Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון אנדרואיד - מה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכות השמע והדיבור גם קשורים למודם\רדיו.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
CEYAL - אם הבעיות שלך הם עם קליטה, זה רק המודם.

למשל כשאני מנסה מודם מדגם KC1 על הגלקסי ברשת פלאפון, אני מקבל סופר-קליטה ומהירות גלישה יציבה פצצות

אבל כשאני עובר עם אותו המודם לסלקום - הכל מקרטע

אבל עם KG3 בסלקום אני מקבל קליטה טובה כמו בפלאפון, וגלישה כמה שסלקום מאפשרים לי בצורה יציבה.

באורנג' זה JV5.

כולם נוסו בעיקר באיזור גוש דן.

איך משנים את קובץ המודם? האם המכשיר מגיע עם הקבצים הללו ורק צריך להחליף בינהם?

פורסם

אגב, היום אני משתמש ב XPERIA MINI st15a.

מאז שפספסתי את המילניום (המכשיר,כן?:)), יש בי רצון אז למצוא מכשיר סלולארי קטן וקומפקטי, לכן המכשיר הנ"ל משך את תשומת ליבי.

התחלתי לקרוא עליו קצת באינטרנט וגיליתי שיש לו בעיות אמינות עם המסך מגע ולא מעט משתמשים, טענו שזה קרה מספר שבועות לאחר השימוש הראשוני.

פורסם

אני בחצי שנה האחרונה משתמש בSE XPERIA NEO.

הוא בדיוק מה שאני צריך. מסך לא גדול מדי, צורה מאוד נוחה לאחיזה כדי שאוכל לעבוד ביד אחת ולהגיע עם האצבע הגדולה לכל פינה.

HDMI מאוד שימושי להראות לחברה תמונות ממצלמה מעולה שנמצאת גם באייפון האחרון.

יש לו אנדרויד 2.3.4 והוא מחזיק יומיים.

אה. גם שומעים טוב בו אחרי

אין לי יותר דרישות מהמכשיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש את הדפיי, ובמחיר שהוא עולה, אני לא חושב שיש פלאפון שיביא לך את אותה איכות, שלא נדבר על העמידות שלו שהיא רק מוסיפה.

החיסרונות היחידים האמיתי שאני באמת יכול לחשוב עליו זה שלטעמי המסך(3.7 אינץ) קצת קטן והייתי מעדיף מסך גדול יותר וגם המצלמה שלו אמנם לא זוועתית אבל יש טובות יותר.

פורסם

גם לי יש את ה defy כבר חודש ומשהו, בינתיים אין שום תלונות,

מה שגורע מההנאה לפי דעתי זו המהירות האיטית של האינטרנט של סלקום.

so far so good so what

פורסם
אם מישהו רוצה zte blade (אנדרואיד 2.3 cynogenmod) חדש ב800 , יש לי אחד מיותר :wink:

מכשיר בסיסי חביב, אבל קניתי אותו לפני 4 חודשים בספרד תמורת 75 אירו (חדש בקופסא). סובל מבעיית ריסטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא ניראה לי שהוא נשבר כל כך מהר....:roll:

http://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

או לחליפין השוואה בינו ל"פסגת איכות הבניה" - איפון 4S המהולל: :wink:

elKxgsrJFhw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מכשיר בסיסי חביב, אבל קניתי אותו לפני 4 חודשים בספרד תמורת 75 אירו (חדש בקופסא). סובל מבעיית ריסטים.

לי עלה קצת יותר :x

אבל יש לי כזה כבר שנה כמעט ואין לו שום בעית ריסטים, תנסה להתקין רום אחר

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

המכשיר אינו שלי (אני משתמש ב-BB Pearl, סמל האמינות) אלא של הבן הצעיר. מותקן עליו אנדרואיד 2.3.7 עם CM. אחיו הגדול ניסה כל מיני רומים אבל כנראה מדובר בבעית חומרה.

ד"א - לשני הבנים הגדולים יש Nexus S, כאשר הגדול מחליף רומים עם כל עדכון והשני מרוצה ממה שיש לו, אבל איני זוכר באיזה רומים מדובר, בכל מקרה - המכשירים הותאו מחו"ל לפני מספר חודשים במחיר $350 ליחידה והבנים נהנים מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מאז שפספסתי את המילניום (המכשיר,כן?:)), יש בי רצון אז למצוא מכשיר סלולארי קטן וקומפקטי, לכן המכשיר הנ"ל משך את תשומת ליבי.

התחלתי לקרוא עליו קצת באינטרנט וגיליתי שיש לו בעיות אמינות עם המסך מגע ולא מעט משתמשים, טענו שזה קרה מספר שבועות לאחר השימוש הראשוני.

אני קיבלתי אותו מהיבואן הרשמי (ברס) כדי להתרשם. קיבלתי גם את הARK שמדהים בפני עצמו אבל פשוט גדול מידי.

בינתיים אני משתמש בו לסירוגין כבר חודשיים ללא שום בעיה כלשהי.

הדבר היחידי שעצבן אותי היה ממשק המשתמש של סוני אבל החלפתי אותו בשניה וחצי בלאונצ'רפרו והכל זורם.

אין שום בעיה. כלום לא נתקע וזה מכשיר שמשמש אותי לכ 50 שיחות ביום, קבלת דואר ושליחת SMS.

איפה קונים?

ראיתי כאן

http://www.kingphone.co.il/?storeid=1228&view=products&id=488754

• תוכן חדש...