Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 25,000 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחבי הפורום !

אני אשמח בעזרתכם לגבי קניית רכב עד 25,000 שקלים עם הנתונים\הצרכים הבאים:

מנוע 1400 , משנת 2005 ומעלה , תוצרת : קוריאניות \ יפני , פעמיים בחודש נסיעה מחוץ לעיר למרחק 260 קילומטר ונסיעה יומיומית ממוצעת למרחק של 20 קילומטר , חשוב לי שהרכב יהיה בתצרוכת דלק של 1 ליטר ל 12\11 קילומטר.

אני חשבתי על יונדאי אקסנט מה אתם אומרים עליה ?

אשמח לעוד רכבים.

תודה רבה לכולם

פורסם

בדרישות כאלו אין יותר מידי אופציות טובות,סך הכול רכב עם תא מטען נוח ב גירסת 5 דלתות,מנוע סביר,נחשב לרמת אמינות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדרישות כאלו אין יותר מידי אופציות טובות,סך הכול רכב עם תא מטען נוח ב גירסת 5 דלתות,מנוע סביר,נחשב לרמת אמינות טובה.

מה עם צריכת דלק של אקסנט?

מה הבדל בין אקסנט שנת 2002 לבין 2006?רק ב-2007 היו לאקסנט מתיחת פנים ואולי שיפור בצריכת הדלק.

עד שנת 2007 הרכב נראה צעצוע מפלסטיק - אבל כנראה אמין וזול לטיפולים

פורסם

אקסנט סבבה. יש לנו במשפחה כבר כמה שנים מודל 2005 אוטומט. נרכש מליסינג, עובד קשה, אפס תקלות, טיפולים זולים. רכב לנסיעה רגועה ושקטה, יחסי העברה חסכוניים - שיוט 100 קמ"ש ב2000 סל"ד.

פורסם
אקסנט סבבה. יש לנו במשפחה כבר כמה שנים מודל 2005 אוטומט. נרכש מליסינג, עובד קשה, אפס תקלות, טיפולים זולים. רכב לנסיעה רגועה ושקטה, יחסי העברה חסכוניים - שיוט 100 קמ"ש ב2000 סל"ד.

מה עם צריכת דלק שלו??כמה הוא צורך

• תוכן חדש...