Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,בקרוב יגיע החורף והחלטתי שכדאי שיהיו באוטו כבלים לכל מקרהלא יהיה,לא קניתי עד עכשיו כבלים כי לא מצאתי כבלים מאיכות גבוהה בכל חנות שבקרתי בה ובתחנות הדלק,לכל החלטתי להגדיל ראש ולהכין סט כבלים איכותי באופן עצמאי,יש פה חברי פורום עם ניסיון בנושא? הבנתי שאצתרך לקנות כבלים של רתכת,איזה אורך אצתרך? ומה בנוגע לתנינים? איזה אני צריך? ולסיום מה דעתכם,האם זה טוב יותר להכין סט כזה או שאפשר להסתפק בכבלים פשוטים והם יעשו את העבודה? בכל מקרה אשמח לקבל שם של חנות שבה אוכל לרכוש הכל.אם אפשר המלצה לחנות באיזור ראשון אני אשמח,אגב מימשהו מכיר את החנות במסגר לכלי עבודה(שצמודה לצנטרל)? האם שם אוכל לרכוש הכל? האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני הקניה? סוג כבלים? אורך? קיבולת(25 מ"מר יספיק? )אפשר לקבל הערכה כמה כל הסיפור אמור לעלות,אין לי בעיה לשלם יותר אבל להיות שקט שאם חלילה אתקע אוכל לסמוך על הכבלים שיעשו את העבודה על הצד הטוב ביותר.

תודה מראש,וחג שמח

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

תקנה 2 סטים של כבלים מעפנים, מהסוג שנמכר באוטו-דיפו כו', קח כל זוג (2 לפלוס ו-2 למינוס) וחבר אותם ביחד לאותו תנין מסיבי שאותו תקנה (סה"כ 4 תנינים).

יצאו לך זוג כבלים איכותיים שנוצרו מ-4 כבלים מעפנים, ואני חושב שיצא לך גם יותר זול.

ואין לזה שום קשר לחורף, אם המצבר או האלטרנטור שלך עומדים לנפוח את נשמתם, החלף אותם, בין אם חורף ובין אם לאו.

פורסם

חשבתי על זה כבר,כדי למנוע בלבול פשוט אסמן אותם באיזולירבנד.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

היי, יש לי כבלים של רתכת, עובי 25, סט תנינים נרכש ב"ל.כ"

עלות משוערת 150 שח בערך, עובד פצצה הרבה יותר חזק ואיכותי מכל סט כבלים מעפן שקיים ברשתות עשה זאת בעצמך או תחנות הדלק, רכשתי 6 מטר כבל וחציתי אותו ל2 (כלומר 3 מטר אורך לכל אחד, מספיק בהחלט וארוך יותר מהסטנדרט שמגיע 1.8 או 2 מטר, אבל פחות אפקטיבי בגלל האורך)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שנפ מוכרים לכל מיני מוסכים וחשמליות כבלי התנעה איכותיים ועבים במיוחד במחירים לא יקרים, הם נראים באריזה כמו החוטי תפירה שנמכרים באוטו דיפו אבל הם ממש לא כאלו. אני חושב שכדאי לך לחפש.

פורסם

כמי שמצוי עמוק בתחום עשרות שנים .. זה הכבל האיכותי ביותר ,נמצא בשימוש בכל מחלקות המו"פ של מיטב חוקרי האנרגיות החלופיות ומפתחי מצברי העתיד לרכב חשמלי .

H05V-K H07V-K PVC Flexible Cable

http://www.google.co.il/#hl=iw&source=hp&q=t-c%26e+ho7v-k&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&oq=t-c%26e+ho7v-k&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=s&gs_upl=6203l86844l0l92266l14l14l1l8l0l0l266l1126l0.1.4l5l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=1dfe390e8db8d2c8&biw=819&bih=480

http://www.alibaba.com/showroom/h07v-k-pvc-insulated-flexible-cable.html

פורסם

ממש לא מזמן היה שרשור זהה, ולפניו עוד רבים.

אני קניתי כבלים של רתכת, 2.5 מ', הרכבתי את התנינים של הכבלים הזבל שהיו לי. כל הסיפור עולה גרושים וחצי שעה עבודה קלילה, אך האיכות מצויינת.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...