Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לעקוב אחרי המחירים היה 60 אלף עלה ל-68 אלף

האם יש סכוי שיהיה מחיר נמוך לקראת סוף שנה בהתחשב שזו שנת מודל אחרונה של הדגם הנוכחי?

פורסם

מחירה הנוכחי הוא 68,יש חבר פורום שקנה אותה בסוכות במבצע שהיה בגני תערוכה ב 60. יכול להיות שהיבואן יצא לחיסול מלאי,הדור החדש של הפנדה בפתח,מתי? אי אפשר לדעת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שנמסר לי בסמל"ת סביר להניח שהמחיר לא יחזור (וחבל). כמו כן, לפי דיווחים בכל מיני אתרים, יכול להיות שימשיכו למכור בארץ במקביל גם את הפנדה הנוכחית במקביל למחליפתה, כך שאני לא בטוח שהמחיר יירד בעקבות חיסולים וכאלה. אולי בכל זאת יהיה מבצע נוסף, אי אפשר לדעת.

אם זה מעניין אותך, אני יודע שיש מבצע למי שמחזיק בכרטיס שופרסל לפיאט גרנדה פונטו בהנחה של 20K, במחיר של 75K. מדובר בגירסה הידנית אבל עם רמת אבזור בטיחותי גבוהה יותר (6 כ"א) ועוד כמה שיפורים. בנוסף, מקבלים 20% הנחה על האיבזור האופציונלי.

אגב, גם הפנדה ויתר הדגמים משתתפים במבצע של שופרסל אבל ההנחות שונות. הפנדה עולה במבצע הזה 64\65 (לא "על הכביש" כמובן).

בהצלחה.

פורסם

יש לחברה אינטרס להגיד שלא יהיה,אבל היה מבצע אורנג' ב60,אחרי זה כמו אצלך,אתה תיראה שלקראת הסוף היא יחזרו,מי יקנה פנדה ב 68??

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לחברה אינטרס להגיד שלא יהיה,אבל היה מבצע אורנג' ב60,אחרי זה כמו אצלך,אתה תיראה שלקראת הסוף היא יחזרו,מי יקנה פנדה ב 68??

אבל היה גם את המבצע של המשביר ב 67, כל מבצע זה משהו אחר...אז לך תדע.

אין ספק שצריך להוריד את המחיר של כל מכוניות המיני הידניות ל 60 ואפילו פחות אבל משום מה היבואנים אוהבים "מבצעים" ולא משהו קבוע.

דרך אגב, גם אם לא היה את המבצע הזה באוטומאניה, סיכוי גבוה שהייתי רוכש את הרכב ב 68. הכל ענין של צרכים והתאמה (רק שאני לא אתאכזב אחרי שאסע בו יותר מנסיעת מבחן בהמשך.....:lol:)

פורסם

אם אתה יודע למה לצפות אתה לא תתאכזב,אני מת עליו,במיוחד כשאני מגיע לתידלוק.:wink:

פורסם

כשיגיע הדגם החדש המחיר של הישן יהיה חייב להיות משמעותית נמוך יותר כי אחרת אף אחד לא יקנה אותו, כך שדי סביר להניח שהמחיר של 60K יחזור ואולי אפילו עם הפתעות (טובות). ברור שהיבואן לא יעודד את הלקוחות לחכות למבצע הבא או להנחה עתידית, הרי אם זה היה תלוי בו הוא היה מוכר את הרכבים במחיר של 300,000 ש"ח, אלו כוחות השוק שמאלצים אותו להוריד מחיר. לכן סביר מאוד שמה שירד אתמול יירד גם מחר.

פורסם
אם זה מעניין אותך, אני יודע שיש מבצע למי שמחזיק בכרטיס שופרסל לפיאט גרנדה פונטו בהנחה של 20K, במחיר של 75K. מדובר בגירסה הידנית אבל עם רמת אבזור בטיחותי גבוהה יותר (6 כ"א) ועוד כמה שיפורים. בנוסף, מקבלים 20% הנחה על האיבזור האופציונלי.

בהצלחה.

אשמח אם תוכל לספק לינק למבצע הגרנדה.

נשמע מעניין

פורסם
אשמח אם תוכל לספק לינק למבצע הגרנדה.

נשמע מעניין

לא מצאתי לינק אבל אני מצרף לך את העלון ששלחו לי, רשום שם שזו רמת גימור שונה קצת מהרגיל (יש למשל מערכת start & stop שאמור לחסוך בדלק וכו'). מצורף כלינק (לא הצלחתי לצרף כקובץ לפה כי זה 2 מגה).

http://www.mediafire.com/?6ogsgno7x63pmjf

פורסם

הבעיה שזה המנוע החלש 1.2.

• תוכן חדש...