Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנצ'יה אפסילון החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקפוץ למים העמוקים והלא מוכרים של הלנציה אפסילון החדשה, מישהוא יכול לתת לי את התמונה הכללית על האוטו הזה?

הבנתי גם שיש בעיית שירות לרכבים האלה? אולי בעיה תיהיה אחרכך גם למכור אותה?, אבל יש גם הרבה יתרונות...

אשמח לתגובות

תודה

פורסם

בכללי הרכב הולך לצנוח במחירון טיפולים לא יקרים כי רב החלקים הם של פונטו/500 חיסכוני בטירוף זה בטוח

חלש מאוד זה גם בטוח ראיתי אןתה היום מבפנים מאובזרת מאוד יפה אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שישלמו סכומים כאלה

על רכב סופר מיני עם מנוע כזה חלש וגיר רובוטי

אני חושב שעם כבר איטלקיה כזאת לקחת את הפונטו אוו עם 105 כ"ס שעולה 105 אלף בערך ולא את הלנציה שעולה 112 אלף פשוט מצחיק הפונטו מאובזרת מאוד יפה מאיפה סמלת מפליצה מחירים כאלה על חברה שלא הייתה בארץ המון שנים וככה מנסים להחזיר אותה לחיים אתם פשוט אנשי שיווק ביזיוניים

בהתחלה צריך אחלה מחירים ואז כשהרכב יהיה יותר נפוץ יראו את האיכות אולי אז יהיה אפשר לעלות את המחיר

כאילו חברה עם מישוא מסמלת קורה את זה בבקשה תביאו את ה DELTA ב 120 כ"ס ב 150 כ"ס בנזין ולא רק אוטומאט יהיה יותר לנציות על הכביש ואז מר ישראלי יחשוב ברצינות על לנציה כרגע אתם מוכרים רכב בלי שם טוב בארץ במחירים הזויים שנופלים מיידית

מעניין למה לא הולך לכם המכירות ולכל הרוחות למה אתם לא מביאים דיזל לרכבים רגילים כל אירופה משבחת את הMULTIJET של הקונצרן במיוחד עם חמירי הדלק היום במקום פונטו אוו 1.4 בנזין 75 כ"ס תביאו 1.3 דיזל שגם הוא 75 כ"ס אבל כמעט 28 ק"מ לליטר. :evil::evil::evil::evil:

תביאו לנציה דלטה 1.6 דיזל 106 כ"ס 26 ק"מ לליטר ויש לנו מלכת מוניות מחליפת SKODA עם חלפים יותר זולים תתעוררו יש לכם מותגים ומרחב דגמים מצויין ואתם לא עושים כלום

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
חשבתי לקפוץ למים העמוקים והלא מוכרים של הלנציה אפסילון החדשה, מישהוא יכול לתת לי את התמונה הכללית על האוטו הזה?

הבנתי גם שיש בעיית שירות לרכבים האלה? אולי בעיה תיהיה אחרכך גם למכור אותה?, אבל יש גם הרבה יתרונות...

אשמח לתגובות

תודה

למותג כמו שהוא היום בארץ, ז"א אם לא תהיה התפתחות וצמיחה בנפח השוק, הדגמים, והשירות בשנים הקרובות, אני מאמין שיהיה לך קשה מאוד למכור מה גם שלא תמכור במחירון, ואני לא הנכד של יצחק לוי אבל כך ההגיון הבריא אומר.

פורסם
בכללי הרכב הולך לצנוח במחירון טיפולים לא יקרים כי רב החלקים הם של פונטו/500 חיסכוני בטירוף זה בטוח

חלש מאוד זה גם בטוח ראיתי אןתה היום מבפנים מאובזרת מאוד יפה אבל אני לא מכיר הרבה אנשים שישלמו סכומים כאלה

על רכב סופר מיני עם מנוע כזה חלש וגיר רובוטי

צודק בקשר לחסכון טועה בגדול לגבי המנוע שמספק 14.5 קג"מ ו85 כ"ס ברצועת כח מאוד רחבה בין 1900-5500 סל"ד.

כל זאת על משקל של טונה ומגדש טורבו קטן שעושה את כל ההבדל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין לי מושג איך הלנצ'יה הקטנה הזו "סוחבת", אבל וכפי שציין קודמי, דווקא הנתונים הטכניים שלה מצביעים על אפשרות שהיא תעשה זאת לא רע בכלל. אשר לביקורת על כך שפיאט לא מביאים לכאן את מכוניות הדיזל שלהם, בהחלט מוצדק, אבל נראה שאחראית לכך מדיניות המיסוי המוזרה שאינה מעודדת בלשון המעטה מכירת כלי רכב כאלו בארץ, בעוד באירופה למשל כבר קשה למצוא מכוניות מונעות במנועי בנזין.

• תוכן חדש...