Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ascendant Audio Arsenal 12 נשרף. מבקש יעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SUBSONIC אין סיבה להוריד, אם כבר אז להעלות.

זה חיתוך תחתון לסאב שבסך הכל עוזר לשמור עליו.

מתחדשת*

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכיוון הוא ככה SUBSONIC קצת פחות מחצי משהוא כמו25HZ גם BASS BOOST קצת פחות מחצי משהוא כמו 7DB

והLOW PASS FILTER על משהוא כמו 80HZ? איך לכוון להבאה?

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

קודם כל סאב מצויין! רצוי שתתקן אותו לפי הוראות יצרן ולא סתם באיזו מעבדה זולה הוא שווה את זה! ולענייננו הסאב הזה נשרף כתוצאה מעיוות מטורף, מכיוונים לקויים/לא מקצועיים ומהגברה גרועה.

אני לא חושב שהמגבר שרף את הסאב כתוצאה מעוצמה, גם לי היה סאב כזה שהיה מחובר על רוקפורד 1001BD והסאב קיבל אצלי 1000RMS ב2 אום והוא פשוט שבר את הרכב! והוא עבד ככה במשך שנה וחצי בלי שום ציוץ מיותר עבד חזק ונקי.

פותח השרשור המגבר שנמצא בידיך לא איכותי בעליל ולא משנה כמה זמן הוא היה אצלך ואיזה סאבים הוא הגביר! מגבר טוב נמדד באיכות הסאונד ובאמניות הרכיבים שלו לא בעוצמה שלו! לכן אם אתה כבר מחזיר את הסאב לרכב אז כדאי שתלך למתקין מקצועי שיעשה לך כיוונים כמו שצריך.. (לפי מה שהבנתי עד כה מהשרשור זה שהוספת גם באס בוסט וגם הגיין לא היה מכוון כמו שצריך).

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

איפה יש מתקין מקצועי באיזור נתניה כי כל מי שאני מכיר בנתניה עושה עבודה פחות טובה ממני

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אסור להמליץ על מתקינים בפורום אבל בוא נגיד שבשביל פעם אחת שיעשו לך עבודה כמו שצריך ברכב שווה להגיע למרכז

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני נוטה להסכים עם אורן. הסאב כשל כתוצאה מכיוון לקוי, מספיק טיפה של DC ביציאה של המגבר והלך הסליל. והסאבים של AA ועוד חברות אמריקאיות למיניהם מאוד under rated. הם סופגים הרבה יותר ממוצהר. הבאס בוסט צריך להישאר על אפס, 7 דציבל של בוסט ב45 הרץ זה המון! וזה יצור המון קליפינג בווליום בינוני-גבוה. עם גיין מכוון כמו שצריך ותיבה מתאימה אתה תראה שאין צורך בזה בכלל! ככה אני למדתי מנסיון.

לגבי המגבר, כל אחד והבחירה שלו, כמו שאמרתי מקודם הייתי מחליף אותו, אבל זה שיקול אך ורק שלך בסופו של היום, אנחנו רק ממליצים.

איזה רדיו דיסק יש לך מותקן ברכב?

פורסם

היה איזה בחור שהיה רשום לו בחתימה "אני שמח כשהמראות קופצות"

אחרי שהתרגלתי לסאב שבאמת הפציץ והיה נקי ומהיר מאוד בתיבה אטומה.

רק אכשיו בלי הסאב אני מבין כמה אושר 3 מגנטים מחוברים לחוטים יכולים לעשות. :-P:lol::lol::-P

אני עצוב מאוד כי המראות שלי לא קופצות אפילו לא המראה בסלון :-(

פורסם

מותקן לי ALPINE 9886

ואין לי תקציב להחליף את המגבר. גם את הסאב + תיבה 3 ממ על פי הוראות יצרן.

תיבה אטומה הכל סאב + תיבה עלו לי 750 ש"ח

פורסם

את האמת פעם כיוונו לי מערכת וממש לא אהבתי את הסאונד יש לי 7 שנים מערכות ואני מכוון לפי מה שאני אוהב.

סתם דוגמא אני לא אוהב TREBLE הוא מכוון על -4 אצלי.

אז אני אקבל את הסאב חזרה נאפס את הבאס בוסט נאפס את DB.

נשים GANE 3/4 ואת הכיוון של הסאב נעשה מהרדיו דיסק כי יש לו SABWOOFER מ0-15 עם אני לא טועה.

תמיד DB ובאס בוסט היו על 0 כי סאבים לא החזיקו איתם טוב הסאב הזה קיבל כמו גדול את הכל.

חשוב להדגיש זה הסאב הראשון שנשרף לי והיו לי איזה 5

פורסם

אוקיי. סאבסוניק לכמה מכוון בהרצים?

חוץ מבאס בוסט במגבר, היו הגדרות של בוסט באלפיין שהיו מעל לאפס? (באס בeq, באס בוסט, loudness)

עריכה:

איך שאתה מתכנן לכוון את הגיין זה טעות!! אל תעשה זאת! תכוון את הגיין כשרמת הסאב על האלפיין נמצא ב15/15. ועדיף שתכוון אותו עם וולטמטר או אוסיליסקופ בשביל כיוון הכי מדוייק שאפשר. עדיף שהגיין במגבר יהיה כמה שיותר נמוך. תזכיר לי בבקשה כמה וולט היציאות ב9886, 2 וולט או 5?

פורסם

אם לא היית נתנייתי הייתי מציע לך עזרה בכיוון הסאב :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סאב סוניק היה מכוון על 25 בערך.

במכשיר

SABWOFER=5

bass=0

lOUDNESS OFF

וואי אחי ***אם הוא אחיך דברו בבית. קרא את כללי הפורום והשתמש בשפה נאותה, זה לא ג'ונגל פה*** באמת תודה אתה באמת משקיע מכל הלב

אתה מזל שור במקרה?

פורסם

4VOLTS

אכשיו הבנתי כמה שיותר לתת מהמכשיר כי הוא איכותי וכמה שפחות לתת מהמגבר כי הוא פחות איכותי.

נשמע הגיוני פשוט לא חשבתי שזה משנה כי הסאונד הוא אוטו סאונד.

פורסם

אני מצטער אבל אני לא יכול לראות אותך מתעלל בכזה סאב איכותי אמריקאי אמיתי.

הבהמה הקטן הזה מסוגל לתת המון אבל אין סיכוי שאתה תקבל אפילו חצי מהסאונד המקורי שלו עם recone מאיזו מעבדה עלומת שם בנתניה.

אני מציע לך לתקן את זה אצל מישהו שמכיר את האלמנט ויודע לתקן את זה עם חלקים מקוריים והכל!!!

אל תעשה את זה ב... אהמ אהמ.

בהצלחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הסאב חזר מתיקון ועובד אפילו יותר טוב מבעבר ממש מוזר :-P כולי אושר.

אכשיו אתם כל הזמן הצעתם להחליף את המגבר.

אבל לא הבאתם דוגמאות של מה לקנות מבקש המלצה איזה מגבר לרכוש לסאב הנ"ל

מומלץ שיהיה CLASS D חיסכוני בחשמל, יד שניה , תקציב בין 800-1200 ש"ח

תודה

• תוכן חדש...