Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לברר מבעלי נסיון שביניכם לגבי מימון לרכב לא חדש אלה שנת 2006-2007 ויותר מדוייק פג'ו 206 מהשנים האלה שמחירה נע בין 35 ל 45 אם אני לא טועה.

האידיאולוגיה שלי אומרת - למה לכסוך אם ניתן לקנות עכשיו ולחלק לתשלומים או חירטוט דומה לזה. בכל מקרה כל פעם הייתי קונה רכב כזה או אחר מתחילת שנות ה 90 ואז מתחיל במסע השקעות שמזמן היה חוצה את סכום הרכב עצמו וכנראה שקצת נמאס לי מזה אז חיפשתי רכב שיחסית אני אוהב, יחסית סביר לתחזוקה (דלק, טיפולים, ביטוח) והגעתי לפג'ו 206 xs 110 כ"ס.

שורה תחתונה היא שאני מרויח משכורת לא רעה בסה"כ ומאמין שאוכל לעמוד בסכום של 1000 ש"ח על המימון (ברור לי שחוץ מזה יש הוצאות שוטפות על הרכב כמו דלק, ביטוח וטיפולים) ואני מעוניין בעצם לבדוק אופציה לקחת מימון של כ 35 אלף למשך 3 שנים שאני גם מאמין שבהם אחזיק את הרכב ושבהם הירידת ערך כבר לא גבוהה כ"כ.

אז לשאלתי: שווה? מומלץ? הקאץ' גדול מדי?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בבנק הבינלאומי נותנים הלוואות של עד 30K ללא ריבית למי שיפתח אצלם חשבון, ובתנאי שיעביר לשם משכורת נטו הגדולה מ-5000 שח.. בנוסף פטור מעמלות שורה למשך 5 שנים.

.I Rock, There For I Am

פורסם

כשמציעים לך תנאי מימון עבור סכום מסוים משווי הרכב (חלקו או כולו), למעשה מחלקים את המחיר הרכב לתשלומים בתוספת ריבית.

למשל רכב שעולה 100K עליו הציעו לך לשלם 50K במזומן ואת היתר ב36 תשלומים יכול להראות כך:

תשלום 50K במזומן

+

פריסה של יתרת התשלום (50K) ל36 תשלומים: 50000/36 = 1388

+

תוספת הריבית: 50000*(ריבית פריים+%1= %5.75) = 50000*0.0575 = 2875 = ריבית נטו

תוספת ריבית לחלק ל36 תשלומים: 2875/36 = 79שח

סה"כ גובה ההחזר החודשי למשך 36 חודשים: 1388 + 79 = 1467שח

כמובן שהריבית שהכנסתי לחישוב כאן היא רק בשביל הדוגמא. מעבר לזה אני לא מומחה גדול להלוואות, אבל אני כן יכול להגיד לך שלדעתי בבנקים קטנים תמצא תנאים יותר טובים מאשר בסוכנויות רכב. אם יש לך הטבות בבנק שלך אני מציע לך לבדוק לפחות שם. מעבר לזה חשוב שתדע להבין כמה "עולה" לך לקבל את ההלוואה, כדי שיהיה לך בסיס להשוואה.

ועוד דבר אחד, שים לב לסעיף חשוב מאד שמומלץ להמנע ממנו בליקחת הלוואה - לא להסכים לשעבוד הרכב לבנק

(מה שלא ביקשו ממני בבנק ובינלאומי, ובבנק הפועלים כן!).. שיהיה בהצלחה :)

.I Rock, There For I Am

פורסם

אם יש לך מסגרת פנויה בכרטיס אשראי, אתה יכול לגשת ללובינסקי טרייד.

כאשר קניתי מהם רכב, היה אפשר לשלם ב 36 תשלומים ללא ריבית עד 54 אלף ש"ח.

יש להם מבחר 206, הם נותנים אחריות, נדמה לי לשנתיים.

הרכבים שלהם מטופלים במוסכי היבואן עם תיעוד מלא.

http://www.lubinskitrade.co.il/?pg=cars&CategoryID=0&postback=1&fld_adv_open=&make=%D7%A4%D7%99%D7%92%27%D7%95&model=206&designation=-1&gear=-1&fromyear=-1&toyear=-1&pricefrom=-1&priceto=-1&odofrom=-1&odoto=-1&location=-1&ownership=-1&enginefrom=-1&engineto=-1&enginetype=-1&handfrom=-1&handto=-1&freetext=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסגרת אשראי בגובה הזה אין לי וקשה לי להאמין שתהיה לי בזמן הקרוב (הכוונה למסגרת של 40 אלף +)

ואני מבין שהמימון זה תכלס הלוואה ולכן עדיף לי באמת לבדוק את תנאי ההלואות בבנק שלי כפי שאני מבין מכם...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...