Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסך החיצוני בסדר , רואים את הסדק רק כשמסתכלים בזוית מסוימת דרך המסך.

איפה לתקן וכמה יעלה? האם הביטוח יכסה את זה?

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לא שמתי לב מתי בדיוק , אבל כנראה כשהיה בכיס האחורי של הג'ינס כשרכבתי על האופנוע..

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

חבר שעובד כטכנאי בפלאפון אמר שהמכשירים האלה חייבים מגן, בלי מגן - המסך נשבר בקלות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המסך הזה לא נשבר בקלות.

אני כל יום מאכיל אותו מכות בלי שום מגן

אין עליו אפילו שריטה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שלי גם ספג חבטות , אבל הפעם לא יודע ממה זה קרה..

פורסם
חבר שעובד כטכנאי בפלאפון אמר שהמכשירים האלה חייבים מגן, בלי מגן - המסך נשבר בקלות.

בוקר טוב.

זה ממש משקף את רמת הטכנאים בחברות המשפט של חבר שלך.

שלי נפל בכל מצב אפשרי במהלך היום,הבנות שלי מפילות אותו חופשי,אני לפעמים גם כן שוכח שהוא בכיס האחורי ומתיישב עליו.

ונאדה.. חוץ מכמה שריטות על המסך הוא שלם ותקין לחלוטין... אההה וגם של אשתי באותו המצב בדיוק.

האמת שכאחד שממש לא סבל את הסלולאריים של סמסונג,גם מהיכרות אישית כמנהל מעבדה בסלקום בזמנו,המכשיר מפתיע אותי כל פעם חדש גם מאיכות החומרים וגם מנוחות השימוש.

פורסם

אם יש לך ביטוח נסה לממש אותו. אם לא מסכימים לתקן לך במסגרתו, תקן לבד.

אתה יכול לקנות זכוכית מסך תחליפית באיכות טובה מEBAY בסביבות ה30 דולר ולהחליף לבד בעזרת סרטוני הדרכה ביוטוב (יש טונות). חולץ כמה ברגים ופלסטיקים ופשוט מוציא את החלק התקול ומכניס חדש, לא צריך להיות "מומחה" או "טכנאי" כדי להחליף את זה.

במעבדות יקרעו אותך במחיר, יעלה לך מאות אחוזים יותר לעומת החלפה עצמית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מוזר שהצלחת לסדוק אותו, זה אמור להיות ממש קשה:

אם יש לך חוש טכני, תזמין את החלקים שצריך ב ebay ותנסה להחליף לבד.

נראה שאתה צריך רק את הכיסוי החיצוני, לא את כל המסך. נגיד כזה: http://www.ebay.com/itm/OEM-Samsung-i9000-Galaxy-S-LCD-Screen-Lens-Glass-/120743641066?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1ce1bfea (לא יודע אם זה באמת מקורי עם gorilla glass)

לא אמור להיות מסובך מדי להחליף לבד:

(זה למכשיר טיפה שונה מהגלקסי שיש בארץ, תחפש וידאו אחר שמתאים ב-100%)
  • תוכן חדש...