Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם בעדכון צ'יטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום ניסיתי לעדכן את הצ'יטה בפעם השנייה,(כחודש לאחר ההפעלה הראשונית) והתוכנה לא משתפת פעולה.

אחרי שאני לוחץ על הכפתור "select db area,then click here to update gps database"

ומכניס איידי וסיסמא,קופץ לי החלון הבא:

mc0hmmntzzy2.jpg

כשאני מנסה ללחוץ במצב הזה על OPEN,

הכפתור לא מגיב. ניסיתי לשנות את השם של הקובץ וללחוץ OPEN

ואז הגעתי לחלון הבא:

ynladyjkjvy2.jpg

לחצתי "כן",ואז קפצה לי הודעת שגיאה:

wyieytymynwz.jpg

ניסיתי להתקין את התוכנה והדרייברים מחדש ואין שינוי..:cry:

מישהו מכיר את הבעיה/יודע איך לסדר אותה?

תודה רבה,

אדר.

פורסם

תנסה לעדכן באופן ידני.

תוריד את קובץ העדכון מאתר החברה אליך למחשב. תפעיל את התוכנה ותבחר בעדכון ידני, ובחר את הקובץ שהורדת למחשב ותראה מה קורה.

האם באתר החברה, בדף בו הורדת את הדרייבר, ווידאת שזו הגירסה שמתאימה למספר הסריאלי של המכשיר שלך (יש שם הערה לפי טווח מספרים סריאלים)?

האם זה מכשיר שקנית בארץ או בחו"ל?

פורסם

החלון הזה קופץ כששם המשתמש וסיסמא לא נכונים או שלא בחרת בצד ימין למטה Middle East, KPH אם אני זוכר נכון

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
החלון הזה קופץ כששם המשתמש וסיסמא לא נכונים או שלא בחרת בצד ימין למטה Middle East, KPH אם אני זוכר נכון

אוי ואבוי אני לא מאמין על עצמי!:oops:

במייל שרשומה בו הסיסמא של המשתמש רשום גם את זה :

[email protected]

שזה בעצם דוגמא לסיריאל. פתאום הבנתי שזה לא הסיריאל שלי.

ואני כמו טמבל מנסה עשר פעמים ולא מבין מה נסגר עם התוכנה:-D

קיצור שמתי את הסיריאל שלי והסיסמא,ועובד מצויין!

מצטער על ההטרדה,ותודה על היחס.

שיהיה ערב טוב

פורסם

פעם ראשונה גם אני התבלבלתי , לאחר קריאה של המייל שוב הבנתי את הרעיון . ;)

העדכונים מאסיביים וטוב שכך, הצוות של ציטה בארץ עושה עבודה לא רעה בכלל.

אגב טיפ קל למי שרוכש כמה יחידות למכרים או משפחה, מנוי אחד מספיק לעדכון כל המכשירים ביחד, לא צריך לשלם יותר ממנוי אחד. אז לא לצאת פראיירים ;)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי שתי צ'יטות בארה"ב, הבאתי איתי לארץ, עכשיו אני צריך לעדכן. כמה שאלות :

1. נרשמתי באתר ושילמתי עם סיריאל אחד (פלטיניום). קיבלתי אישור במייל, אבל עושה רושם שהם מתכוונים לשלוח

את הרשיון פיזית לכתובת דואר שלי :

Your order will be dispatched as soon as possible. Delivery timescales depend on the requested shipping service. Futher details on delivery timescales are shown here: http://www.speedcheetah.com/scshop/page.php?xPage=terms.html

לא קיבלתי במייל שום סיסמה או סיריאל.

2. איך עושים עדכון של שני המכשירים עם אותו רישיון ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא משנה, הסתדרתי. הגיע המייל עם ההוראות. ואכן עידכנתי את שתי הצ'יטות עם אותו חשבון בלי בעיה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...