Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה Stella 2000-2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי אני סגור על הרכב שאני רוצה...

מצאתי סיאט קורדובה Stella שנת 2000 100כ״ס

אני רוצה לשאול מאנשים אם ניסיון או מי שמבין עניין..

איך הרכב בכללי ?

אמינות , החזקה , דלק , בעיות נפוצות וכו׳.....

תודה. 

פורסם

היתה לי בדיוק כזאת, קורדובה משנת 2000 מנוע 1600 אבל ברמת "סיניו".

הרכב מעולה! זאת פולו עם בגאז', מנוע עתיק יומין ואמין מאד, חסכוני מאד בדלק. זה שאתה בוחר סטלה משחרר אותך מלוח המחוונים המעצבן והמתקלקל לעיתים של הסיניו כך שזה מבחינתי ייתרון.

הרכב בא בזמנו עם כמה מחלות ילדות כמו חלונות חשמליים נופלים אבל אני מניח שזה כבר תוקן (רובם תוקנו במסגרת האחריות). בעיה נוספת היא כבל המצמד שנוטה להיקרע כל כמה עשרות אלפי ק"מ (בגירסה הידנית).

בדוק היטב את הסטורית הטיפולים והקפד שברכב שאתה קונה יש נוזל קירור ייעודי של פולקסווגן.

מבחינה כללית הוא נוח, בגאז' בגודל מערה עושה את ההבדל לטובה. במידה ומקפידים על טיפולים בזמן ולא עושים קיצורי דרך, אז עלות ההחזקה בסופו של דבר לא יקרה. יש לנו קורדובה 2007 שעשתה 120K ק"מ ומטופלת בקפדנות וטפו טטפו טפו, אף תקלה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה benni ,

מצעתי אחת נחמדה

עברה 88k שנת 2000 הוא אומר מטופל במוסך מורשה כל השנים... יד ראשונה ברישיון 00

יום ראשון אני רוצה להכניס אותה לבדיקה הוא מבקש 16k

מה נראה לכם?

פורסם

נתונים מעולים לאותה שנה,מאחל בשבילך שהבדיקה תצא בסדר,ותחזור להגיד שקנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לנו את הרכב שנת 2004, רכב מעולה מכל הבחינות מלבד הפלסטיקה.

בקיצור - תהנה !

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
תודה benni ,

מצעתי אחת נחמדה

עברה 88k שנת 2000 הוא אומר מטופל במוסך מורשה כל השנים... יד ראשונה ברישיון 00

יום ראשון אני רוצה להכניס אותה לבדיקה הוא מבקש 16k

מה נראה לכם?

נראה מאד מאד

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...