Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב שלי ישנם מושבי עור.

המושבים הקידמים הם בצבע אדום, שדי תופס לכלוך , לרוב בקצוות של המושב.

ניסיתי כמה מוצרים כמו סנו, "הזלין" (של יעקובי) ועוד אחד של turtule wax.

כולם בלי יוצא מן הכלל מנקים את המשטח אך לחילופין לא משאירים שככבת הגנה מספקת לדעתי.

מישהו יכול להמליץ על מוצר יעודי למטרה זו?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

חג שמח,

היצרן של המוצרים שאני מייבא מיפן הראה לי את הדור הבא של ציפויי ננו למושבי עור.

לפני חודשיים באוסקה עשה לי הדגמה...

המוצר אושר על ידי פרארי - שאליהם הוא הולך כדי לערוך ניסויים במוצרים החדשים שלו...

תכלית המוצר היא להבריק מעט יותר את העור אבל ליצור שכבה בלתי נראית ומורגשת של הגנה מוחלטת בפני כל סוגי הלכלוכים הקונבנציונלים שקורים מידי פעם ברכב...

כמו שאר המוצרים שלו, צריך מעט מאוד נוזל בשביל לצפות את כל מושבי הרכב - אני כנראה אכין ערכת DIY כשהחומר יגיע.

יהיה לי אותו בקרוב ואפרסם באתר החברה ובתקווה גם בפורום (משום מה מנהלי האתר לא רוצים לקבל כסף על פרסום- פניתי אליהם כבר פעמיים..)

פורסם

הנה מוצר שאני הזמנתי לפני כמה ימים וצריך להגיע אלי בקרוב....

לפי מה שקראתי בפורומים בארצות הברית הוא עושה את העבודה שאתה מבקש

בברכה מתן

פורסם

ציפויי נאנו שאני מכיר הוא לצבע החיצוני ברכב.

לא ידעתי שקיים גם חומר למושבים.

השאלה היא לכמה זמן עמיד הטיפול הזה והאם אני יכול לרכוש ולבצע בבית לבד על פי פרקי הזמן המומלצים?

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

נכון להיום ביפן מייצרים ציפויי ננו כמעט להכל:

פח הרכב, שמשות הרכב,חישוקי מגנזיום,מושבי בד,מושבי עור,אגזוזים וכו'...

אני מחכה לפתוח מקום משלי ליישומים כי כמה שאני לא מסביר ומסריט סרטוני הדרכה עדיין אנשים חושבים שזה מדע טילים...

• תוכן חדש...