Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תרצה אנסה לברר מחר את עניין הפריסה בירושלים עם אנשים שמתעסקים בזה.

לגבי ההטענה עצמה אתה לא משלם- זה מובנה בחבילת שימוש שלך מראש (כך גם עמוד טעינה שמגיע לך בביתך ועמוד טעינה נוסף בנקודה לבחירתך)

ולגבי הIMEIV - הוא לא חלק מהפיתרון של בטר פלייס ולכן לא נכלל בBSS.

מה שכן, נאמר לי שהדור הבא של הרכבים יהיה במבחר רחב יותר ויתוכננו מראש להיות רכבים חשמליים (שלא כמו הפלואנס שהוסבה לאחד)

בנוסף, בBSS אפשרות לאחסון יותר מסוג סוללה אחד ופעולת ההחלפה מתבצעת ע"י רובוט שאפשר להתאים לצרכים.

אם יעלה הצורך ניתן להתאים את הBSSים להחלפת כמה סוגי סוללות.

בקיצור, אני אנסה לגרום למישהו ממחלקת מכירות/שיווק להיכנס לכאן ולתת הסבר מעמיק יותר....

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נשמע נחמד. מה לגבי האחריות על עמודי הטעינה האלה? בוא נניח שהשכנים היקרים שלי מחליטים לגנוב לי אותו/להשחית אותו. אני גם אחראי על זה או שאני מכוסה במקרה של ונדליזם לעמוד הטעינה שברשותי? (השתתפות עצמית כמו בביטוח? :? )

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מסתבר שיש כסח ענק בין כמה גופים בנושא עמדות הטעינה, מי שקרא את הכתבה שפורסמה באינטרנט.

משרד התשתיות בעד שיטת הטעינה של בטרפלייס, אבל מצד שני הן משרד הגנת הסביבה והן משרד התחבורה מתנגדים נחרצות לעניין.

הסיפור הוא כמובן פוליטי ונסיון לדחוף את השיטה של בטרפלייס בניגוד לדעת מומחים בניהם מכון התקנים שעד היום מסרב לתת תקן לרכב!.

מי שלא מכיר את הסיפור אז.. יש מספר שיטות טעינה בעולם, ומכון התקנים דורש כי הטעינה תתבצע על פי התקנים הללו, חברת בטר מסרבת כי היא רוצה בלעדיות!, מכון התקנים עומד בשלו ומסרב לאשר את עמדות הטעינה! כי הם לא עומדים בתקן העולמי.

מנגד משרד התשיתיות משום מה דוחף את המיזם וטוען כי שיטת הטעינה הרגילה ( על פי התקן ) יותר מסוכנת לאזרח ולכן עדיפה השיטה של בטר, ומצד שני עומדים הן משרד התחבורה והן המשרד להגנת הסביבה וטוענים שהם אינם מוכנים לתת מונופול ושיש תקן בינלאומי שיש לעמוד בו.

יש גם סיפור שרץ שעלות החשמל לטעינה היא פי 13 ממחיר הקניה וחייבים לטעון בלילה כי התעריף יותר זול!

כל פעם מפרסמים משהו חדש באינטרנט בנושא הזה. לאיזה כיוון זה ילך, אף אחד לא יודע .

פורסם

שוב- אני יודע שבחור חדש שמגיע ומתחיל להגיב בשם חברה זה קצת חשוד- אני לא שתול של החברה ורחוק מלהיות איש פירסום, שיווק או מכירות.

סה"כ משתף את הפורום עם המידע שקיבלתי בעבודה.

אולי ניב (SENDA) יקרא את זה ויגיב כדי להוריד לכם את החשש... ניב, אות חיים? ;)

כן כן אני פה.

מאור הוא אכן חובב מכוניות מזה שנים רבות (עוד מלפני שהיה לו רישיון) ומכר ותיק.

אני קצת מקנא בו שהוא זוכה לעבוד בחברה כמו בטר פלייס שלא ידוע אם היא תצליח או לא אבל היא בהחלט מנסה לעשות שינוי בהרגלי התחבורה בארץ ובעולם וזה נראה מאתגר.

אני דוקא מעריך משהו שמסור לעבודה, למרות שיחסי ציבור הם ממש לא החלק שלו במקצוע...

מאור - תמשיך ככה!

פורסם

תודה רבה לך ניב :-)

ואחת אחרונה בכיכוב המשפחתית ורכב בעמדת הטענה כדי שתוכלו להתרשם מאיך זה נראה

15092011075.jpg

I'm done picture whoring for now :lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

היום באמת ראיתי פלואנס תכלת מטאלית כזו שזיהיתי בוודאות כ ZE, בלי שום מדבקות או סימן מזהה אחר נוסעת באיזור מחלף הכפר הירוק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קל לזהות אותן: כתוב עליהן ZE מאחור ולנהג תמיד יש פרצוף של "אני אצליח או לא אצליח להגיע?" :lol:

חחחח הרגת אותי

פורסם

טוב, קודם כל גילוי נאות: בטר פלייס משלמים לי משכורת. :)

התשובה היא כן. יש כיום בארץ כ30-40 רכבי פלואנס ZE שמסתובבים. אף אחת מהן לא שייכת לאדם פרטי. כולן שייכות לניסוי של בטרפלייס, ניסוי שאני שותף לו מזה כ10 חודשים.

במהלך הניסוי הרכבים נוסעים יומם וליל ברחבי הארץ, בדיקות מערכות, איתור תקלות ושיפור הפיתרון של בטרפלייס, לכן, לא מן הנמנע שמדי פעם תתקלו ברכב כזה. אולי אפילו ראיתם אותי מספר פעמים. בדרך כלל אני ברכב כחול כהה...

אורן

עריכה: רוני- ROFLMAO

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...