Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שעולה 116 כניראה הדור החדש כפי ציינו עם חלון למספר,זה שעולה 165 מצוין שהוא עשוי מבד,היה לי כזה כיסוי,אך של חברה אחרת,מה שטוב שהוא באמת יותר עבה מכיסוי אחר,זה אולי יעזור במי שפותח את הדלת על הרכב שלך,אך יותר קשה לעבוד איתו למשל אם יש רוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
165+משלוח יצא 200 ש״ח לדגם עם החלון. נכון ללפני שבוע.

אז המחירים באתר לא מעודכנים? אתה מתכון לכיסוי שעלה 116 עכשיו הוא עולה 165?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אוקיי תודה.

כנראה שאלך על כיסוי של הדר רוזן רק אותו יש במלאי באוטו דיפו במידה שלי עולה אם לא טועה סביב ה240 שקלים.

פורסם

טוב.

הדר רוזן לא היה במלאי וגם פוגל לא אז הסתפקתי בכיסוי זמני של אמריקן אייגל ב119 שקלים.

רכשתי לבסוף מידה XL והמידה בסדר גמור לעומת שהיה כתוב מידה L מתאימה לרכב שלי.

נראה עד כמה זמן זה יחזיק מבחינה של גניבות,התפוררות החומר ועוד..

בכול אופן,זה כיסוי זמני ביותר עד שאני ארכוש כיסוי נורמלי מebay.

פורסם

אם אתה גר באזור שיכולים לגנוב,תנסה לרשום על הכיסוי את המספר הרכב,אולי זה ירתיע קצת.מחר כניראה יהיה קצת גשם קל,יהיה מעניין לראות איך הפוגל יתמודד עם זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכל היום סיני, קשה למצוא משהו איכותי במחירים סבירים. למרות שגם היקרים נהרסים מהר מהצפיות.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

טוב אז ככה,רכשתי לפני מספר ימים כיסוי של אמריקן אייגל כי לא היה כיסוים במלאי כמעט אז קניתי אותו.

היום היה גשם באזור המרכז והרכב היה מכוסה כול המים חדרו והרכב מתחת רטוב. :x

לפחות אם לא היו כותבים על האריזה שהכיסוי עמיד מפני מים פשוט עבודה בעיינים.

פורסם

תסתכל על החצי הכוס המלאה :

1. הוא לא עף לך / שבר לך את המגב של החלון האחורי

2. לא שלמת הון תועפות עבור חתיכת הניילון הזאת

אני רכשתי את שלי [הדר רוזן] גם בתקווה כזאת אבל מהר מאוד גיליתי שהוא מגן רק מפני השמש ולכלכוך ... עדיף משהו מכלום

פורסם

אני בספק גדול אם המוצר יוחלף לאחר שכתבת עליו את מספר הרישוי של הרכב.

אבל תמיד כדאי לנסות את שיטת "מצליח".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...