הוא עגול!

פורסם

לכל מאן דבעי, יש מבצע כרגע ברשת yello שלוש פחיות קליפורניה ב50 שח.

יוצא קצת פחות מ17 שח לפחית.

דובדבן ומסטיק הריחות החזקים ביותר לטעמי.

פותח קצת מהפחית ומניח במקום של הכוס (אצלי הוא במשענת היד ונסגר עם מכסה) סוגר את המכסה כשאני ברכב, פותח כשאני מחוץ לאוטו, נשאר חודשים.

אגב טיפ ששמעתי מנהג אוטובוס. כש'נגמר' הריח, טיפת מים רותחים בפחית, מחייה אותו כחדש. עדיין לא נוסה.

• תוכן חדש...