Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן, 1919 בגו-מובייל אילת. לקחתי את האחרון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ציפיתי להרבה יותר פעילות כאן היום. המלצות לדילים איכותיים במיוחד...

מחפש לבן פלאפון. אחרי שכבר השמיד כמה מכשירים, לא רוצה לקנות ביוקר. ראיתי מכשירים זולים מתחת ל סף המס של 75$. למשל [h=1]DOOGEE X6 Pro. יש המלצות אחרות?[/h]

בשבילי מחפש טלפון איכותי בתקציב 1500-2000 ש"ח. יש המלצות? אולי בכלל כדאי לחכות ל BF? המליצו לי על 1+3 אבל מפחד מזיופים. אז כדאי לקנות היום? או לחכות?

פורסם
בגו-מובייל הOP3 נמכר עם מטען דאש?

בתוספת של איזה 130 שקל מקבלים את המטען דאש אבל לא מקורי אלא תואם,עם אחריות מורחבת יותר והנחה על אביזרים.

אני החלטתי לוותר על ההצעה ולקנות מאיבי מטען דאש של וואן פלאס.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אולי לא הייתי מספיק מדוייק אבל התכוונתי למטען type c של סמסונג או LG שזה תכלס אותו העיקרון כמו הדאש לא?

פורסם

לא. מתברר כי הדאש הוא טכנולוגיה של OP ושל OPPO (בשמות שונים).

למרות שהמעבד של ה-OP3 תומך ב-QC3.0 של קואלקום החברה בחרה בטכנולוגיה אחרת (של OPPO) לטעינה מהירה, ייחודית לחברות אלה.

חיבור ה-type-c מאפשר זרמים גבוהים אולם, למרות שהזרם הוא גורם מגביל בטעינה, כאן מדובר ביותר מזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אולי לא הייתי מספיק מדוייק אבל התכוונתי למטען type c של סמסונג או LG שזה תכלס אותו העיקרון כמו הדאש לא?

מזל שלא רכשת, נראה שהערכה הזאת לא באמת שווה 130 ש"ח.

לפחות מכבלים את הכבל TYPE C האדום העבה של OP3?

http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/246002-thumb/dash-charge-power-adapter-and-cable.jpg

כמו

sperial כתב ואני ארחיב, אין בנתיים מטענים תחליפיים דאש.

בטעינה עם דאש ניתן לראות שטעינה היא עם לד בצבע כחול ויש אייקון קטן של ברק לעומת טעינה רגליה שהלד בה אדום.

זמן טעינה של OP3 עם מטען דאש מ0 ל100% של מכשיר דלוק כשעה.

פורסם

כבל כן מקבלים,רק הספק הוא איזה שטות...

פורסם
למישהו יש ניסיון עם ניידים של zte?

קניתי בזמנו מכשיר ZTE כחדש מאחד מחברי הפורום. מטרתו הייתה לשמש כמכשיר תחליפי.

הדגם הוא GRAND S. הנתונים מאוד טובים. הביצועים פחות: היה נתקע וכבה באמצע. בנוסף אני התקשיתי למצוא לו אביזרים תואמים.

זאת החוויה האישית שלי, לא מתיימרת לייצג את כל הדגמים (מלבד הקושי במציאת אביזרים, הכוונה לכיסוי).

פורסם

שוקל להזמין MI MIX מGEARBEST או שיאומי.קום

מישהו יודע לומר מהי הפרוצדורה מבחינת מכס? לאילו קנסות אני צריך לצפות, אם אני מזמין פלאפון מחו"ל?

כרגע אני מתלבט בעיקר בינו, לבין הP9 PLUS - ושוקל קצת את הS7 EDGE.

שוקל גם את הNEXUS 6P, אבל המצלמה שלו פחות טובה ויש לו מבחינת בעיה בהנדסת אנוש מבחינת כפתור הנעילה (היה לי את הפלאפון בעבר, הרבה פעמים גרמתי לRESET בטעות בעת הוצאה מהכיס).

הפיקסל יקר לאללה, אל LG אני בחיים לא מתקרב, OP3 נופל מבחינתי על זה שאני כבר מעדיף את ה6P על פניו (הם באותו תקציב).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

36% פחות או יותר.

הייתי מחכה שבועיים לBF, עכשיו זה לא זמן טוב להזמין דברים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...