Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון אנדרואיד - מה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוני יודעת לעשות מכשירים מעולים וזולים.

הסמסונג לא שווה פרוטה בתור מכשיר סלולארי נטו.

איכות השמיעה והדיבור גרועה בצורה מחפירה.

מאד מהנה שיש לי מעבד עם 2 ליבות ומסך בגודל של הטלוויזיה בסלון אבל תכלס, כל מי שאני מדבר איתו מבקש ממני בנימוס לצאת מהצינור שאני נמצא בו ולהתקשר כשתהיה קליטה טובה יותר.

היה לי את הARC לשבוע.

תפעול חלק, ממשק נהדר של סוני, מצלמה מעולה ושמיעה צלולה כיין.

HDMI יש לכולם היום. למה? ככה. כי מישהו אמר שזה חובה.

אגב, היום אני משתמש ב XPERIA MINI st15a.

קטן אבל ממזר.

sony-ericsson-xperia-mini-st15i-Black1-430x333.jpg

פורסם

ceyal - אז אתה רק צריך להחליף מודם למכשיר. ותקבל קליטה וחיבור שונים לגמרי :)

הסמסונג שלי עם המודם הנכון קולט גם מתחת לאדמה [נסחפתי קצת] עם איכות מעולה.

סמסונג גלקסי S יד שניה ב1000 שקל יעשה תעבודה.

אני רואה איתו סרטים ב 720P ללא שום בעיה, ואף מזרים ברשת הביתית ישירות לטלויזיה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ceyal - אז אתה רק צריך להחליף מודם למכשיר. ותקבל קליטה וחיבור שונים לגמרי :)

.

לשלם 3000 שקל ולהתחיל לתעסק עם רומים? שסמסונג תתכבד ותלמד לעשות אינטגרציה ולא רק לדחוף לסיר את כל החלקים ולקוות שיצא משהו טוב רק כי הם צריכים להשיג את אפל.

מה שמראה את זה במיוחד זה הכיסוי האחורי שעושה רושם שהוא נשבר עוד שניה. ומשום מה את הS1 אף פעם לא הצלחתי להחזיק בצורה נורמאלית. תמיד הזכיר לי סבון רטוב באמבטיה. לחיצה אחת והופה, הוא עף.

אגב זה לא המכשיר שלי אלא של חבר טוב שעובד איתי והמכשיר שלו נמצא בידיים שלי די הרבה. אני אגב לא מצליח להתחבר למסכי הענק האלו. לא הייתי קונה כזה מכשיר.

פורסם

איזו גרסה של אנדרואיד מריץ האקספריה מיני?

הוא מריץ אפליקציות מהמרקט יפה? איך אתה מסתדר עם הגודל של המסך?

האמת היא שחשבתי עליו, הוא גם די זול. הגלקסי פשוט ענקי! איך מכניסים דבר כזה לכיס?

פורסם

ceyal , לא אמרתי רומים.

אמרתי מודם.

מודם זה קובץ של 4 5 או 6 מגה, שמתקינים אותו דרך הריקאברי.

עניין של 5 שניות וכמה קליקים בודדים.

כל מודם מותאם לתדר אחר ועובד בצורה אחרת.

זה כמו שיש לי במכשיר מודם נפרד לרשת פלאפון, סלקום ואורנג', למקרה שיפול לידיי סים אחר.

כמו שיש לי מאוחסנים בזכרון מודם שונה לכל איזור אחר באירופה שיתן לי את הקליטה הטובה ביותר.

זה לא רום :)

אתה לא משנה שומדבר במכשיר.

ל S1 שלי יש כיסוי סיליקון מלא שהבאתי ב2.5 דולר מאיבאיי. מכשיר יושב לי על הדשבורד של הרכב לפעמים בלי להחליק בכלל, שלא לדבר על להחליק מהיד :)

לשלם 3000 שקל על מכשיר ולהתחיל להתעסק עם המודם?

צודק, אחד החברים שלי קנה אייפון 4 ברשת מסויימת בארץ ואני לא מצליח לדבר איתו כי אין לו קליטה בחדר שלו!

זה בהחלט שווה את ההשקעה :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
איזו גרסה של אנדרואיד מריץ האקספריה מיני?

הוא מריץ אפליקציות מהמרקט יפה? איך אתה מסתדר עם הגודל של המסך?

האמת היא שחשבתי עליו, הוא גם די זול. הגלקסי פשוט ענקי! איך מכניסים דבר כזה לכיס?

אני אתך. לא מבין איך אפשר להסתדר עם כזה מכשיר ענק אבל כנראה שאחרים מסתדרים עם זה יופי.

הגירסה היא 2.3 ולא נתקלתי באפליקציה או משחק שהאטו אותו.

סה"כ מעבד גיגה.

המסך קטן יחסית אבל בעל רזולוציה מעולה. הכל חד וברור ואפשר אפילו לגלוש באינטרנט ולהנות מזה.

http://www.youtube.com/watch?v=ShtWcsof3Rk&feature=player_embedded#! דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

elik0 -האייפון מעניין אותי עוד פחות. המכשיר המדובר עם מודמים שמתאימים לכל המפעילות ונלקח לתיקון כבר פעמיים במעבדה פרטית (לא נרכש מהמפעילות) ולא עזר כלום. אני אגיד לו שיחפש את מה שאמרת.

פורסם

CEYAL - אם הבעיות שלך הם עם קליטה, זה רק המודם.

למשל כשאני מנסה מודם מדגם KC1 על הגלקסי ברשת פלאפון, אני מקבל סופר-קליטה ומהירות גלישה יציבה פצצות

אבל כשאני עובר עם אותו המודם לסלקום - הכל מקרטע

אבל עם KG3 בסלקום אני מקבל קליטה טובה כמו בפלאפון, וגלישה כמה שסלקום מאפשרים לי בצורה יציבה.

באורנג' זה JV5.

כולם נוסו בעיקר באיזור גוש דן.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

זה לא קליטה אלא איכות השמע והדיבור.

הקליטה מלאה אבל שומעים אותי בצורה מתכתית ובמיוחד עם מילים שמכילות ש/ס. אני צריך לחזור על מילים כמה וכמה פעמים.

ועל זה מתלונן גם החבר ככה שזה לא משהו בלשון שלי.

אגב זה לא במכשיר אחד אלא לפחות בשלושה כשאחד מהם הגיע ישירות מיבואן סמסונג בלי רום של המפעילות.

פורסם

יש הבדל גדול בין הגלקסי מיני לבין האיקס 10 מיני. הסמסונג יותר גדול פיזית עם מסך יותר גדול ועם מצלמה 3.2 ללא פלאש. לאיקס 10 מיני יש 2 גרסאות. זאת שאייל מדבר עליה היא גירסת הפרו שמגיעה עם מקלדת פיזית (בסגנון של n97). אני פחות ממליץ על גרסת הפרו מכיוון שהמכשיר מאוד עבה והפלסטיקה שלו מרגישה זולה במיוחד הסליידר. בגירסה הרגילה היתרון של המכשיר הוא בגודל הקטנטן שלו שבקושי מורגש בכיס. מצד שני המסך מאוד קטן. יש מצלמה 5 מגה פיקסל עם פלש. גם הסמסונג וגם הסוני אריקסון מגיעים עם מעבדים של 600 מגה הרץ שבשימוש כבד הופכים את המכשיר לקצת איטי.

מבין השניים אם אני הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הסמסונג. אולי הייתי מגדיל קצת תקציב והולך על גלקסי ace או מוטורולה defy.

לאישתי ולאחי יש את הגלקסי 2. הספקתי גם למכור מספיק כאלה.יש לפעמים קצת צרידות שמדברים אבל זה בעיקר תלוי בצורת החזקת המכשיר. המכסה נראה מאוד שברירי אבל עד עכשיו אף אחד לא התעניין בקניית מכסה תחליפי ואם משחקים קצת עם המכסה אז אפשר לראות שהוא ממש גמיש.

.

אסף.

פורסם

אסף, אתה לא מדבר על המכשיר הנכון. אייל דיבר על האקספריה מיני החדש, שהוא באמת מכשיר מצויין וקומפקטי ויש לו מעבד של 1 ג'יגה הרץ. הסמסונג גלאקסי מיני הוא מכשיר בינוני מאוד וממש לא משתווה לאקספריה החדש.

וכמו שרשמתי בשירשור אחר, אני שוב אמליץ על המוטורולה דיפיי. מדובר על מכשיר מצויין עם מעבד מהיר, ומסך מגע פשוט נהדר. המכשיר מאוד זריז והטאץ' שלו מרגיש לא פחות רגיש מאשר זה של האייפון. זה המכשיר הכי אנדר-רייטד שקיים בשוק כיום.

• תוכן חדש...