Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וצהריים טובים.

אז קודם אני אספר קצת על עצמי אני בן 19 ומשרת בצבא בתור נהג יחידה.

לפני מספר חודשים נסעתי בכביש מהיר לכיוון אשדוד ועצר אותי שוטר בדרגת מתנדב על נהיגה בצד שמאל

ואני אסביר את כל הסיפור:

אני נסעתי כמו שאמרתי בכביש מהיר ותוך כדי הנסיעה התקרבתי למשאית ורציתי לפנות שמאלה בשביל עקיפה,

ואני אותתי ועשיתי הכול כמו שצריך ואחרי שעקפתי את המשאית הייתי עדיין בנתיב השמאלי בשביל שאני אוכל להתרחק מהמשאית כמה מטרים לפחות 10-15 מטר בשביל שלי ולמשאית יהיה מקום.

ואחרי שעברתי כמה מטרים ורציתי לעבור לנתיב הימני הופיעה לי ניידת בצד ימין והורתה לי לעצור בצד ואני עצרתי בצד ויצא אליי שוטר והסברתי לו למה אני הייתי בנתיב השמאלי בשביל לעקוף,

וכמובן שזה לא עניין את השוטר ורצה ממני רשיון והבאתי לו והוא אמר שאת העניין הוא יעביר למשטרה צבאית בגלל שהייתי ברכב צבאי והרשיון של הרכב היה צבאי+הביטוח

וכעבור כמה שבועות הגיע אלי מכתב ממשטרה שדורש ממני לשלם את החוב 250 שקל+6 נקודות

ואני התקשרתי והגשתי ערעור כמו שרשמתי פה שהייתי בתפקיד ברכב צבאי והשוטר אמר שהוא יעביר את זה לטיפול למשטרה צבאית והוא שיקר ולא עשה זאת

ועכשיו אני מה זה בלחץ כי הרשיון הזה מה זה חשוב לי, דרך אגב אני נהג חדש (הוא נגמר בעוד חודש)

ואני מפחד שזה יפגע לי באזרחות ויקשה עליי לחדש את הרשיון או אפילו יותר גרוע לעשות טסט מהתחלה.

מה אתם אומרים לגבי העניין?

פורסם

בדו"ח רשום מספר סעיף האישום וסמל הסעיף .מספר בן 4 ספרות

כתוב לנו מהו.

כנראה שאתה לא אמור להיות מודאג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא ממש הבנתי איך פתאום "הופיעה" הניידת בצד ימין כ-10-15 מטרים אחרי שעקפת את המשאית.

1+

יש חור בסיפור שלך. תעלה לכאן בבקשה סריקה של הדו"ח שקיבלת כדי שנוכל להבין מה בדיוק קרה שם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

החור לא מעניין

נהיגה שלא בימין הקיצוני של כביש חד סיטרי ושל כביש דו סיטרינהגת ברכב הנ"ל שלא בצידו הימני הקיצוני של הכביש, בניגוד לתקנה 35 לתקנות התעבורה

.

סמל סעיף 5457 250 ש" קנס + 6 נקודות

אתה לא צריך לחשוש לרשיונך בגלל שאתה נהג חדש לא יעשו לך כלום

לך תשלם ותשכח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני חולק עליך. החור כן מעניין.

אם פותח השרשור דובר אמת, הרי שהיתה סיבה לגיטימית לכך שהוא נסע בנתיב השמאלי. יחד עם זאת, קיימת בעיה בסיפור שלו, כיון שאם אכן הוא דיבר אמת, מה שקרה זה שניידת המשטרה היתה צריכה לנסוע בצמוד אליו בעודו נוהג בנתיב השמאלי ומיד לאחר שהניידת סיימה לעקוף את המשאית היה עליה לחזור לימין ואף להמשיך לעקוב אחריו כברת דרך כדי להוכיח שהוא שהה בשמאל שלא לצורך.

כל התיאור הנ"ל אינו יתכן בהינתן גרסת פותח השרשור, לכן מעניין לדעת כיצד כל הסיפור נראה מנקודת המבט של השוטר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ועכשיו אני מה זה בלחץ כי הרשיון הזה מה זה חשוב לי, דרך אגב אני נהג חדש (הוא נגמר בעוד חודש)

ואני מפחד שזה יפגע לי באזרחות ויקשה עליי לחדש את הרשיון או אפילו יותר גרוע לעשות טסט מהתחלה.

מה אתם אומרים לגבי העניין?

זה מה שמעניין את הבחור

יהעבירה שהוא עבר או לא עבר , לא מזכה אותו בסוכריות הנופלות על נהג חדש שעבר עבירות חמורות יותר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
קודם כל אל תשלם הדו"ח לפני שלא עברת את הנהג חדש וקיבלת את הרשיון החדש.

קשקוש

קרא את הודעותי ותלמד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...