Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש המלצה לשקיות ואקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות שקיות ואקום לאיחסון של בגדים, הבעיה היא שאו שזה יקר וגרוע, או שזה יקר וטוב.

קראתי על זה ברשת ומסתבר שהסנו טובות אם בכלל לעונה אחת בלבד ואחרי זה מאבדות אטימה, השאלה אם יש משהו נורמלי בפחות מ-20 שקלים לשקית?

אני גר ברחובות אז אם יש מקומות נחמדים בסביבה שידועים לכם או המלצות לשקיות ספציפיות (אני כבר אחפש אותם פה בסביבה) זה יהיה מצויין.

בנתיים מה שמצאתי באיכות טובה זה בת"א 5 שקיות ב-100 שקלים, כל שקית בגודל של 60X90 ס"מ.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפני ארבעה חודשים קניתי כמה שקיות של המותג הפרטי של הום-סנטר. מחזיקות טוב את הוואקום עד כה, לא יודע מה יהיה בעוד עונה או שתיים. אני לא זוכר את המחיר המדויק, אבל הוא היה באזור ה-100 ש"ח לחבילה. מצד שני, לא תזכור כמה שקיות היו בחבילה :roll:

ראיתי בדיל-אקסטרים שקיות דומות. אולי זה שווה בדיקה...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לי זמן לחכות שזה יגיע מחו"ל, זאת הסיבה שאני אפילו לא בודק באתרים כמו וואלה שופס. השקיות האלה אמורות לטוס כנראה בשבוע הבא לחו"ל (מלאות בבגדים). מה שמפחיד אותי זה רק שהם לא יתנפחו בזמן הטיסה כדי שלא יהיה שם התפוצצות.

in the face

with a chair

פורסם

המלצות אין לי. קופון יש לי.

לטווח קצר, אני מניח שכל סט שתקנה ב-39.90 בשופרסל/מגה יעשה את העבודה.

מה שכן, עם איכות הייצור של הדברים האלה לא הייתי ממהר כ"כ להעלותם על מטוס.

פורסם

אינני בטוח כיצד עובד עניין הדיחוס והשוואת הלחצים בתא המטען של המטוס, אם בכלל.

השכל הישר אומר שזה רעיון טוב להימנע מאריזות ואקום עם אטימה שנויה במחלוקת ושסתומים חלשים מפלסטיק סיני זול.

פורסם

מובילים שם חומרים מסוכנים במיכלים כאלה ואחרים, אני מאמין שזה יותר רגיש ללחצים מאשר איזו שקית ולכן אפשרי מאוד שדואגים להשוואת לחצים מסויימת. מה גם שלפעמים מובילים שם חיות ככה שבכלל צריך לדאוג להם.

in the face

with a chair

פורסם

אצל רמי לוי יש שקיות ב 15 שקלים לשקית! נראות חזקות. ונראות אמינות.

קניתי בהום סנטר סט ב 40 -50 שקלים סט של 4 שקיות. בכל מיני מידות. (לא יצא לי להשתמש עדיין!)

אגב הרעיון לקחת שקית לחו"ל מצויין. חוסך מקום. לא חשבתי על זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור. יש המלצות עדכניות?

אילו שקיות כדאי לקנות שיחזיקו ואקום לאורך זמן, שיתאימו לשימוש חוזר הרבה פעמים, ושלא יקרעו את הכיס?

• תוכן חדש...