Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה SC 1.4 - 90 אלף - שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש את האיביזה SC במבצע של סיאט במחיר שעל הנייר נראה אחלה: 90 אלף על הכביש ובנוסף מתנה במידה ואני מביא חבר שיש לו Seat, שנינו טסים למשחק VIP של ברצלונה. שווה.

האבזור:

מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, מצלמת רוורס, GPS של איתוראן, בלוטות' מדיה וטלפון, שליטה במערכת מההגה, בקרת שיוט, XDS, חישוקים 17 אינץ' יפים, חלון פנורמי מגניב אבל לא שימושי, 6 רמקולים איכותיים, צבע מטאלי, עלוקה.

בעיקרון רציתי לרכוש את הפאביה 1.4 המדוברת במבצע של ה-70 אלף, נגמרו הרכבים, ואז פתאום שוב התמלא המלאי ואז שוב התרוקן.. אני מאמין ששוב יהיה..

מה חשוב לי ברכב?

שיראה טוב.

אבזור.

יחסית חסכוני בדלק.

הגעתי למסקנה שאין לי בעיה להתפשר על מרכב 3 דלתות.

בעיקרון אני מעדיף את האיביזה על הפאביה מכיוון שהיא מציעה אבזור רב יותר. גם לעומת הפאביה ספורט ב-85 שמציעה בסך הכול גג לבן, ג'אנטים ופנסי ערפל וזמן הספקה ארוך.

אז איך היא נוסעת? לא צריך שהרכב יהיה מטוס בליסטי, פשוט שיסחוב טוב.

פורסם

יש לי את הרכב, קניתי אותו גם במבצע של ה 86 ..... לדעתי רכב מדהים, ואני לא מבין איך אתה יכול להשוות אותו לפאביה (70 אלף ) שבא בלי ג'אנטים וכל הפינוקים של הספורט. נכון הרכב לא מאיץ ב 4 שניות ל100 אבל הוא חסכוני מצד שני, ואי אפשר טיל בליסטי וגם שיהיה חסכוני ... רק אתה בטוח שזה 17 אינץ ולא 16 ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני לא חושב ששווה להוסיף 20K על אבזור, כי בסה"כ מדובר על רכבים מאוד דומים במכלולים (מנוע, גיר וכו'). המלאי של הפאביה יתחדש ככל הנראה בחודש הקרוב.

אם כבר, הייתי רוכש את הפולו 1.4 שמוצעת ב- 84500 ש"ח.

קח בחשבון לצמיגים בחתך נמוך יש גם חסרונות- נוחות נסיעה פחות טובה ורגישות יתר למפגעים בכביש (צמיג עם חתך נמוך נוטה להיקרע הרבה יותר מהר מצמיג עם חתך גבוה יותר).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון והתלבטות אחרונה:

התקשרו אליי מסקודה וביצעתי הזמנה לפאביה ב-75 אלף (המחיר עלה) לינואר 12 - עוד מלא מלא זמן... שמתי 2000 שקל לשריון הרכב.

כרגע, בעקבות צמצום ההפרש בין הסקודה לבין הסיאט אני מתחיל לחשוב חזרה על האיביזה.

הייתי שוב בסוכנות סיאט ומסתבר שהם יכולים לספק לי אחת לבנה יפייפיה כבר בתחילת נובמבר.

עכשיו אם אני מסתכל על ההבדלים:

עיצוב יפה יותר בסיאט לטעמי.

אבזור - נקודת המפתח בסיאט. מרגישה הרבה יותר מפנקת ויוקרתית.

עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת:

כשנכנסים ליד 2 ורושמים שם סיאט איביזה, מגלים שיש 9 עמודים של איביזות בכל הסוגים. כמעט חדשות. מחירים דומים למה שנמכרת חדשה מהחברה. למה זה קורה?! מפחיד אותי לגלות כי יש איזה בעיה ברכב ואנשים פשוט מנסים להיפטר מימנו.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=29&SubModelID=1626&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

עכשיו אם נכנסים ורושמים סקודה פאביה, מגלים שיש בקושים עמוד אחד.

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

אין בעיה עם האיביזות, אבל יש אוכלוסיה גדולה של "אנשי עסקים" שקנו איביזה, נסעו עליה קצת ועכשו מנסים למכור אותה בסכום גדול יותר או זהה למה שהם שילמו עליה כחדשה.

גאונות ישראלית במיטבה. :lol:

V5

פורסם
אין בעיה עם האיביזות, אבל יש אוכלוסיה גדולה של "אנשי עסקים" שקנו איביזה, נסעו עליה קצת ועכשו מנסים למכור אותה בסכום גדול יותר או זהה למה שהם שילמו עליה כחדשה.

גאונות ישראלית במיטבה. :lol:

אז בעצם אין סיבה שזה לא יקרה גם עם הפאביות..

פורסם

מנסים למכור מחיר מחירון למרת שהאוטו נרכש במבצע .

דוגמה.

יש ביד2 סקודה פאביה 1.4 2011 ידנית צבע ירוק בעל הרכב דורש 92 אלף (הוא קנה ב 85 אלף במבצע) למרות שאני הזמנתי אותו רכב חדש 2012 ב 91 אלף על הכביש( מחירון 101) .

פורסם

הזמנתי לפני שבועיים איביזה 1.2 tsi עם חבר וגם אח שלו :> במבצע שהיה ב 105K על הכביש דגם SC עם כל התוספות חוץ מהביקסנון המיותר

מצפה לה בקוצר רוח!

פורסם

הפאביה שומרת על ערכה טוב יותר. תוסיף לזה את העובדה ששוק יד 2 של הפאביה משמעותית יותר טוב מזה של האיביזה, כל לוחות המודעות מפוצצים במודעות על איביזות 1.4/1.6 מהמבצעים האחרונים.

ותקבל שפאביה תהיה משמעותית עדיפה בכל הקשור להחזר ההשקעה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

דוגמה.

יש ביד2 סקודה פאביה 1.4 2011 ידנית צבע ירוק בעל הרכב דורש 92 אלף (הוא קנה ב 85 אלף במבצע) למרות שאני הזמנתי אותו רכב חדש 2012 ב 91 אלף על הכביש( מחירון 101) .

טוב זה אוטו ירוק.

פורסם
הפאביה שומרת על ערכה טוב יותר. תוסיף לזה את העובדה ששוק יד 2 של הפאביה משמעותית יותר טוב מזה של האיביזה, כל לוחות המודעות מפוצצים במודעות על איביזות 1.4/1.6 מהמבצעים האחרונים.

ותקבל שפאביה תהיה משמעותית עדיפה בכל הקשור להחזר ההשקעה.

אני לא מתכוון למכור את הרכב ב3 שנים הקרובות. עדיין זה יהיה משמעותי בשבילי? לדעתי שוק היד 2 בפאביה עוד ריק מכיוון שהמבצע שהיה עלייה מאוד חדש והמבצעים על האיביזה רצים כבר כשנתיים.

לדעתי עוג כנה או קצת יותר גם שוק היד 2 יהיה מלא בפאביות כתוצאה מהמבצע האגרסיבי.

אוקיי, עזבו כרגע את השוק יד 2.

םאביה או איביזה, יתרונות וחסרונות לדעתכם.

וכן, אני אוהב את העיצוב של האיביזה ככה שזה לא חיסרון בשבילי אלא דווקא יתרון.

פורסם
למה שלא תקנה איביזה משומשת? יש המון רכבים למכירה עם ק"מ אפסי וניתן להוריד המחיר לאור ריבוי ההיצע.

אחריות. בטיחות בתקינותו של הרכב.

פורסם

דוגמה.

הבעיה היא שהוא חושב לעשות רווח קל על ידי שימוש במחירון של יד2 ולא של לוי יצחק. לוי מתחשב במבצעי מכירות או בהגרלות ומתאים את המחירים לכך (למשל כשמגרילים מכונית ויוצאות לשוק פתאום 100 פורסטר הוא נותן לזה ביטוי). ביד2 כנראה לא מתייחסים להוזלה ומופיע שם מחיר מחירון רגיל והבחור חושב שכולם פראיירים.

• תוכן חדש...