Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ascendant Audio Arsenal 12 נשרף. מבקש יעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחיל ב9:30 בבוקר הרכב עומד בשמש.

אני נכנס לרכב נוסע עם מערכת בערך 20 דקות.

כשאני מגיע ליעדי אני שומע את הסאב פתאום לא מנגן, אני מוריד את הווליאום למטה ושומע מהסאב TIK........TIK.......TIK......

הבנתי שמשהוא נשרף.

הרכב עמד עוד כשעתיים לאחר מכן נכנסתי נסעתי עוד 15 דקות עם הTIKים עצרתי פירקתי את הסאב.

הסאב מחובר לLANZAR VIBE 1800D ומקבל בסביבות 750RMS בשתי אום הסאב מסוגל לספוג 500RMS.

הסאב מחובר עם כבלי 12GAGE שמגשרים בין שתי היציאות שלו אחרכך מחובר עם 10GAGE לטרמינל ומחובר עם 8GAGE למגבר.

אחרי שהוצאתי את הסאב הכבל המלופף היה שחור לחלוטין והמגנטים (יש שלוש אחד מעל השני בסאב הנ"ל) היוה חמים מוות.

הבחור מהתיקון אמר שזה מאוד מסובך לתקן ויעלה בסביבות 450 ש"ח בנתניה.

השאלה למה המגנטים היו חמים? ולמה סאב נשרף? הוא לא צרם וניגן יפה מאוד.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליל שרוף ומגנטים רותחים זה סימן לדבר אחד - קליפינג. או over power. לדעתי זה האופציה הראשונה. תיקון סליל שרוף דורש recone שלם.

דבר איתי בה״פ. יש אפשרות לתקן, אבל יעלה קצת יותר מ450 שקל לדעתי, אבל עם חלקים מקוריים מארה״ב.

פורסם

כבר נתתי את הסאב לתיקון חלקים של ישראל כמובן אבל בסדר בקטנה.

כל מי שזלזל בלנזר הGANE הוא על חצי בלבד

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

גם על גיין סגור זרם dc זה dc :-)

דייויד, נכנסת לעסקי הייבוא?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מדבר בשם עצמי, לא יודע אם אליקו יסכים עם דבריי. אבל בוא נגיד שהמגבר הזה לא יוציא 750 ב2 אוהם. דבר שני קליפינג לא קשור למצב הגיין (כמו שאליקו ציין), יש עוד גורמים לזה חוץ מכיוון מוגזם של הגיין. ועם חלקים מהארץ (שזה יותר כמו סין) אני בספק אם הסאב יחזיק 500 rms, וההתנהגות שלו תהיה שונה מהמקור, אולי לטוב ואולי לרע. 

פורסם

אל תתבאס, דברים כאלו קורים. במקומך הייתי מוודא שהתיקון מתבצע עם recone של AA. יותר יקר אבל הביצועים נשמרים. ואת המגבר הייתי מחליף למשהו קצת יותר איכותי ופחות over rated. קראתי קצת על המגבר הזה, לא אהבו אותו, הרוב טוענים שזה זבל.

שיהיה בהצלחה!

דיוויד

פורסם

תודה רבה ליאור! :) איפה שאני יכול לעזור, אני עוזר.

ואיפה שאני צריך עזרה - כמה וכמה חברי פורום עזרו ועוזרים לי! :)

אבל בכללי אני אוהב לעזור, זה הנאה לשמוע או לראות את החיוך על הבן אדם אחרי זה!

דיוויד

פורסם

לא יודע עד כמה המגבר הזה זבל (מאוד מעליב הוא נהיה ממש אדום אכשיו)

הוא אצלי יותר מ5 שנים ונקנה יד שניה בחיים אפילו פיוז לא קפץ על המגבר הזה

לא יודע מי חושב שהוא זבל.

אבל מגבר שלא מתחמם הרים סאבים של 500 ו 550 RMS חופשי

אפילו כמה פעמים עבד 8-12 שעות רצוף בפול וואליאום (כינרת).

חשוב להדגיש שהסאב יד שניה אולי בגלל זה גם כנארה כבר איזה שנתיים בשימוש.

המגבר הזה ממש לא זבל!!! הוא מבקש התנצלות בכתב :-P:-P:-P

פורסם

אני מבקש סליחה מהמגבר, כנראה נכנס לפרוטקשין מהעלבון שלי! P:

רציני עכשיו, אין לי נסיון איתו לכן לא אמרתי שזו דעתי, רק ממה שקראתי כתבו שהוא לא מוציא מוצהר ושהמחיר שלו מוגזם תמורת הביצועים. ובסוף כתבו שהוא זבל.

רוב המגברים הממוצעים היום לא מוציאים כח מוצהר. זה לא אומר שהוא לא מוציא קרוב לזה. אם אין לך בעיות איתו והוא נאמן כבר 5 שנים אז תישאר איתו, אין סיבה להחליף אותו.

לגבי הסאב, אני לא בטוח שעצם העובדה שהוא יד שניה זה מה שגרם לכשלון. יכול להיות שהגיין היה גבוה מידי, או שהיה יותר מידי באס בוסט דרך הרדיו/מגבר(דבר הגורם לקליפינג חריף) . יכול להיות שהקליפינג הגיע ממקור השמע עצמו! (הדיסק/mp3/ ipod) וכו׳..

שכחתי להוסיף: נפילות מתח גם עלולות לגרום למגבר להוציא קליפינג. עד כמה חזק שמעת כשזה קרה?

דיוויד 

פורסם

שמעתי דווקא לא כזה חזק הייתי על 12 מתוך ה30 שיש לרדיו דיסק. המקסימום שלי הוא 20-21 ככה כיוונתי.

הרכב יחסית חדש מצבר יותר חזק מהמקורי בוצעו שלושת הגדולים אין נפילות מתח בכלל. אין אפילו הבהובון אפילו הכי קטן.

אני בטוח הולך להוריד את הBASS BOOSTואת הSUBSONIC אולי גם קצת את הגיין.

טוב יחזור מתיקון נראה מה קורה איתו מקסימום פעם שניה לא נתקן.

דרך הגב הוא מוצהר 800RMS בשתי אום בגלל זה אני אומר שהוא נותן 750

ועל פי העוצמה אני יכול להבטיח לך שזה נשמע ככה :-D:lol::lol::-D

דרך עגב הוא קיבל את ההתנצלות ואשמח שתשמע אותו בעבודה.

פורסם

היית עם באס בוסט מופעל במגבר???

אם כן אז על כמה?

ואני במקומך הייתי קונה חלקים מקוריים מארה"ב ואם דייויד אומר לך שהוא מכיר את הבעיה והוא יכול לגרום לסאב שלך לנגן כמו חדש, אז הייתי מעדיף לתקן את הסאב אצלו מאשר במקום שאתה לא יודע מי נוגע ומה הוא מכניס לך שם. אלוהים ישמור.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...