Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

זקוק לעזרה בנוגע לניסאן אלמרה.

האוטו סבל מגמגומים בעד עצירה הטורים היו יורדים ל500 והאוטו היה מגמגם וכמעט נכבה בעד עצירה סופית ובסוף מייצב את עצמו.מקריאה פה הבנתי שהבעיה היא במצערת אז עשיתי ניקוי מצטערת במוסך והאוטו נסע כמו שצריך לא גימגם ולא כלום,אבל שמתי לב לבעיה אחרת.בסלד סרק הטורים היו 1200+- ואז עם אתה משלב לD הטורים יורדים ל700+- ומחזיר לN הטורים ב850+- כמו שצריך,אבל עם תלחץ על גז ותעזוב הטורים שוב נעצרים על 1000+-.נסעתי למוסך שעשיתי אצלו והוא כיוון לי את חיישן TPS ניראלי כשהאוטו מונע ועל N.והאוטו חזר לאותה בעיה כמו שהייתה,נסעתי אליו שוב והוא כיוון כמו שהיה.כששאלתי אותו מה הבעיה אז הוא אמר לי מייצב טורים.

מה שאני שואל אותם זה מה צריך לדעתם לעשות??אולי להתחבר לסורק??לאפס את המחשב ע"י מחשב\ניתוק מצבר,והאם המוסכניק פעל נכון כשהוא נגע בTPS כשהמנוע עובד.מיואש רוצה שהטורים יהיו כמו שצריך להיות.

תודה מראש

פורסם
איזה אלמרה יש כמה סוגים

איזה שנה

אלמה שנת 99.

וטעות קטנה המוסכניק שיחק לי עם הבורג שנמצא מצד שמאל של המצערת ליד החיישן MAF.

פורסם

הרכב הוא ניסאן אלמרה 99 עם 190K אוטומטית,בדקתי את הTPS והוא מראה 5.6V.

עם מישהו יכול להמליץ לי על מקצוע מאזור הצפון את הרכב שמכיר טוב הזה ויעשה כיוון לפי אוטודאדה אני אשמח מאוד.

• תוכן חדש...