Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

כרגע יש לי באוטו רביעיה של TOYO T1R 195/55/15

כנראה לאיזה ערס מסריח לא היה כיף שיש לי אותו שמור ויפה עם צמיגים טובים והוא שרט לי את כל הצד של האוטו וחתך לי את הצמיג הקידמי(לא פינצר חתך):evil:

אז לצערי אני צריך לקנות זוג חדש השאלי שלי היא כזאת :

1. האם יש משהוא מומלץ בצפון לצמיגים האלו.

2. אם כבר אני מחליף צמיגים אז אולי הגיעה הזמן לנסות משהוא חדש, למרות שבכללי אני דיי מרוצה אבל הצמיגים האלה קצת מרעישים.

3.ואחרון האם כדאי לי לרדת לחתך 50

תודה לכל העוניים ובכלל תודה ואילו שיענו מהר כי כרגע האוטו מושבת. כי אין מצב שאני נוסע על ספייר מעפן ויבש.

8)
פורסם
שלום לכלום

כרגע יש לי באוטו רביעיה של TOYO T1R 195/55/15

כנראה לאיזה ערס מסריח לא היה כיף שיש לי אותו שמור ויפה עם צמיגים טובים והוא שרט לי את כל הצד של האוטו וחתך לי את הצמיג הקידמי(לא פינצר חתך):evil:

אז לצערי אני צריך לקנות זוג חדש השאלי שלי היא כזאת :

1. האם יש משהוא מומלץ בצפון לצמיגים האלו.

2. אם כבר אני מחליף צמיגים אז אולי הגיעה הזמן לנסות משהוא חדש, למרות שבכללי אני דיי מרוצה אבל הצמיגים האלה קצת מרעישים.

3.ואחרון האם כדאי לי לרדת לחתך 50

תודה לכל העוניים ובכלל תודה ואילו שיענו מהר כי כרגע האוטו מושבת. כי אין מצב שאני נוסע על ספייר מעפן ויבש.

מצטער לשמוע על הונדאליסט.

לגבי הצמיגים הם טובים מאד ואם אתה רוצה צמיג יותר שקט וגם עם ביצועים זהים לך על היוקוהומה S_DRIVE ומאד תהנה ממנו.

שים אותם מקדימה כמובן

קובי

:-)

פורסם

לא מנסיון אישי (רק תיקנתי שם פנצ'ר פעם) אבל היו פה כמה שהמליצו על צמיגי דניאל בחוף שמן במיוחד לגבי T1R .

לרדת בחתך לא נשמע לי טוב, רק בשני גלגלים?

לא נראה לי שנוחות זאת הבעיה אלא יותר החוקיות שבדבר + העובדה שאתה מוריד בטוטאל 10% מהקוטר של הגלגל שזה אומר סטייה בקילומטראז' ובמהירות וגם מנמיך את האוטו.

את הצמיג היחסית תקין שיוחלף שים בספייר.

פורסם

חחח כמובן שאני יחליף את כל הרבעיה ולא רק זוג. לגבי חוקיות זה אפשרי, אהה ותודה שהזכרת לי את דניאל אני מכיר אותו ובכלל ברח לי מהראש.

האם למשהוא יש נסיון עם צמיגי מקסיס (MAZ1 195/50/15) והאם בכלל אפשר להשוות אותם לטויו

תודה .

8)
פורסם

האם למשהוא יש נסיון עם צמיגי מקסיס (MAZ1 195/50/15) והאם בכלל אפשר להשוות אותם לטויו

תודה .

לי היה ניסיון איתם. לצערי :2gunfire:

לא הייתי קורא להם צמיגים אלא יותר בסיגנון של "דברים עגולים מפלסטיק מאוד קשיח שישב לי על הג'נט".

צימגים רועשים, נשחקו נורא מהר, אחיזה גרועה וגם לא זולים במיוחד.

היתרון היחיד שלהם הוא שמרוב שהם קשיחים והאחיזה שלהם חרא יכולתי להוציא זנב בהרבה יותר קלות מאשר עם הT1R שיש לי עכשיו (שגם אותם אני לא אוהב אבל זה מה יש בנתיים).

כך שאם יש לך רכב הנעה אחורית הייתי ממליץ לקנות ולשים אותם מאחור, רק תיתכונן לזרוק זנב בכל סיבוב ושלא תחשוב אפילו להיכנס איתם לחורף :lol:

אני אישית הולך לשדרג לS drive בפעם הבא או לDZ101 אם אני אשיג בארץ במידה שלי

נ.ב

אני מתגעגע לEcsta Supra שהיו לי :cry:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

נראה שאני יקנה את הטויו שיש לי שוב כי הכי מתאמים לי הR1R יותר מידי בשבילי כי רוב השבוע הרכב משמש אותו להגיעה לעבודה.

אני עדיין מתלבט קצת בינם לבין הקומו אקסטה כי הקומו יותר טריים ואילו הטויו הם ממאי 2010.

האם משהוא מכיר מקום שבו אני יכול להסיג אותם בתאריך יצור יותר טוב דרך הגב המחיר שקיבלתי על הטויו T1R הוא 450.

תודה ושבוע טוב.

8)
פורסם

על S-DRIVE בדקת

לפי דעתי הם יותר טובים מהטיו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

על S-DRIVE בדקת

לפי ניסיוני הם יותר טובים מהטיו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
במקום שההיתי לא היה במידה שלי S drive

יש עוד הרבה מקומות בארץ :}

מאיזה איזור אתה

פורסם

אם כבר ככה מדברים פה על צמיגים תרשו לי לישאול אם צמיגי WANLE טובים? או לפחות נחמדים? כי יש לי אותם ב195\55\15 ועוד שאלה קטנה האם זה משנה שבגלגלים הקידמיים המהירות היא V ובאחוריים אם אני לא טועה זה H האם יש לזה משמעות?

ובקשר לשאלה של פותח הנושא לפי דעתי על תרד ל50 כי אתה מנמיך ומוריד 10% מהיציבות ברכב.

• תוכן חדש...