Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי אפלאוז 92 ידנית.

הבעיה החלה אתמול כאשר היה אצלנו גשם בלילה,ברוב טימטומי פרפרתי בראשון שני ודחפתי לשלישי מהר (לפני כן זה לא קרה ניכנס ופרפר גם) אל תצחקו אנ יודע שלפעמי אני ילד ממש קטן..בקיצור הכנסתי לשלישי תוך כדי פרפור בשני מהר והיה כחחח הוצאתי והכנסתי שוב ופשוט ההילוך לא עובד

כאילו הוא נימצא בהילוך סרק,אני מוציא מהילוך 3 בלי ללחוץ קלאץ גם אבל הוא לא ניכנס בלי קלאץ, יש לציין ששאר ההילוכים עובדים כרגיל ואני נוסע עם זה רגיל ממש.

נלחצתי כמובן,הלכתי למוסכניק חביב מלוד אמר לי,זה לא בעיה זה הגיר הלך,גלגל השיניים של המהלך השלישי כבר חלק ולא מניע את הגיר משהו,זאת אומרת,להחליף גיר,הוא אמר לי בנחמדות גיר מפירוקיה אני יביא לך ב600-500 שקל וכולל עבודה יצא לך 1000שקל הכל הגיר והעבודה.

זה ההצעה הכי זולה שקיבלתי באזור ובדקתי כמה וכמה.

מה אתם אומרים המחיר טוב? כמה זמן לוקח לתקן את זה יום שלם?

ועוד שאלה לא קשורה,האוטו שלי 92 הוא עושה שתי טסטים? ב15/11 יגמר לי הטסט..איך זה הולך? לשלם חצי אגרה כל חצי שנה ולגשת או מה?

לילה טוב אשמח לתשובות.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

עבור שנת 2013 תצטרך לבצע שני טסטים.

בקשר לגיר אני מניח שיגידו לך שהקלץ' שלך כבר גמור, אז אל תשכח להוסיף עלות לשיפוץ הקיים או חדש.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה על התשובות,בכל מקרא,במה אני ירגיש שינוי ב"ביצועים" של הרכב עם החלפת תיבת הילוכים לאחת חדשה? על אותו קלאץ שיש לי שהוא טוב,הוא אמר שהוא ישאיר את הקלאץ שלי ויביא תיבה חדשה.

ושוב,האם ב15/11 אצטרך לשלם טסט לשנה רגיל?

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אתה לא תרגיש שינוי בביצועים וכמובן זאת לא תיבה חדשה,אלא תיבה ישנה מרכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן כמובן שמשומשת,שאלה קטנה,הגיר של הדגם הזרקה ודגם קרבורטור מה שיש לי שונים או שזה אותו הדבר?

ג'ינו.

• תוכן חדש...