Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטית עד 15K לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נראה לי שעדיף לקנות קורקינט חשמלי :lol:

טוב מר. פיק הכנסת אותי לבלבלה עם התגובה הזו,בכל אופן מצאתי 2 קאוולירים שמורות במחירים טובים אז גם הם נכנסים לרשימה . בבקשה תחסכו תגובות אנטי-קאווליריות ממני ,מי שמכיר אותי בפורום יודע שהחזקתי 4 שנים את הדגם הידני ובנוסף במשפחה יש גם 5 שנים את הדגם האוטו' זה רכב מצויין! (כן מה ששמעתם).

Gn'f'R

פורסם

לפי מה שקראתי בפורום יש לו מחלה של אלטרנוטר שאוהב למות.

מעבר לזה לחבר של ההורים הייתה קווליאר אבל עם מנוע 2.4 כ 3 שנים,היה דווקא מרוצה,גיר מנוע לא עשו בעיות,רק לאחר שנכנס לשלולית כזאת שמים היו בתא נוסעים התחילה להיות בעייתית,לנו הייתה כזאת חדשה ב1996.לדעתי רכב מאוד יפה גם ביום.ואם אתה אומר שהייתה לך והייתה מרוצה,ואתה מכיר עוד,מה הבעיה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נמנעתי מלהציע לו עד עכשיו את הקאווליר כי להבדיל ממנו לי הייתה את היכולת הכלכלית להיות מוכן לתרחישים כבדים ולא צפויים עם הרכב הזה. כשהרכב היה אצלי הוא שידר אמינות מטורפת לאורך 70000 ק"מ שנסעתי עליו,רק בחודשים שלפני המכירה החלו בעיות כבדות עם הרכב השקעתי המון כסף ליישור קו רציני אבל החלטתי למכור למרות שיכולתי לנסוע בו עוד 4 שנים בכיף אחרי היישור קו הזה רק מטעמי שדרוג בשנתון.

הכוונה שלי הייתה שלא כל נהג חדש וצעיר היה עומד ביישור קו כזה.

Gn'f'R

פורסם

גם ברכב אחר זה יכול להיות,גיר הלך,הוצאה של כמה אלפים,כמה פעמים קרו מקרים בפורום שאנשים קנו רכב ואחרי כמה ימים יש כבר בעיה?

אני בדעה שאם רכב שמור ומטופל גם אם הוא לא שיא האמינות לא צריך לפסול,ואת זה אני אומר על סמך קרייזלר נאון שההורים שלי מחזיקים שנתיים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון, אתה צודק וזו גם דעתי.

מה שאני בא לומר זה מה שאמרתי גם לגיסי: כשאתה קונה רכב אז בדקת אותו והוא נמצא תקין ואתה מבסוט ,אך אתה חייב להעלות תרחישים אפשריים שעלולים לצוץ ולשאול את עצמך האם אני הוכל לעמוד בזה ?

לדוגמה תקח מ"ס מכשורים יקרים להחלפה ברכב : גיר,מחשב,שיפוץ ראש מנוע. יהיה הבדל גדול במחירים בין פונטיאק בונוביל לבין פונטו ספייס.

למרות שהתופעה הקלאסית בדרך כלל היא כשאתה מתחיל בקטן: מחליף מצבר,מזרק דלק,מחזיר שמן,איזה פקק של מיכל עיבוי וכד' וכשאתה מגיע בסוף למשהו בומבסטי אז אתה אומר "טיפלתי עד עכשיו ,אני לא אמשיך? "

כשאצלי בשברולט הלך הרדיאטור רצו ממני 2300 ש"ח על פאקינג רדיאטור! התקנתי דוד+קולט חדש בבית וזה עלה פחות...

ולכן רכב כמו קאווליר היא אופציה אבל בהחלט לא הראשונה .

Gn'f'R

פורסם

שכחתי לספר על נפלאות היום ...

היום הלכנו לראות את אותה הדייהו לאנוס של החבר ,ואיפשהו זה היה נראה כאילו הוא מנסה לשכנע אותי לא לקנות אותה. הוא פתח את הלב וסיפר איך הוא רכש אותה ב15K ותוך שנתיים הוא שם 15 נוספים בביוב.

מצד אחד הוא שיכנע את עצמו שהיום היא תקינה מצד שני הוא היה מת להפטר ממנה אבל לא היה לו את הלב לדחוף לי אותה.

הודתי לו על הכנות והמשכנו הלאה לראות איזו 306 שעברה "טיפול" טוב טוב כולל שטיפת מנוע חיצונית וליקוק בשמן כדי לבלבל את האוייב...ניסיתי לפלס את הדרך דרך כל הגישורים החשמליים שעשו לרכב הזה ,בקיצור הייתה חשודה משהו אחרי שגם שמתי לב שהקווים של הרכב הם אסימטריים מה שאומר כנראה שקיבלה כמה בומבות . נפרדנו כידידים.

Gn'f'R

פורסם

2300?? בנאון זה עלה כ 1200,המחיר הוא במורשה?

אין מה לעשות בכזה מחיר יקח זמן למצוא משהו שומר אבל אפשרי,לפני שנתיים אבא שלי מצא את הנאון יד 1 עם 95K הרכב שנת 1996.

פורסם

כן זה היה מחיר של מורשה עבור רדיאטור מקורי כולל עבודה ומע"מ,ברור שאני לא משלם את המחירים האלו למזלי יש לי חבר קרוב מכונאי רכב שמקמבן אותי במחירי רצפה בחלקים ובמחירי עבודה (רק שבאותה תקופה הוא שהה בחו"ל אז חיכיתי שיחזור בלת ברירה...),אבל לא לכולם יש את בוב הבנאי שיעזור להם...

Gn'f'R

פורסם

אם אתה מעוניין אני מוכר את הרכב שלי

מיצובישי כריזמה 98 אני יד 3 (2 הידיים הראשונות היו 2 אחיות)

האוטו מטופל כמו שעון (יש לי חלקי חילוף בחינם) ובד"כ גם לפני הזמן

עשה 210 K , אני אישית עשיתי עליו בערך 30K

יש לו חלונות חשמל , אחלה מזגן , נעילה מרכזית ,מרימי שמשות, קודנית ואזעקה

מבפנים הרכב שמור - כל הפלסיטיקים כמו חדשים , ורדיו דיסק MP3

מבחוץ יש לרכב מכות פח (האשה שקניתי ממנה את הרכב לא ידעה לעשות רוורס) אבל נקי מתאונות

אם מעניין אותך שלח הודעה פרטית

פורסם

שבן אדם מחפש רכב אוטומטי.

פורסם

מה אפשר לעשות עם רכב משנת 1998 לנסוע למנגל של השכן?

ב-15K אתה יכול לקנות רכב יפני שנת 2000 מאדם טיפה לחוץ ומתוסכל שלא מצליח למכור במחיר מחירון - כי מחירון לא אמיתי.

• תוכן חדש...