Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר הרבה הרבה קריאה בפורום, הבנתי שלא יהיה לי כדאי לשים טורבו על על מנוע 1.4 בגלל שאין לי סיכוי לעשות אותו חוקי.

אז המשכתי לקרוא וראיתי שהרבה ממליצים על החלפת מנוע, מישהו יכול לתת לי קצת מידע על החלפת מנוע, כמו איזה סוגי מנועים יש ומה ההבדלים בינייהם ? מה זה אומר B16, B16A ,B16A6

מאיפה אפשר להביא אותם(חדשים, משומשים), מה טווח המחירים והאם אפשר להשיג אותם בארץ בצורה חוקית ?

והכי חשוב - מהי צריכת הדלק של המנועים האלו ???

נ.ב

אולי בכלל עדיף כבר לקנות הונדה עם מנוע 1.6 במקום להתעסק בהסבות, לא יהיה לי יותר זול וקל?

פורסם

עדיף לקנות 1.6 מהמפעל.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
עדיף לקנות 1.6 מהמפעל.

זהו, שאני מחפש ולא מוצא משהו של שנת 98-99 ומעלה ... יש בכלל ייצור של הדגמים האלו בשנתונים האלו ??

פורסם

בטח, יש אפילו שנת 2000 בן דוד שלי מכר אחת כזאת לא מזמן.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
בטח, יש אפילו שנת 2000 בן דוד שלי מכר אחת כזאת לא מזמן.

תוכל להראות לי איפה אתה מוצא ? כרגע עשיתי חיפוש באינטרנט למכירה, יש רק אחד אחת שראיתי של 99, כל השאר הם 93-96

פורסם
אין בארץ האצ'בק של השנים 96-00 שעלו לכביש עם מנוע 1.6. כולן עלו עם מנועי 1.4. 1.6 יש רק ב4 דלתות וקופה.

זה מה שחשבתי .. מישהו יכול לענות לי על השאלות בהתחלה ולכוון אותי קצת ??

פורסם

אף מנוע שתרכיב שהוא מעל 1.4L לא חוקי. אם אתה רוצה לשפר במעט, אתה יכול להחליף סעפות לסעפות של 1.6 (מניסיון, קשה להשיג).

האופציה היחידה שלך שבאמת תעלה אותך בכוח בצורה חוקית היא להחליף רכב...

פורסם
תוכל להראות לי איפה אתה מוצא ? כרגע עשיתי חיפוש באינטרנט למכירה, יש רק אחד אחת שראיתי של 99, כל השאר הם 93-96

אהה, מחילה חשבתי שאתה מדבר על הסדאן 1.6...

בס"ד

פורסם
אף מנוע שתרכיב שהוא מעל 1.4L לא חוקי. אם אתה רוצה לשפר במעט, אתה יכול להחליף סעפות לסעפות של 1.6 (מניסיון, קשה להשיג).

האופציה היחידה שלך שבאמת תעלה אותך בכוח בצורה חוקית היא להחליף רכב...

טוב, כנראה שהאופצייה היחידה היא באמת לקנות רכב 1.6, אתה יודע אם יש בארץ את הדגמים החזקים (150-160 כ"ס) או שיש רק את הסטנדרטי עם ה 125 כ"ס ?

פורסם

יש הצבק שנת 97 יחד עם 1600 חוקי למהדרין וככה זה יצא מהחברה!

זה יבוא מקנדה והבן אדם רוצה למכור את הרכב, כי הוא רוצה רכב משפחתי.

אז יש כזאת בארץ וראיתי בעיינים שלי את הרכב ואת המספר מאחורה ה-00 שזה אומר שזה יבוא אישי.

וגם ראיתי ברשיניות שזה יבוא אישי.

אם אתה רוצה תדבר איתי בפרטי אני ינסה לארגן לך את המספר של הבן אדם.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

תודה רבה, שלחתי לך הודעה, מישהו יודע אם יש בארץ מכוניות עם מנועי ה B בעלי 150-160כ"ס למכירה ? או שהם שווקו רק עם הדגם הבסיסי ?

פורסם

נמכרה בארץ סיוויק סדאן בדגם SR עם 125 כ"ס בלבד.

בתור בעלים של אחת ידנית המנוע מעולה ולא חסר כח, זה היתרון הגדול בדגם הזה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
נמכרה בארץ סיוויק סדאן בדגם SR עם 125 כ"ס בלבד.

בתור בעלים של אחת ידנית המנוע מעולה ולא חסר כח, זה היתרון הגדול בדגם הזה.

איזה שנה האוטו שלך ? מה הצריכת דלק שלה ?

• תוכן חדש...