Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להכנס לדיון אם מועיל או לא, יש כמה שרשורים על זה כבר

 

אבל כתוב במדריך שאסור לשים תוסף לדיזל ברכב סקודה

 

במוסך היבואן הם מעודדים (מאוד הייתי אומר אפילו לוחצים) דווקה כן לשים תוסף מטיפול הראשון וכל שאר הטיפולים

 

קשה להאמין שהם עושים נגד הוראות היצרן, אבל האם יש הסבר אחר?

פורסם

לא קבלתי תגובה, אז כנראה יש איזה אי הבנה בדברי

 

בוא נשאל בצורה אחרת:

מדוע יש הקפדה לא לשים תוסף בסקודה דיזל? גרימת נזק?

פורסם

משום שלרכב הזה יש אבא ואמא והוא היצרן והוא יודע בדיוק מה טוב ומה לא טוב לרכב, ואם הוא רשם הוראה כזו יש להתייחס לה ברצינות רבה כדי לא לגרום לנזקים, יתכן והמשאבת סולר, צנרת, אטמים ואינג'קטורים אחד מהם או יותר רגיש לתוספי דלק.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שהמוסך ממליץ על זה כי הסולר בארץ מזוהם יותר מבאירופה?

אם מדובר במוסך מורשה, אתה יכול לשאול שם ולהראות להם את הוראות היצרן. או יותר טוב, אתה יכול לפנות ליצרן בעצמו ולשאול אם זה תקין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

×
×
  • תוכן חדש...