Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האתר TIRES4U, המחיר ל R1R בין 550 ל 600 ש"ח במידה שלך.

אגב, הפנצ'ריה ברמת גן שנותנת מחיר הכי נמוך (צמיגי שואף) זה מקום טוב לקנות צמיגים מניסיוני האישי ושל כמה חברים.

אלה גם המחירים בפועל אצלם.

ובקשר לצמיגים האלה, לדעתי אחרי 30 אלף ק"מ תצטרך להחליף אותם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

T1R עולים כ 50 ש"ח יותר.

אני בהחלט חושב ש T1R יהיו מעל ומעבר מתאימים לרכב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק על השירשור , ברשותי סובארו B4 2008 שכרגע נועלת בריג'דסטון POTANZA שמגיעים מהיצרן.

הצמיגים כבר יבשים בדפנות ,המכונית נסעה סה"כ 30K .

הB4 תהיה ברשותי כחצי שנה לערך או עד שאסע ב כ 30K, כן אני יודע נוסע הרבה .

אופי הנהיגה נאמר בלשון המעטה איננו מתון ,וסיבובים נועדו לקחת אותם מהר (רק לכאלה שיודעים איך).

אומר רק שזו לא ה B4 הראשונה שלי, וה POTANZA המקוריים תמיד נתנו מענה מצויין לדרישותיי, אך יקרים מידי לשימוש של חצי שנה בלבד למרות שפעם הורכבו לי DUNLOP אבל הוחזרו אחר כבוד לפנצ'ריה .

אשמח לקבל חוו"ד לגבי צמיגים שמתאימים לאופי נהיגה זה ולמכונית זו .

מידת צמיג 215.45.17 .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב חברים מזל טוב אחרי קצת זמן התחדשתי היום ברביעיית TOYO T1R חדשים, תאריך יצור 8/2011 .

הזמנתי אותם ביום שישי ואתמול בערב הגיעו לפנצריה.

עדיין לא נסעתי עליהם נסיעה ארוכה לכן אני לא יכול להגיד עכשיו איך הרכב מרגיש על הכביש או איך האחיזה והסיבובים, אבל מנסיעה יחסית טובה מהפנצריה עד הבית ואחרי שהתחחמו קצת בדרך מרגישים שההגה יותר דביק לכביש ומתפדק יפה עם הפניות והסיבובים החזקים,

אני אעשה כמה נסיעות ואז נקבל קצת רושם ואני אעדכן מה המצב.

בכל אופן תודה רבה לכם חברים על היעוץ והעזרה בבחירת הצמיגים.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
טוב חברים מזל טוב אחרי קצת זמן התחדשתי היום ברביעיית TOYO T1R חדשים, תאריך יצור 8/2011 .

עדיין לא נסעתי עליהם נסיעה ארוכה לכן אני לא יכול להגיד עכשיו איך הרכב מרגיש על הכביש או איך האחיזה והסיבובים, אבל מנסיעה יחסית טובה מהפנצריה עד הבית ואחרי שהתחחמו קצת בדרך מרגישים שההגה יותר דביק לכביש ומתפדק יפה עם הפניות והסיבובים החזקים,

קודם כל תתחדש, קנית אחלה צמיג.

התאריך מעולה ומפתיע מאחר ובמידה שלי (205/55) לא נמצאו צמיגים יותר חדשים מגיל 10 חודשים וזאת אחרי בדיקה בעשרות פנצ'ריות בכל רחבי הצפון והמרכז.

מה שם הצמיגייה, באיזה מקום וכמה עלו אם זה לא סוד?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תתחדש, תן לצמיגים לעבור קצת ק"מ לפני שאתה מתחיל "לבדוק" אותם.

פורסם

תודה רבה חברים, בקרוב אצלכם.

הבחור עשה לי מחיר טוב אני חושב, הוא נתן לי אותם ב 2100 ש"ח יעני כל צמיג ב 525ש"ח וזה יותר זול מה מקסיס הזבל דרשו לי 560 .

לגבי הפנצריה אני אתן כתובת וטלפון רק בהודעה פרטית ובכיף, מי שמעוניין שיפנה אלי לפרטי.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...