Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן קניית רכב שנת 08-09 , התקציב גמיש (יש אפשרות קצת אם זה ממש שווה את זה).

מתלבט בין הונדה אקורד , מזדה 6 ופורד מונדאו.

לאחרונה שמעתי שמאוד אוהבים את הסקודות, אבל אני לא כלכך מכיר אותם, אז אם מישהו יכול להגיב אל זה אני ישמח.

בגדול אני לא נעול אל הרכבים האלה אבל זה מה שאני מכיר ומה שנוסע בכביש , אם יש עוד אפשרויות אני ישמח.

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית רכב

פורסם

אוקטביה רכב נוח ומעולה, החיסרון שלו זה עלויות החלפים, והאהבה היתרה שיש לגנבים לרכב הזה,

למרות ששום רכב אין ערובה שלא יגנב, האוקטביה היא אחת החביבות על הגנבים,

לעומת זאת אוקטביה דיזל ידני יותר חסכונית מאקורד, למרות השם "סקודה" מדובר ברכב גרמני

לכל דבר ועניין במאפייניו, גם בנוחות, וגם בעלויות האחזקה, אישית אני אוהב את הVRS

למרות שלא הייתי מתנגד לTDI ידני שתהיה חסכונית,

יש גם את מנועי ה1.2TSI אך לגבי זה אני כבר לא יודע, אין לי ניסיון עם TSI קטנים,

795579_1024x768x75.jpg

לגבי האקורד, אם אתה מחפש מראה קרבי, זריזות, ומנוע I-VTEC שאני מאוד מחבב, קח את האקורד,

היא חזקה, מגיבה מהר, מרגישה מחוברת לנהג, יותר צעירה וספורטיבית מהאוקטביה,

הנוסעים מאחור סובלים, אך היא ממש כיפית לנהיגה ביחס לרכב מנהלים, חבל שאין ידנית בארץ :-(

Honda_Accord_2003-06_30.jpg

את מאזדה 6 אני לא סובל למרות שהיא אמינה ונוחה בטירוף, אך כבר קיבלתי בחילה מירוב מאזדות בארץ...

עוד רכב שכדאי לך לחשוב עליו זאת הסובארו לגאסי B4 שאותה אני מאוד מחבב,

מנוע בוקסר זריז, הנעה לארבעת הגלגלים, גיר נעים, ומושבים נוחים (למרות שבנישה הזאת אין לאוקטביה מתחרים בנוחות)

אחיזת כביש מדהימה! תא נוסעים מאוד סטאנדרתי, אבל מאוד ידידותי,

subaru-legacy.jpg

אם אתה מחפש גירסאות סטיישן, לאוקטביה יש גירסאת סטיישן יחסית נפוצה

הB4 פחות נפוצה בגירסאת סטיישן, ואין לדעתי בארץ אקורד סטיישן,

לגבי המונדאו, זה רכב נחמד, אך יש אטרקציות יותר טובות ממנו בקטגוריה שלו, לכן לא סקרתי אותו כרגע,

שיהיה בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני מתאר לעצמי שחשבת על הסופרב(המתחרה בסגמנט המונדיאו\6,אקורד וכו'..,ולא על האוקטביה המשפחתית).

האקורד מהדור הקודם הינה רכב זריז,חסכוני בדלק,מתנהג אבל הוא יקר לאחזקה(חלפים,ביטוח,טיפולים)הוא מאוד ספרטני,חוסר אבזור בטיחותי ואבזור כיאה לרכב מהסגמנט הנ''ל.

המונדיאו - מנהלים גדולה שזכתה לתשבוחות רבות בינהן על אופן התנהגותה,אבזור עשיר,איכותית ונוחה.

לרעתה ניתן לומר שהיא לא חסכונית במיוחד בדלק,יש לה בעיה במזגן שאיננו עושה עבודתו נאמנה ואורכה שלעיתים מקשה למצוא חנייה.

מאזדה 6 - בהחלט ניתן לראות כאלה "פה ושם" על הכביש,הרכב נותן חבילה "ישראלית" שמתאימה לנו בול,סחירות,אמינות יפנית,אבזור,התנהגות חביבה,עיצוב נאה,היא לא רעה אך איננה מצטיינת בדבר!.

הסובארו B4 - ניתן למצוא לא מעט אינפורמציה אודותיה מהימים האחרונים בפורום,אך בקצרה - רכב נאה,מאובזר,מרגיש(יש הרואים בו)ספורטיבי,הרכב בעל הנעה כפולה,מושבים ספורטיביים.

מצד שני - מערכת ההנעה הכפולה איננה מצדיקה את קיומה בארצנו הצחיחה ואף גורמת לתצרוכת דלק מוגברת,החלפת סט גלגלים ברביעיות,ישיבה מאוד נמוכה שאיננה מתאימה לכל אחד,צפופה,מיושנת (ביחס למתחרות החדשות ובטח שביחס לדור החדש של הB4),לא מבצעת ומיישרת קו ביחס למתחרות הנ''ל.

הסופרב גם היא זכתה לתשבוחות רבות,מדובר ברכב מאובזר ומאוד מרווח,מצויד במנוע 1.8 טורבו שמספק ביצועים טובים בשילוב חיסכון דלק,הרכב פחות גניב מכיוון שכמעט ואיננו משרת בצי המוניות לעומת האוקטביות.

פורסם

אוונסיס לא חשבתי, לא מכיר את האוטו, אם מישהו יוכל להסביר אליו קצת אני ישמח.

לגבי ה B4, היא לא באה בחשבון, צריכת דלק גבוהה מדי.( יש לחבר שלי והיא שותה דלק)

שאלתי כמה אנשים וחלקם הגדול הזכירו את הפאסט, יש מישהו שמבין בהם?

ותודה אל התגובות!!

פורסם
אוונסיס לא חשבתי, לא מכיר את האוטו, אם מישהו יוכל להסביר אליו קצת אני ישמח.

לגבי ה B4, היא לא באה בחשבון, צריכת דלק גבוהה מדי.( יש לחבר שלי והיא שותה דלק)

שאלתי כמה אנשים וחלקם הגדול הזכירו את הפאסט, יש מישהו שמבין בהם?

ותודה אל התגובות!!

פאסאט 2006-2008 זאת בחירה מצויינת. יתרונות: סחירה, מאובזרת(במיוחד בדגם הייליין), נוחה, תא מטען מפלצתי ויחסית חסכונית ממתחרותיה.

חסרונות: חלקים וטיפולים יקרים, מוסך מורשה בעייתי.

קח בחשבון שסופרב גם מתחרה ראויה, המרחב האחורי שלה הכי מפנק בארץ.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

פורסם

טוב, כרגע זה או פאסט או אקורד, הסופרב יקרה מדי לצערי.

אני אוהב את שני הרכבים, צריך עזרה בלהחליט!

פורסם
פאסאט 2006-2008 זאת בחירה מצויינת. יתרונות: סחירה, מאובזרת(במיוחד בדגם הייליין), נוחה, תא מטען מפלצתי ויחסית חסכונית ממתחרותיה.

חסרונות: חלקים וטיפולים יקרים, מוסך מורשה בעייתי.

קח בחשבון שסופרב גם מתחרה ראויה, המרחב האחורי שלה הכי מפנק בארץ.

פסאט סחירה? תראה מה קורה באוטודיל ובאיזה מחיר הן נמכרות שם.

נסה את הג'טה אחותה הקטנה, בתקציבך תכל לרכוש 2 ליטר או 1.4 TSI.

אוונסיס שווה לבדוק רק אם תוכל לרכוש את הדגם החדש שמשווק מ-2009, הקודמת הייתהמאוד משעממת ולא הצטיינה בשום תחום.

בהצלחה.

פורסם

לי יש את האוונסיס מהדגם הקודם - שנת 2006

לא כל כך מסכים עם זה שמעליי.

יצא לי לנהוג בהרבה מהמתחרות הישירות שלה ואני יכול לאמר ככה -

חסכונית - מאוד - ממוצע בדלק 1:11.5 בנסיעה רגועה.

זולה לתחזוקה - מאוד - טיפול גדול עלה לי 1300 שקלים, טיפול קטן 400 שקלים.

מראה - אלגנטית מאוד - בעיניי אחת הטויוטות היפות יותר.

זריזה - הרכב זריז בצורה לא הגיונית לגודל ולנפח המנוע, 9.7 שניות 0-100 ותאוצת ביניים שמעלה חיוך לא קטן על הפרצוף.

נוחות - חבל על הזמן, אחד הרכבים היותר נוחים שיצא לי לנהוג עליהם - אני יודע שזה נשמע הזוי כי זה רכב יפני אבל בנוחות, בדגם הזה - הם הפגיזו.

שמירת ערך - טויוטה...

בטיחות - 4 כריות אוויר, ABS, בקרת אחיזה.

אבזור - בדגם הרגיל יש לך מזגן מפוצל (האשה תודה לך ואתה תודה לאלוהים בקיץ ובחורף), תאורה כמעט בכל מקום, גם במקומות שהשמש לא זורחת, הרבה תאי אכסון וכל השאר רגיל.

בדגם המאובזר יותר יש גם בקרת שיוט.

תא מטען פשוט עצום.

איפה המינוסים?

1. גיר אוטומטי 4 הילוכים - ב120 הרכב מתחיל לעבור סירוס.

2. הגה מת! - לא מתקשר בשיט!

3. פלסטיקה - יקרה להחריד!!! -> הרכב מיוצר באנגליה ולכן אי אפשר להשיג את החלקים מאתרים אמריקאים שמוכרים בזול, באיביי אי אפשר כמעט למצוא לה חלקי חילוף, הרכב די נדיר בארץ ולכן אתה בצרה אם הולך לך חלק פלסטיקה או מתג כלשהו.

אבל! בתקציב שלך אתה בהחלט יכול להרשות לעצמך אחת משנת 2009 וכאן אתה מרוויח את הדברים הבאים:

1. תיבת הילוכים עם 7 יחסי העברה וצריכת דלק חסכונית מ-א-ו-ד לרכב בגודל הזה.

2. בקרת שיוט כסטנדרט.

3. עיצוב יותר ספורט אלגנט מאשר אלגנט - יותר מודרני.

4. מרווח פנים עוד יותר גדול.

5. נמצאת בתפוצה הרבה יותר רחבה מהדגם הקודם מה שאומר שמלכודת הפלסטיקה כבר איננה עוד.

אם אתה יכול להביא את ה2009 אל תחשוב פעמיים!

אם זאת - אלפא 159 לא נכנסת לך בתקציב? :-D הלב שלי תקוע ברכב הזה כבר יותר מידי זמן! יום אחד תהיה לי אחת :evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...