Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול המשפחה היתה במסעדת הזקן והים והיה דבר מעניין, הגיע חשבון של 284 שקלים, חישוב של כל מה שהוזמן העלה שהחשבון צריך להיות 243 שקלים.

המלצר אפילו לא התנצל ולא הראה סימני תדהמה כאילו הכל בשגרה, והדבר קרה גם לעוד כמה שולחנות במסעדה.

מקרי או לא, תחליטו אתם, אני רק יודע שזה מקום שכדאי להיזהר ממנו ואני לא אלך לשם לעולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במקרה שלהם הם פשוט לא יודעים חשבון. כבר קרה לי יותר מפעם שהם טעו לרעתם בהרבה כסף (במאות שקלים בחשבון).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

"לא אלך לשם לעולם" זאת תגובה קצת מוגזמת, עם כל הכבוד.

כל עוד האוכל והשירות היו בסדר אינני רואה מניעה להמשיך ללכת לשם, רק צריך לזכור לבדוק את החיובים.

פורסם
אתמול המשפחה היתה במסעדת הזקן והים והיה דבר מעניין, הגיע חשבון של 284 שקלים, חישוב של כל מה שהוזמן העלה שהחשבון צריך להיות 243 שקלים.

המלצר אפילו לא התנצל ולא הראה סימני תדהמה כאילו הכל בשגרה, והדבר קרה גם לעוד כמה שולחנות במסעדה.

מקרי או לא, תחליטו אתם, אני רק יודע שזה מקום שכדאי להיזהר ממנו ואני לא אלך לשם לעולם.

משפחה מסיימת ארוחה ב 284 ש"ח או 243 ש"ח ??

או לא אוכלת או משפחה קטנה:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זו טעות בחישוב. קורה.

פעם במסעדה אחרת קיבלנו חשבון של 2 סועדים שהיינו 3 בכלל...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בזקן והים זה תקציב מכובד ;-)

לפי מה שזכור לי מנה שם זה 40-60 שקל לאדם כולל הכל, ככה שזה דיי הגיוני.

ותומר, הם כמעט תמיד טועים שם, פעם לרעתם ופעם לטובתם. זה נובע מהסיבות שצוינו מעלה.

פורסם

3 אנשים, זה לא מסיבה משפחתית.

אני לא אלך לשם כי אני יודע בוודאות שאני לא יכול לסמוך עליהם. אם הם מחפפים בחשבון (לעזזל אתם מתבססים על הכסף הזה כדי להתקיים), לא רוצה לדעת מה הולך מבחינת האוכל במטבח.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מאכילים בהם את הלקוחות הבאים לכן המחירים שם זולים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

טעויות קורות, זאת אחריותך לבדוק כמה אתה צריך לשלם לפני שאתה משחרר את אמצעי התשלום.

סך הכל מסעדה מצוינת והייתי בה כבר הרבה פעמים.

אתה סתם מגזים..

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
3 לא רוצה לדעת מה הולך מבחינת האוכל במטבח.

אהה! ברגע שאמרת את זה - הרי שבעצם לא תלך יותר לאף מסעדה, כל ימי חייך!

אתה חושב שיש מסעדה בארץ, טובה ככל שתהיה, בעלת שם ומוניטין, אשר אין בה ג'וקים/עכברים במטבח או במחסן המזון?

אל תשלה את עצמך. אין דבר כזה.

פורסם
מאכילים בהם את הלקוחות הבאים לכן המחירים שם זולים

אינעל העולם, סוף סוף הבנתי למה הסטייקים שם מלוחים כל כך

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...