Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתווכים, בנקים והכנת שיעורים - למה הם לא הולכים ביחד?

נהג מתחיל
שימו לב! השרשור הזה בן 4776 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

אני רוצה לשתף אתכם בתופעה מעניינת שאני עד לה בתקופה האחרונה. אני מתכנן לקנות דירה בשנה הקרובה, ולצורך כך ערכתי, ואני ממשיך לערוך, סקרים, בדיקות והתייעצויות כדי לקבל מושג כמה שיותר טוב על החלטה גדולה כזו.

שמתי לב שמתווכים ופקידי משכנתא הופכים להיות אדישים על גבול העוינות ברגע שהם מבינים שעשית שיעורים ואתה יודע למשל אילו ריביות נחשבות טובות לסגירה ובאילו מחירים אמיתיים נמכרות דירות במאפיינים מסוימים.

אני לא מתנשא, לא מנסה לחנך אף אחד, אני מאד תכליתי במה שאני מחפש, אבל לא מוכן שימרחו אותי עם מחירים מופרכים ומופרחים על דירות ומשכנתא.

האם אני פרסונה נון גרטה כלקוח?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, תשמע...

במדינת החפיף רגילים לחפיפניקים. מה הוא צריך אחד שיודע איפה כל דבר עומד ומה המצב בשוק?

איך הוא ימרח אותך? איך הוא יסגור עסקה בעוד היותו אדם ממוצע ומטה?

זה הרי המצב ברוב התחומים בארץ, כך שאל תיקח את זה אישית.

אבל אתה יכול תמיד לנצל את זה לטובתך. אל תתנגח איתם, אלא פשוט נהל איתם שיח פשוט

שהם יבינו שיש לך מידע שאומר אחרת, ואם הם רוצים לסגור עסקה הם יאלצו להתגמש.

אני ואישתי בזמנו, שישבנו בבנק מול פקידת המשכנתאות, שיחקנו אותה "אהבלים", אבל ניהלנו ביננו

שיחה שהיא כביכול תמימה, אבל הבהירה לפקידה שאם היא לא מעלה את הבקשה שלנו לדיון מחודש

ויורד רבע אחוז! ממה שהיא הציעה לנו, זה יסגר בבנק אחר.

אל תבוא בגישה של אני יודע הכל, כי זה גורם לתופעות שציינת קודם. כי אם אתה יודע הכל, מה אתה

צריך את האדם שעומד ממולך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בארנק יש פתקית האומרת

תהבל תרבח

בפירוש בעברית צחה תהיה אהבל ותרוויח.

כמובן כל "סוחר" מעדיף לקוח טיפש אבל מוכנים לעשות עסק לבסוף גם עם זה שמבין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאני מבין, יש 2 סוגי לקוחות: אוראלי ואנאלי.

הלקוח האוראלי, הוא סוג של סחבק: מה המצב, מה העניינים, מה אפשר לדחוף לך היום (סליחה על המשחק מילים הזה), אולי תיקח גם WD40 עם זה, וסט מקדחים מתנה לאישה...

הלקוח האנאלי הוא זה שמגיע מוכן. הוא יודע מה הוא רוצה, ואיזה מחיר זה שווה לו, ומה התנאים שבהם הוא מוכן לקנות את זה.

לא נעים להגיד את זה, אבל נהג מתחיל- שנינו אנאליים.

אני תמיד הייתי לקוח שיודע מה הוא רוצה. בעזרת האינטרנט גם קיבלתי את הכח לבדוק כמה עולה בכמה מקומות לפני רכישה, ולהכין שיעורי בית על המוצר.

כמו שיש גם 2 סוגי לקוחות, יש גם 2 סוגי מוכרים, גם הם אוראלי ואנאלי.

האוראלי זה הטיפוס שרק בא לעבודה, והאנאלי זה הטיפוס שבא לעבוד.

האוראלי רק רוצה לעשות מכירה, להרוויח את הכסף שלו וללכת הבייתה.

האנאלי יתעמק, יתעניין, יבדוק ויברר, ישקיע, יצלצל, ויעשה כל מה שהוא יכול כדי לעזור לשניכם לצאת אחלה זה עם זה.

והשילובים בינהם (קונה ראשון, מוכר שני):

אוראלי ואוראלי: שניהם דפקו אחד את השני. אף אחד מהם לא יודע לדבר (כי הפה שלהם מלא...).

אוראלי ואנאלי:האוראלי עדיין נדפק, אבל ייצא עם הרגשה טובה, ו"ניקנה" כלקוח חוזר.

אנאלי ואוראלי: זה לא יעבוד. זה לא כדרך הטבע, למרות מה שראיתם בסרטים. האוראלי מתעצבן על הידע של האנאלי וקשה להםפ לתקשר בצורה שתהיה טובה עבור 2 הצדדים.

אנאלי ואנאלי: סיפור אהבה מפירנצה. שניהם מדברים באותה שפה, ואולי אפילו אכלו מאותו המסטינג בצבא.

כמו שאני לקוח אנאלי, אני גם איש מכירות אנאלי. אם הלקוח לא יגדיר לי במפורש מה הצורך שלו, אני לא אצליח להוציא אותו מרוצה. וכבר היו לי מקרים שרצו לקנות מכשיר יקר, לעבודה ספציפית, וביקשו "סטנדארטי" כשפשוט אין חיה כזו כל כך...

כמו שאומרים בפירסומת לאיזה רכב, "תלוי מה הסטנדארטים שלך".

נהג מתחיל, זה מבאס ת*ת (שוב סליחה על המשחק מילים), אבל בל יתרפו ידיך. מה לעשות, העולם מלא באנשים שרק באו לעבוד. לעיתים זו לא אשמתם, לדעתי- אנשי המכירות היותר יעילים שאני מכיר זה חבר'ה צעירים, שעוד לא נשחקו טוטאלית מבוס *ונה, לקוחות עצבניים, בקשות בלתי אפשריות ועוד שלל רעות חולות. אבל כצרכן, יש לך כח. תשתמש בו. זה חשוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...