Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחצן הכוכבית בקודן נשחק וכמעט ואינו מגיב.

האם ניתן לשנות את הקוד כך שלא יכלול כוכבית?

מה עלות משוערת להפעלת לוח המקשים בחדש? ביקשו ממני 300 האם זה סביר?

כמו כן, אשמח להמלצות למקום בו ניתן להחליף/לתקן את הלוח באזור מודיעין/ראשון והסביבה.

תודה!!

פורסם

בחלק מלוחות המקשים אפשר לפרק ולהחליף את הגומיה של הכפתורים בנפרד. הגומיה עולה כ 30 שקל. החלפה לוקחת כמה דקות, צריך רק להפריד את לוח המקשים מההדבקה ואחר כך להדביק חזרה למקום עם סרט הדבקה דו צדדי.

פורסם

אותו מקרה קרה לי ביונדאי לנטרה שהיתה לי גם ממני בקשו 300 כי "צריך להחליף את כל הקודן" . קפצתי לזכוכית דרום בבאר שבע וחליפו לי את גומי המקשים ובקשו 30 שח. ועבד כמו חדש. אם אתה גר באיזור אחר חפש מקום שמתקין קודן לרכב ותבקש החלפה של הגומי. דרך אגב אצלי לא עבדו ה כוכבית וחלק מהמספרים.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

הבעיות האלה נפוצות מאוד בקודניות. תנסה לפרק ולנקות זה אמור לעזור אם לא תלך על החלפת הגומי

היית לי אותה בעיה חשבתי להחליף קודנית בסוף קצת משחקים וזה מסתדר.

• תוכן חדש...