Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא 13-14K הדרישה מהמכונית היא אמינות, צריכת דלק טובה, ומראה שלא יבייש, דרוש גיר אוטומטי.

עלו על הפרק כמה דגמים

קליאו B

אופל קורסה

פונטו ספייס

פג'ו 206

פורסם

קליאו -תרד גיר לא אמין.

בספייס בכזה תקציב תוכל רכוש עם גיר רובוטי,נועד לחיסכון אך לא כולם אוהבים איך שהוא פועל,תנסה,כי חוץ מזה הספייס רכב טוב וגם הכי חדיש תוכל לקנות.

קורסה-הגיר שנקרא איזיטרוניק יקר לטיפול ולא כול כך מוצלח.

הפיגו רכב טוב,אך הגיר AL4 גם לא בין המוצלחים.

אני הייתי מוסיף גם שרייד לאופציה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אף אחד מהרכבים האלה לא חסכוני ממש כולל את השרייד שבעיר יכולה בקלות להגיע לצריכה נמוכה מ 1 ל 10 בגרסה האוטומטית כמובן.

אתה יכול אולי להתקדם לרכבים גדולים יותר משפחתיות, יהיו לך יותר אופציות בתקציב שלך לרכבים אוטומטים, למשל אופל אסטרה 1.6 אוטומט, מורכב אצלה אוטומט יפני ונחשב לדי מוצלח. קח בחשבון שהאסטרה כמו כל רכב גרמני, תחזוקתו יקרה.

בגדול המלצה לרכבים אוטומטים ישנים ממצוא יפני.

בהצלחה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

פורסם

ובמשפחתית תהיה צריכה יותר טובה??

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ובמשפחתית תהיה צריכה יותר טובה??

לא, לא אמרתי את זה.

הדייהטסו שרייד שלי צורכת 1 ל 12 בנסיעה מעורבת. אני לא חושב שאחת מהרשימה חסכונית יותר אולי מלבד הקורסה.

וכמו שציינת בעצמך באף אחד מהרכבים הנ"ל הגירים לא אמינים ויקרים לשיפוץ.

הדייהטסו בחירה לא רעה מלבד שהיא לא נוחה, אין לה התנהגות כביש, וזווית גלגול רחב כך שמרגישים כל פניה בצורה לא הכי נעימה.

שורה תחתונה, רכב אמין שלא קשה לתחזק לסטודנטים תפרנים.

פורסם

הרובוטי של ספייס דווקא לא ידועה כבעייתי.גם גיר אוטו רגיל לא זול לשיפוץ,מנסיון של יונדאי לנטרה כ 5K,לא זול.

לכאלה רכבים לא אמורה להיות התנהגות כביש מרהיבה,זה לא איזה 106 GTI.

מה בחור צעיר צריך? רכב אמין,חסכוני וזול לתחזוקה,בעצמך אמרת שזה מה שרייד מספקת,במיוחד כשאין משפחה לא רואה סיבה לדעתי בכול אופן למשפחתית.

פורסם
ספייס לא חיסכוני? הוא עושה לפחות 14-15 קמ לליטר

אני מאמין שזו צריכה של הגרסה הידנית, לחבר שלי הייתה ספייס אוטומטית 80 כ"ס והיא הייתה צורכת בערך 1 ל 12 במעורב וגם לא סחבה משהו, גם השרייד לא סוחבת מי יודע מה, במיוחד לא בעליות.

• תוכן חדש...