Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני קונה בקרוב מערכת חדשה לאוטו ורציתי כאן חוות דעת קטנה. אני שומע בעיקר מוזיקת האוס.

ר"ד - Clarion CZ200, זוג קומפוננטים - מורל דוטק אוביישן, 2 אמבטיות אחוריות של מורל, מגבר JBL GTO1004 ולגבי סאב אני מתלבט.. אבל אני מניח שאני אקח hertz es300. התקציב שלי עומד בערך על ה4K.

תודה רבה וסוף שבוע נעים !

פורסם

לפי הניסיון שלך, אתה אומר שהחיסרון שלהם לא יהיה כל כך בולט ?

אם כך, אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על משהו אחר.. אם כבר, חשבתי לקנות מגבר 2 ערוצים טוב יותר, סאב, רדיו דיסק וזוג קומפוננטים.

פורסם

אני גם חושב שבהתחלה עדיף לך לוותר על רמקוליים אחוריים, במיוחד כאשר אתה מתכנן לשים סאב. אם ויקרה מצ שהסאונד מאחורה יהיה חסר לך ותרצה סאונד יותר מכיף, תמיד תוכל להוסיף רמקולים אחוריים.

בקשר לדוטק, אתה שמעת אותם? אתה מכיר את הסאונד של מורל?

אני אישית רכשתי גם אחד כזה, רוב המוזיקה שאני שומע היא שחורה והאוס ואני אגיד לך את האמת, שמעתי סט קומפוננט אחר, עם הגברה פחות טובה משלי, ביחס לרמה הסט מתחת לרמתו של הדוטק, אך עדיין אהבתי אותו אף יותר מהדוטק. דרך אגב הם היו של פוקאל.

אני ממליץ לך לשמוע את הסט לפני הבחירה.

עריכה: עוד משהו בקשר לאחוריים, לדעתי עדיף לך לקחת את התקציב שנתת לאחוריים לווסף אותו לתקציב של המגבר, ולקנות מגבר ברמה יותר גבוהה, אולי אם עוד קצת מתיחה של התקציב כלפי מעלה (יש לך שלל די רחב של אופציות במחיר אשר נושק ל-2K ), אם מתקבל על דעתך יד שניה, תוכל למצוא מציאות מעניינות.

פורסם

אני חושב שבתור "התחלה" תעבור על FAQ. תאמין לי יש שם תשובות למלא דברים חדשים.

אחרי זה תחזור.

אתה תהיה יותר סגור לגבי מה חשוב יותר. ומה פחות.

במה עדיף להשקיע יותר ומה פחות.

מה יותר קל לשדרג בעתיד. ומה עדיף לא.

למה עדיף לבוא למפגשים (בתקווה שהם כמו פעם.) למרות שמגיע לי מכות כי לא הייתי באחד לפחות שנה וחצי.!

ולשמוע סטים ולהכיר אופי ציוד. והיה לך טעם אישי. ולא של אחרים@. שימליצו ואתה לא תתחבר.! ותחליף או תתבאס.

ורק אז יהיה לנו יותר קל לתת לך משוב וביקורות. והמלצות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

@Soundman: עברתי על הFAQ כבר הרבה פעמים, ועדיין לא מצאתי את המדריך שיעזור לי. אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על רכיבים טובים יותר.

@בזוזית: אם יש משהו שכן עזר לי בFAQ, הוא המדריך למגבר. האם כל כך חשוב לי לשדרג את המגבר ? הבנתי שהוא יחסית טוב, פופולארי ועושה את העבודה. בקשר למורל דוטק - לא שמעתי את הרמקולים הללו, אך הבנתי שהם מתאימים יותר למוזיקת האוס. אם אתה טוען שהFOCAL טובים יותר (מבחינך), על איזה מוצר שלהם מדובר ?

אשמח אם גם תוכל להמליץ לי על רכיבים טובים יותר מהרכיבים שרשמתי למעלה.

@evgeni432: על איזה מגבר אפשר להתפשר ?

@scoob: שוב, אשמח אם תוכל לעזור לי במציאת רכיבים טובים יותר.

שבת שלום וסוף שבוע נעים, והמון תודה רבה !

פורסם
שלום לכולם,

אני קונה בקרוב מערכת חדשה לאוטו ורציתי כאן חוות דעת קטנה. אני שומע בעיקר מוזיקת האוס.

ר"ד - Clarion CZ200, זוג קומפוננטים - מורל דוטק אוביישן, 2 אמבטיות אחוריות של מורל, מגבר JBL GTO1004 ולגבי סאב אני מתלבט.. אבל אני מניח שאני אקח hertz es300. התקציב שלי עומד בערך על ה4K.

תודה רבה וסוף שבוע נעים !

המגבר, הסט והסאב בכלל לא רעים סה"כ למען האמת הסט הקדמי הוא סט ממש טוב (תלוי בטעם של כל אחד ואחד כמובן) ובטח שלמחירו כיום.

המגבר הזה יספק את הסחורה וכרגע אני לא רואה סיבה שתשדרג אותו.

הסאב - חביב ביותר כפי שאני נוהג לאמר.

היחידה החלשה היא יחידת ראש פשוטה מאוד - ההצעה שלי - מצטרף ליבגני ++1

לוותר על האחוריים - כשיש לך סאב הם פשוט, מיותרים - לא רק שהם לא יוסיפו הם יגרעו.

ולשדרג את הרדיו דיסק למשהו יותר טוב - ההצעה שלי היא בכלל ללכת על ציוד מיד 2 כאן בפורום ולמצוא לעצמך איזה אלפיין 9855 שיעשה למערכת הזו חסד.

רכיבים לא רעים בכלל - תמיד אפשר להמליץ לך על רכיבים טובים יותר אבל ההשקעה תהיה גדולה יותר בהתאם.

אני חושב שהמגבר היחיד (שאני מכיר) שממש היה יכול לתת מענה לJBL שאתה יכלת להביא - כבר לא מיוצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עם היית קורא את FAQ. היית יודע של"אמבטיות" קוראים 6/9. שש על תשע.

עכשיו התקציב שלך כולל התקנה?

איזדה רכב מדובר? מידה של קומפוננטים. !@ חייב בידוד או מומלץ! או אפשר לוותר.

וחוץ מהאוס איזה מוזיקה אתה שומע?

לגבי המלצה על מגבר. אני לא מכיר את המחירים היום. (כי אין מחירונים אחידים לציוד) וזאפ לא נחשב למחירים מאוזנים.

אגבל חברות כמו JBL/אינפיניטי . רוקפורד. פיניקס גולד (עם יש עדיין). סנדאון. ועוד

רק שיתן כ 90-100W RMS לערוץ 4X ערוצים. וזה מספיק.

אגב יד שניה זה אופציה?

כי יש מגברים מעולים שם במחירים טובים.

וכנ"ל סאבים ורדיו דיסקים. ואפילו קומפוננטים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
עם היית קורא את FAQ. היית יודע של"אמבטיות" קוראים 6/9. שש על תשע.

עכשיו התקציב שלך כולל התקנה?

איזדה רכב מדובר? מידה של קומפוננטים. !@ חייב בידוד או מומלץ! או אפשר לוותר.

וחוץ מהאוס איזה מוזיקה אתה שומע?

לגבי המלצה על מגבר. אני לא מכיר את המחירים היום. (כי אין מחירונים אחידים לציוד) וזאפ לא נחשב למחירים מאוזנים.

אגבל חברות כמו JBL/אינפיניטי . רוקפורד. פיניקס גולד (עם יש עדיין). סנדאון. ועוד

רק שיתן כ 90-100W RMS לערוץ 4X ערוצים. וזה מספיק.

אגב יד שניה זה אופציה?

כי יש מגברים מעולים שם במחירים טובים.

וכנ"ל סאבים ורדיו דיסקים. ואפילו קומפוננטים.

אני יודע שהם 6X9. אל תהיה קטנוני איתי בבקשה :-P. בכל מקרה , מדובר על סוזוקי בלנו, המידה של הקומפוננטים 6.5 ואני חושב שאני אוותר לבינתיים על הבידוד, מכיוון שאני לא יודע כמה זמן האוטו עוד יהיה ברשותי. אני שומע בעיקר האוס, או כל מוזיקה אלקטרונית אחרת (טראנס - סגנון ארמין אם אתה מבין אותי). התקציב עומד על ה3500 אלף (4 אלף עם התקנה שעולה 500 שקל ? תקן אותי אם אני טועה, ויכול להיות מאוד שכן). בכל הקשור למחירים - אני בודק בזאפ או בכל אתר אחר מכיוון שהחנות שבה אני מתקין הסכימה למכור לי את הרכיבים במחיר האינטרנט.

• תוכן חדש...