Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המשפחה המורחבת ביקשה קצת עזרה אז אני פונה למומחים כדי לקבל קצת רעיונות.

עד היום החזיקו רכב אחד בשיתוף עם ההורים של האישה. הרכב הושבת לפני כחודשיים וכרגע עקב מעבר דירה וצורך של כל אחד ברכב משלו הם מתפצלים.

הזוג המבוגר מוכן להשקיע עד 20 אלף שקלים ברכב סופר מיני קטן זול וחסכוני, הרכב נוסע בעיקר בעיר ולא הרבה ויסיע עד 3 נוסעים בשגרה. מה שהצעתי ישר זה פונטו ספייס, אחרי שחשבתי קצת נראה לי שאפשר להוסיף גם את הגטס לרשימה למרות הוויתור על החיסכון אבל בנסיעה מועטה ההבדל הוא לא משמעותי. יש עוד הצעות?

המשפחה הצעירה עם ילדה קטנה, תינוקת ועוד אחת בדרך. בבית יש רכב מהעבודה (יונדאי אקסנט :?) והרכב השני ישמש בעיקר לנסיעות בעיר עם גיחות לקיבוץ קרוב לטובת פיזור בגנים. גם כאן חשבתי בהתחלה על סופר מיני (שוב ספייס) אבל במחשבה שניה להעמיס 3 קטנטנים עם כיסאות בטיחות וציוד ועגלה לסופר מיני זה לא נוח במיוחד, בנוסף הדרישה היא לבטיחות דבר ראשון.

התקציב מתחלק ל-2, אם אפשר שלא לעבור את ה-25 אבל לקבל אופציה ראויה זה אידיאלי כי הם עוברים לבית חדש משלהם וההוצאות בשמים, בסכום הזה הצלחתי לחשוב על פורד פוקוס או פיג'ו 307 משנתונים ראשונים שהיא אגב הרכב שהושבת והם היו מרוצים ממנו, גם בתחום האמינות.

האופציה השניה היא להגדיל את התקציב ל-40 אלף שקלים ושם נמצאות עדיין פוקוס ו-307 משנתונים מתקדמים יותר וגם אוקטביה ובורה בדגמי ה-1.6 בנזין, הונדה סיויק מ-2004-3, לאנטיס ומיצובישי לאנסר מהדגם היוצא. למישהו יש עוד רעיונות?

נראה לי שקצת ננעלתי על רכבים מסויימים ואני לא מצליח לחשוב על אחרים, אשמח אם תעזרו לי "לפתוח את הראש" קצת.

תודה מראש לכולם וחג סוכות שמח!

פורסם

קודם כל בסכומים הנ"ל כדאי לשקול גיר ידני (במיוחד בצרפתיות למיניהן שהן מצויינות פרט לגיר שגם מסרס את האוטו מבחינת כוח ודלק וגם מבחינת אורך חיים ועלויות כשהוא זקוק לשיפוץ).

תכניס למשפחתיות גם את ה C4 והמגאן. בשתיהן אם תמצא משהו שמור (ובמגאן שמור=מטופל במורשה. לא להתפשר על זה) הן יכולות להיות אופציות שנותנות תמורה מצויינת לכסף.

לגבי אוטביה ובורה תבדוק עלויות ביטוח. לא נעים להיתקע עם ביטוח שיקר באלפי שקלים מהחלופות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...