Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה הנחה למשתתפי ימי המיונים?

כבר כמה פעמים ששואלים ואף אחד לא עונה...

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
  • תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקרוב כל משתתפי ימי המיונים יקבלו קופון למייל (שהוזן בימי המיונים) שמקנה הנחה להם ולמספר אנשים נוספים שיגיעו עמם.

עונה לך על השאלה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה דברים למען הסדר הטוב,

ישנו מירוץ סלבים ומירוץ מנכלים, מירוצים אלו מגיעים כחלק מחסויות שונות ורצון ליצור עניין גם מחוץ לקהילת חובבי הספורט המוטורי ולהעלות את המודעות בקשר לתחום זה.

מירוצים אלו לא סותרים או נוגדים את המירוץ של הגברים והנשים אלא באים כתוספת.

לפי הפרסום, המקצים האלו תופסים 50% או יותר מהאירוע. זו ממש לא "תוספת".

פורסם

אני לא מבין מה הקטע הזה של להשוות מחירי כרטיסים במרוץ באילת ולמרוצים בחו"ל. למה? כי כאן הכל יותר יקר, גם כלי רכב עולים כאן כפול.

בחו"ל בונים מתקני מרוצים, לעשרות שנים, מתוך כוונה שהמסלול הזה יפעל X פעמים בחודש במרוצים גדולים, ובכל פעם מגיעים עשרות אלפי אנשים ואז תוך Y שנים ההשקעה חוזרת למשקיעים.

כאן מדובר במסלול וטריבונות וכל הפסיליטיז שנבנים ל2 ימי אירוע והשד יודע מתי אם בכלל ישתמשו בהם שוב, והעלויות יקרות במיוחד כשבונים משהוא ארעי, הכל נבנה למשך האירוע ואם אני מבין נכון, הרוב מתקפל מיד למחרת (חוץ מהאספלט אני מניח). יציעים, הסדרי חניה, מגרשי טיפולים לכלי הרכב, במות, הגברה, גנרטורים לחשמל, תיאורה, שרותים, מחסומים וגדרות, סדרנים, מאבטחים, אישורי רשויות, כיבוי אש, אמבולנסים, משטרה, סככות , הצללות, חדרי מנוחה לנהגים, מכונאים מחו"ל, מזון, מים ועוד אלף ואחד פרטים ופריטים שעולים המון כסף. וכן בסוף גם היזם שהצליח להביא דבר כזה לארץ ולוקח סיכון שכל רגע משהו יתפקשש ואו שלא יגיע מספיק קהל והוא יפסיד ממון רב, בסוף הוא גם צריך להרוויח מהסיפור הזה. זה לא התארגנות של הח'ברה, זה יזם עם ביצי שיש שלוקח סיכון אדיר ועוד מאות אנשים שעובדים שם ושצריכים בסוף גם להביא פרנסה הביתה.

למה יש מרוץ מנכלי"ם? כי מישהו בסוף צריך לממן את החגיגה הזו, מה חשבתם שמעלות דמי הכניסה ודמי ההשתתפות במבחנים אפשר לממן את כל המהלך האדיר הזה? גם בערוץ 2 יש פרסומות כל הזמן, למה? בכדי שלא נשלם 10,000 ש"ח לחודש עבור צפיה בערוץ, בסוף צריך לשלם והתשלום שלנו כצופים הוא לראות את הפרסומות בערוץ 2 ( או 10 או 1).

גילוי נאות: אני מכיר את היזם, די הרבה שנים, הוא גם צילם והפיק עבורי סרטים תיעודיים על ראלי חרמון אילת שהפקתי עד שנת 2006, יחד עם זאת, אין לי שום קשר בשום דרך או אופן לפרוייקט הזה ולמען האמת, לא דברתי עם היזם בחצי השנה האחרונה אם לא יותר מכך.

פורסם

האם משהו יש לו פירוט מדוייק של לוח הזמנים של היום הראשון למירוץ.15.12.11

כי על פי זה אני רוצה לדעת ולהזמין טיסת בוקר מתל אביב וחזור בסוף יום המירוץ

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

מאחל בהצלחה למי שיורד לאילת לצפות.. אני לא מתכוון לשלם לפורמולה ישראל עוד כסף לאחר ימי המיונים, בטח לא 400 ובטח לא בשביל חובבנים (אני מקווה מאוד בשביל המפיקים שהציור של המסלול בבחירת המושבים באתר, אין לה קשר למציאות כי אם כן, עדיף כבר לצפות בקארטינג בכוכב יאיר למשל).

אברה קדברה

פורסם

אתם מודעים לעיניין שאתם הולכים להפסיד הרבה כסף כי במחיר כניסה כזה שכולל רק יום אחד ולא כל המירוץ לא יגיעו אנשים.

ולא משנה כמה תשכנעו אותם שהעלויות להפיק אירוע כזה יקרות. הם לא יבואו.

S2000

פורסם
אתם מודעים לעיניין שאתם הולכים להפסיד הרבה כסף כי במחיר כניסה כזה שכולל רק יום אחד ולא כל המירוץ לא יגיעו אנשים.

ולא משנה כמה תשכנעו אותם שהעלויות להפיק אירוע כזה יקרות. הם לא יבואו.

זה גם מה שאני חושב, 300 או 350 שקל זה המון כסף.

גם אני שהפרוטה מצויה בכיסי וגר באילת כך שאין לי את כל ההוצאות הנלוות (מלון,דלק וכו') לא מתכוון לשלם סכום כזה על מרוץ שהמשתתפים שם הם בגדר חובבני.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

עזבו אותכם עם דרות חינוך לפורומולה והצעות תמחור - זה עסק כלכלי.

מי שהרים אותו הוא מקצוען בתחום ההפקות.

הוא יודע בדיוק מה הוא עושה.

זה לא אירוע ציבורי או מטעם המדינה שבהגדרה מכוון לטובת הציבור - זה עסק פרטי שלו שבהגדרה מכוון להפקת רווח - ולכן הוא יכול להחליט איזה מחיר הוא קובע למוצר שהוא מציע.

אנחנו בתור צרכנים רשאים להחליט האם התמורה שמוצר הזה נותן היא טוב למחיר המבוקש.

אני אישית אוציא את 300-400 ש"ח במקום אחר ואפיק מהם יותר הנאה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מה אתם אומרים על הקורס שהם פירסמו ?

3300 ש"ח בשביל 22 הקפות (6 עם רכב מוביל) = 28 ק"מ בסינגל סיטר

נשמע מעניין

:wink:
פורסם

אני קורה ובוכה!

אתם חבורת בכיינים!!!!!

אל תצאו מהבית תשארו מול הטלויזיה הכי טוב!!

אל תקחו קורסי נהיגה כי זה יקר וגורם לבלאי ולבזבוז דלק!

אל תלחו לפורמולה כי זה באילת!!

אל תחסעו עם הרכב כי זה עולה דלק!!

למה בכלל לחיות!!

בגללכם אין לא יהיה כלום, כי הפכתם לישראלים קמצנים שחושבים שהכל מגיע להם ב1.90

אתה לא מוכנים להשקיע בכלום! במיוחד לא בידע שאתם מקבלים. לכו תקנו קורס של גרופו!

באמת הפורום הזה הביא לי עצבים כבר.

שלום ולא להתראות!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...