Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי בחול - הצעות למתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב קניתי עכשיו קומפרסור ומנקה חול ומשייפת ועוד כמה שטויות

האם מישהו ניסה מנסה או יודע לעבוד על זה ?

איזה חול להישתמש ? מאיפה קונים ? סכנות יתרונות ?

תודה מראש

יריב מיכאלי

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

שים משקפי מגן אטומים ומגן נשימה (כמו של מנתחים). השתמש בחול ים (זיפזיף) יבש ומסונן . ניתן לרכוש שק חול ב-6 ש"ח לשק, הבעיה שזה תמיד מגיע לח וצריך לייבש אותו כמה ימים בשמש (מחוץ לשק...).

השתדל לרסס לתוך מיכל גדול (כגון קרטון) - כך תוכל לאסוף את מרבית החול ולהשתמש בו שוב.

אני קניתי קומפרסור 3 כוח סוס דו-בוכנתי, צינור אוויר מקצועי, ואקדח הזנה עליונה (gravity feed). אני קצת מאוכזב - אמנם מצליח לנקות אבל חלקים קטנים ועדינים. כנפיים או גלגלים למשל - עדיין אאלץ ללכת לניקוי חול מקצועי.

אילו רכיבים רכשת?

פורסם

את החול ניתן לסנן בעזרת רשת יתושים פשוטה,שיש בכל "טמבוריה".

חיב אתה להגן על דרכי הנשימה והעיניים באמצאים יעילים,כי לאחר העבודה

תגלה שהחול מגיע לכל החורים בגוף.למערכת הנשימה הוא מסרטן אז כאמור

יש לנקוט בזהירות ולא להסתפק במסכת בד רגילה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

חול יש בים ובשפע ...ופעם ראשונה אני שומע שחול מסרטן?זאת אומרת שכול המתים חולים בסרטן?גם אם תנשום שאוורמה דרך האף אתה עלול למות ...מחנק .

פורסם
חול יש בים ובשפע ...ופעם ראשונה אני שומע שחול מסרטן?זאת אומרת שכול המתים חולים בסרטן?גם אם תנשום שאוורמה דרך האף אתה עלול למות ...מחנק .

אם אני לא טועה אבל אסור לקחת חול מהים.

עדיף לחפש מקום אחר.

יש הרבה אתרי בניה שנשאר שם חול רק תבקש ויתנו לך חינם.

פורסם

כשהחול פוגע במשטח הוא "מתרסק" והופך לאבק וכאשר שואפים את האבק הזה זה מסרטן.

למרות שאני בעד "עשה זאת בעצמך" ההיתי ממליץ לך לפנות למי שפרסם פה ניקוי בסודה, אני משפץ בעצמי את הרכב וכששמעתי כמה הוא דורש לניקוי רכב רציתי לדפוק את הראש בקיר על כך שלא שמעתי עליו קודם.

אין לי שום קשר אליו ולא ראיתי את טיב העבודה.

בהצלחה.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

קודם כל תודה לעונים !!!

עכשיו לענייננו אנו :)

קניתי מנקה בחול ,פיסטולט ,משייפת צינור מגולגל מפלסטיק מסכה לפנים עם שתי חורים כזאת , מישקפיים לעיניים אטומות הבאתי קומפרסור מחבר שלי שהוא 50 ליטר אולי 2-2.5 כוח סוס שנת ייצור 1990

חברות של המנקה חול אני לא יודע זה לא לידי כרגע שיהיה אני יבדוק וירשום ,

והחול באמת מגיע רטוב ולא הבנתי למה זה לא עובד לי המנקה חול , חשבתי חול חרא שילמתי 7 שקל ודפקו אותי ;)

אבל אני אייבש אותו וינסה שוב או שאני יביא דלי לניסיון מהים ( חד פעמי אף אחד לא יגיד כלום , וזה לא מחוף מוכרז זה מחוף ניפרד )

ואני לא משפץ רק את האוטו שלי זה גם דברים אחרים כגון דברי ברזל ישנים מאווררים מקררים אמקור 10 ועוד כל מיני דברים חלודים שיכולים להיות חדשים ויפים אני עושה להם רסטורציה

אני ינסה את כל מה שכתובו לי ואני יעלה תמונות של הציוד ושל הדברים החלודיםשעומדים לעבור רסטורציה 

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

קראתי באיזה מקום שיש צורך לשים לב שגם הגילוון נגד חלודה יורד וצריך לעשות טיפול מונע לחלודה לאחר ניקוי חול, מה זה אומר מעשית ,ומה צריך לעשות כדי למנוע חלודה עתידית לאחר ניקוי חול.

תעלה תמונות גם של תחילת השיפוץ ותוך כדי, כל הכבוד ליוזמה העצמאית והלוואי שהיה לי את האומץ והזמן להכנס לפרויקט כזה .

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=154150

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

תפנה לחברת טמקס ברח' המשביר בחולון.

יש להם מדיות שונות לניקוי בהתזה, בהם חומרים פחות מסוכנים ויותר יעילים מהחול.

הם עובדים עם מפעלים גדולים , אבל ימכרו לך גם שניים שלושה שקים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

טוב אלו המכשירים שיש לי ועוד תמונה של לפני ואחרי

yizhjvmjm2kj.jpg

http://www.siz.co.il/my/yizhjvmjm2kj.jpg

IMG_1077

http://www.siz.co.il/my/djn2izyljngz.jpg

qivzjt2zyjln.jpg

http://www.siz.co.il/my/qivzjt2zyjln.jpg

xtn1gzbtnneh.jpg

zen2jgzyhiyf.jpg

http://www.siz.co.il/my/zen2jgzyhiyf.jpg

1nz5jmk5dmgy.jpg

וזהו ביינתיים אני יעלה עוד דברים אח"כ

פורסם

יצא בלאגן שלם !

אבל אפשר ללחוץ על קישורים ורואים תמונות

• תוכן חדש...