Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה אור די חלש ולא מספיק רחב, מוזר שהמספר של הרכב האדום בכלל לא מושפע מהאור והזווית עד אליו בכלל לא גדולה. אני מגזים או שגם לאחרים זה נראה ככה ?

פורסם

Miraz - תמונה מהפלאפון, שלא מצטיין בצילום לילה.

בפועל האלומה מאירה טוב את הדרך, בדקתי בכבישים חשוכים לגמרי.

החיסרון היחיד הוא שלפנס השמאלי (צד נהג) יש מעט עכירות שלא הצלחתי להסיר בשיוף + פוליש+ווקס על הפנס וכנראה שהיא פנימית, זה גם מוריד חלק מהאור לצערי, אבל זה יותר טוב ממה שהיה לפני, וכרגע זה לא מסוכן :roll:

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

אני משתמש כבר חצי שנה +- בנורות DIAMOND VISION של פיליפס ואני מבסוט עד הגג.

מה שכן, תבדוק שאתה רוכש את הנורות המקוריות בלבד, ובנוסף לקבלת אפקט "משלים" רצוי ומומלץ להחליף גם את אורות החניה לנורות לד לבנות. (עם הצהוב זה נראה ערבי סלחו לי על הגזענות)

בכל מקרה, כמו שמישהו בשירשור אמר, זה לא קסנון ולא מתיימר להתקרב לקסנון והעוצמה שלו זה אני יכול להעיד ושלא יחרטטו אותך, אבל בשביל קסנון משלמים והרבה (ויש את סוגיית החוקיות) אז תעשה את השיקולים שלך.

לילה טוב.

פורסם

הנה התמונות אני מרוצה מהתוצאה!

אבל מאיפה אני קונה נורת לד T10?

ואיך הפס לדים למטה חמוד או של ערסים?

P9160774.jpg

P9160777.JPG

Horsepower sells cars, torque wins races

• תוכן חדש...