Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני הייתי במיונים.

רוצים לדעת איך היה? מה עשינו? ולכמה אנשים הצקנו?

:wink:

http://www.flix.co.il/tapuz/v/watch-3966369-.html

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לא ציפיתי לגראנד פרי של מונאקו, אבל גם לא תיארתי לעצמי שנקבל את הרפתקאות הילדים משכונת חיים.

מקווה שיוצר הסרטון אוהד אליאגוב קורא בפורום, אם כן - שיידע שעשה עבודה מצויינת. רואים שכואב לו לא לפרגן לספורט המוטורי אבל להישאר עיוור לחובבנות אי אפשר.

הלוואי שאלו רק חבלי לידה ושלפחות היזמים מחו"ל שמשקיעים מיליונים גם בעשייה וגם בלעמוד בדרישות החוק המוטורי ההזוי, הם יתאפסו ויכניסו קצת יותר מקצוענות.

ואגב, בשנות השמונים היו במשחקיות סימולטורים יותר נורמליים (מישהו זוכר סגה?)...

פורסם

בתור מתחרה אני הרגשתי אותו דבר.

אין אפשרות למצוא את הנהגים הטובים בארץ מתוך מבחנים כאלה.

הקארטינג לא בוחן שום רמת נהיגה, ולא יכול להבדיל בין נהג בינוני לנהג טוב.

ה"ג'ימקנה" - אותו דבר, כל נהג סביר יכול לעבור את המבחן.

שאר המבחנים, בודקים איזשהם כישורים כלליים, שמבחינתי יכולים להיות גם מבחני קבלה לקרקס (חבל שלא היה ג'גלינג).

בקיצור, פורמולה ישראל טענו שהנהגים הטובים בארץ יעלו, לי נראה שהסיכויים שלי ושל השורף צמיגים השכונתי זהים.

מאכזב.

פורסם

מקווה שיוצר הסרטון אוהד אליאגוב קורא בפורום, אם כן - שיידע שעשה עבודה מצויינת. רואים שכואב לו לא לפרגן לספורט המוטורי אבל להישאר עיוור לחובבנות אי אפשר.

ולחשוב שהיו זמנים בפורום שיכלת לספור על כף ידו האחת של אישפוז מי זה אוהד אלגוב ...

פורסם

סרטון מעולה פשוט המחשה מדוייקת של הביזיון ששמו פורמולה ישראל.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הכתבה פוגעת בדיוק בנקודה, מבחנים לא מקצועיים ולא מהוקצעים מספיק, מדריכים שהקשר היחיד בינם לבין נהיגה ספורטיבית הוא החולצה עם הסמלון (להוציא כמובן את מדריכי הנהיגה המתקדמת של אלטרנתיבי שכבודם במקומם מונח), הכתבה צולמה בתחילת המבחנים ולכן גם היא כוללת את כל התחנות, אני שנבחנתי ביום המיונים השלישי לא עשיתי חצי מן התחנות, קרני שור, הורדת ידיים, סימולטור, אופניים, הליכה על חבל מפאת חוסר זמן אני מניח ביטלו לנו אותם ועדיין הייתי שם למשך 6 שעות.

נ.ב

ח.ח לכתב בעל הקול הסקסי.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

+מה אתה מדבר איתי על הקול, הוא כולו סקסי בטירוף!

הוא, הפיצפוצים וכל 27 הגמדים! :not_worthy:

כל הכבוד יאשה, אין כמו הרוסים! אלופים!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאפו על הסרטון. ובארצנו כמו בארצנו.. לצערי הפסימיות שולטת ולא בכדי.

היתרון הוא שמכאן אפשר רק לעלות.

נו שויין, נמשיך לחלום בינתיים

אברה קדברה

פורסם

כתב מכוער, אבל למה מכוער? כי כשאומרים לו: "אוהד בוא לקרטינג" הוא עונה "עזוב אותך קראטינג, אני עם הימים האלה סיימתי", וחוץ מזה הוא גם מכוער בכללי.

דוגרי,

ככה נראה הספורט המוטורי בארץ שלנו, וחבל לי על מי שחשב אחרת. ללא הוצאת דיבה מסוג כלשהוא אבל נהגי מרוצים לא נראה לי שיצאו מה"פורמולה 69" הזה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...