Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.2 התרשמות וצריכת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה ממנה .

ביצעתי נסיעת מבחן עם הרכב של 20 דק' והכול היה ממש בסדר ההרכבה הנוחות של הכיסא חוץ ממה שצינת ההתעסקות האין סופית עם ידית ההילוכים .(אני דווקא אהבתי את רעש המנוע )

אבל בסך הכול קניה מעולה במחיר פצצה .

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול נסעתי על קליאו שחבר קנה לפני כמה שבועות וכבעלים של ספארק אני בהחלט יכול לומר

שהקליאו רכב מצויין שמרגיש איכותי , אם היה אותו כשחיפשתי רכב מיני - סופר מיני יש מצב טוב שהייתי הולך על אחת כזו .

לגבי ההילוכים הקצרים זה נכון והדבר בא לידיי ביטוי גם בספארק , אני מוצא את עצמי בהילוך חמישי בסביבות ה 70-75 קמ"ש

ככה שזה לא כל כך הפריע לי או היה לי מוזר בקליאו .

פורסם

הקליאו נשמעת קנייה טובה למי שלא.מחפש יותר מדי פינוקים וכל המיני קטנות לו מדי.

דרך אגב לגבי ההילוכים- אני דווקא מעדיף שיהיו קצרים, מוסיף קצת עניין אפילו בנסיעה מנהלתית.

בקליאו הבנתי לפי התגובות שיש חמישה הילוכים, אז אני יכול לומר לכם שאצלי יש שישה הילוכים ואני מגיע להילוך שישי ב70 קמ"ש, ככה שהעברות אפילו תכופות יותר :)

They are trying to ban me...

פורסם

אישתי נוסעת עליו כבר 3 חודשים ואני מידי פעם יורד מהאופנוע ולוקח סיבוב.

רכב נעים ותמורה טובה למחיר.

אגב, גם אני מדדתי צריכת דלק דומה. סביב 17 קילומטר לליטר

פורסם
איך אתם מגיעים ל 1/17?!

מאיצים מעמידה ל 100 קמ"ש ב 60 שניות ומעכבים את כל התנועה כמו משאית?

לא צריך להיסחף אבל כן, ההאטה איטית יחסית. כבר צפרו לי פעם או שניים. למי שיש בעיה שיסחוט את דוושת הליסינג שלו ויעבור לשמאלי. לא חייב להאיץ בפראות בשביל אף פזומט.

לא גורם לפקקים אבל אני לא הראשון ברמזור. גם שומר על כל מכלולי הרכב וגם חוסך בדלק.

פורסם

גם אני יכול לאשר את ה-1/17 בנסיעה משולבת.(עשיתי כבר 3K)

למרות שבממוצע מלא אני באיזור ה-1/16 אבל עדיין הרכב מאוד חסכוני ולמי שמשתמש הרבה בקרוז המאוד נוח שלו הוא ממש עוזר לשמור על צריכת דלק אופטימאלית.

:king:

פורסם
מישהו יודע מה מרווח הברגים בג'נטים של הקליאו 1.2..?! חשבתי לפנק אותה במגנזיום... :lol:

כמו שאמרתי, הזמנתי קליאו כסופה שאמורה להגיע באמצע נובמבר וגם אני מתכוון לפנק בגנטים... תעדכן על מחיר ודגם אם יוצא לך...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

היום הודיעו לי מהסוכנות כי המשלוח שהגיע השבוע לארץ (עדיין לא קיבלתי את הרכב) מגיע עם רדיו דיסק מקורי.

אין לי מושג כרגע אם כולל קריאה של MP3.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...