Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מכיוון שדי נגמר לי עם מי להתייעץ ולחברים שלי כבר קצת נמאס לשמוע את התלבטויותיי על בסיס יום יומי- החלטתי לפנות לפורום ואני מקווה שתוכלו לעזור.

אני רוצה לקנות רכב, הפלא ופלא.. ואין לי מושג איזה רכב לקנות.

בשנים האחרונות אני עם דייהטסו אפלאוז 93' שאבא שלי העביר אליי והיא משרתת אותי בנאמנות, אבל הגיע הזמן להתחדש.

(אני צריכה רכב שיהיה אפשר לנסוע איתו מירושלים לתל אביב מבלי להביט כל דקה במד החום עם רעד בברכיים..)

אז מה אני מחפשת בעצם?

אני בת 27 ולא אתחתן או אקים משפחה בשנים הקרובות אז זה רכב שצריך להכיל בעצם רק בנאדם אחד רוב הזמן. זה לא אומר שאני אקנה פיאט 500 כי אני עדיין מסיעה את אמא שלי ואחותי לפעמים ואני עדיין צריכה שיהיה מקום ל4 באוטו אבל זה כן אומר שהנוחות של הנוסעים היא לא קריטית, בעיקר משנה נוחות הנהיגה.

דבר שני, למרות שאני לבד באוטו אני לא רוצה רכב שיהיה פחות מ1400 כי אני עושה כל יום את העליות ממעלה אדומים לירושלים (למי שמכיר..) ואני חסרת סבלנות. אני צריכה רכב קליל, זריז, שיטפס לי את העלייה בקלילות, שהתאוצה שלו מהירה, בקיצור רכב עם כוח.. (אני לצערי באמת מאד חסרת סבלנות בנהיגה, לא בקטע של זעם כביש או לנסוע ב150 כל הדרך, אני פשוט רוצה להגיע מנקודה א' לנקודה ב' כמה שיותר מהר)

חסכון בדלק הוא כמובן משמעותי, אבל אני לא רוצה שזה יבוא על חשבון מהירות או על חשבון בטיחות.

עם הדייהטסו אני מרגישה הרבה פעמים שהרוח מרכב שנוסע לידי מסוגלת להעיף אותי לשוליים, אני מחפשת רכב יציב, אחיזת כביש טובה, נסיעה חלקה אבל שוב, אם אפשר שלא יבוא על חשבון כוח (בפורד פוקוס למשל שנהגתי עליה לא מזמן הרגשתי מאד בטוחה ויציבה ושום דבר בכביש לא שינה לה אבל הרגשתי גם שכל פעם שאני לוחצת על הגז היא מתעצבנת עליי כי אני מעייפת אותה)

חוץ מזה אני צריכה אוטומט, המליצו לי להתרחק מאד מתיבה רובוטית אז כנראה שזה מה שאעשה,

ושיהיה רכב כיפי וצעיר, שלא רואה הרבה מוסך, עדיף יפני, המחיר כרגע לא ממש משנה כי אני ממילא אקנה את זה בליסינג בתשלומים.

בקיצור, נראה לי שאני נוטה לכיוון משהו קטן, נחמד וחדש.. האופציות שהעלו בפניי הן-

סוזוקי סוויפט, ניסאן מיקרה, טויוטה יאריס, מאזדה 2 וסקודה פאביה.

אשמח לחוות דעת עליהן, להצעות לדגמים אחרים, להמלצות כלליות, בעצם כל דבר שיעזור לי כי אני כבר 3 חודשים מנסה להחליט ולא מצליחה.

תודה רבה לכל מי שיעזור, סליחה על החפירה.

פורסם

זריז, קטן, מהיר, פתיחות טובות, חזק בעליות,

יש לי כמה כיוונים עבורך,

1. גולף GTI שהיא באמת מפלצת ביחס לגודל שלה, golf_gti_autodescuento_te_da_el_precio_mas_bajo_2.jpg

2. הייתי שולח אותך גם לפאביה, שהוא רכב מצויין מנועי הTSI ממש נפלאים

02skodagen10.jpg

3. עכשיו אני אשלח אותך לכיוון אחר, שברולט סוניק,

נתונים עליה תוכלי למצוא באתר היצרן/יבואן, בגדול נראה לי רכב מאוד זריז,

chevrolet_sonic_hatch_12_02.jpg

עוד רכב שעולה לי לראש זאת האלפא מיטו, הקניה שלה צורבת בכיס, אך היא שווה כל סנט!

וגם לא יהיה ממש מי שיצליח לעקוף אותך פרט לניידות של מתנ"א

alfa-mito-gta.jpg

לגבי מה שציינת,

סוזוקי סוויפט, ניסאן מיקרה, טויוטה יאריס, מאזדה 2 וכי"ב, לא ישרדו זמן רב את העליות של ירושלים מכיוון יריחו,

המנוע יצרח ויתאמץ ברעש בלתי נעים בעליל, השחיקה תהיה מואצת, ולדעתי צריך בכלל לרדת מכיוון הקומפקטיות האלו,

רק לדעתי הפאביה עם מנוע TSI תתמודד עם זה יפה, לכן, ממה שהצעת אני הייתי הולך על פאביה,

אמרת נפח 1.4? אני הייתי הולך על לא פחות מ1.6 ומעלה,

בהצלחה :-)

ועוד דבר קטן,

ואם יורשה לי להתפרע, אישית, לעליות סדום, יריחו, מעלה אדומים, ירושלים, מעלה העקרבים וכיו"ב הייתי לוקח

שברולט קאמרו 67 רודוסטאר, ידנית עם מנוע V8

1969-Chevrolet-Camaro.jpg

:-P

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

שלום,

בניגוד למגיב לפני שהמליץ לך על רכבי ספורט ונראה לי שקצת התפרע עם עצמו... כתושב מעלה אדומים אני מבין מאוד לליבך ומהאופציות שאת הצעת אני היתי הולך לכיון הסוזוקי סוויפט - רכב מצויין, חזק וזריז שהוכיח כבר את אמינותו. אני חושב שהוא יעשה עבודה טובה עבור הצרכים שלך מבלי להתפרע יותר מידי.

המלצה נוספת שלי - פולו TSI רכב קטן ומדהים! העצה הכי טובה שלי היא שפשוט תיגשי לסוכנויות ותבקשי נסיעות מבחן.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
רק לי חסר תקציב?

לכן התפרעתי, :-P

אין תקציב - משמע בלתי מוגבל:wink: סתם!

צייני תקציב,

פורסם

הבחורה ציינה שהיא מעוניינת להימנע מתיבה רובוטית בשל כשלים,אמינות ונוחות ומעוניינת בתיבה אוטו'(פלנטרית,רציפה).

כלומר משפחת VAG לא תיתן לה מענה,אולי דווקא הסיטרואן C3 החדשה 1.6 120 כ''ס(דגש על נוחות ומראה),מאזדה 2 גם כן זריזה ותעשה את העבודה לא רע מניסיון רב,לסוניק של שברולט לגולף GTI ואפילו המיטו אינם עבורך.

פורסם

מאזדה 2 חלשה בעליות, אפילו ה3 (השכרה) צורחה אצלי בעליות של סדום,

פורסם

הסוויםט אשר נמכרת היום חלשה מזו אותה החליפה ולכן לא תתאים לך.

אני ממליץ על סיאט איביזה tsi או פאביה עם אותו מנוע.

אופציה משתלמת ויפה במיוחד היא הסיטרואן c3 בעלת מנוע חזק ומחיר מצויין של כ-90000שקל.

יפנית מומלצת היא ההונדה ג׳אז החסכונית והמרווחת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הייתי ממליץ לך כמו חלק מקודמיי את סוקדה פאביה 1.2 TSI \פולקסווגן פולו 1.2 TSI \ סיאט איביזה 1.2 TSI,

לדעתי הם עדיפות על ה-C3 כי יש להן נתון מומנט עדיף (17.8 לעומת 16.3) שזה בעצם מה שאת מחפסת, יותר מכוח סוס.

לגבי הגיר הרובוטי, הרבה אנשים נתקלו בבעיות בגיר הרובוטי של הטויוטה קורולה ולפי זה הם החליטו שכל גיר רובוטי הוא זבל!

אז תרשי לי להרגיע אותך לא כל גיר רובוטי הוא זבל! במיוחד עם הוא "גיר רובוטי כפול" שזה מה שיש בפאביה\איביזה\פולו, דווקא

ברכבים עם הגיר הזה (DSG) תצרוכת הדלק של האוטו תיהיה יותר טובה על פני גיר אוטומטי רגיל, ככה שנראה לי שמכל הבקשות

שביקשת שלושת הרכבים הללו נראים הכי מתאימים, חזקות מספיק לעליות, חסכוניות, אמינות, נוחות ל4 אנשים והכי חשוב יפות

(כמובן עניין של טעם :) ).

אני גם ממליץ לגשת לסוכניות ולבצע נסיעות מבחן ולראות ולהרגיש בעצמך את האוטו :).

מקווה שעזרתי...

ושיהיה בהצלחה. :-D

Peugeot 107 2012 :-D

• תוכן חדש...