Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבקש את עזרתכם בחישוב העלות החודשית של הרכב שלי פיאט בראבה 2001 בחודש רק תגידו לי את ההיבטים שצריך להתבונן בהם וגם אם מישהו יכול לברר לי את הירידת ערך אני פשוט מעונין לבדוק אם זה יוצא יותר זול מליסינג תפעולי של מכונית חדשה יותר ואז זה אולי יותר משתלם לי.כמו כן גם רציתי לשאול על ליסינג תפעולי כמה שאלות:1.איפה יש?באיזה חברות הכי מומלץ?2.מישהו עשה?הדבר הזה בכללי מומלץ?3.האם יש אפשרות לביטוח צעיר בשביל אחי הקטן?[בן 20-עדיין חייב ביטוח יקר להחריד]4.במידה ואכן יוצא בשקלול כל הפרמטרים שיותר זול יהיה לעשות ליסינג תפעולי על מכונית חדשה,מתי הזמן הנכון?צפויות הוזלות כלשהן בקרוב?

תודה רבה ומצטער על כל השאולות והחפירה אבל ראיתי שהפורום שלכם מש יסודי בקטע של ההמלצות אז למה לא חחח יומטוב לכולם.

פורסם

ליסינג תפעולי בדרך כלל לא משתלם לאנשים פרטיים אלא רק לחברות ולבעלי עסקים. לקוחות פרטיים בדרך כלל מעדיפים להיכנס למסלול של ליסינג פרטי ולזה מוסיפים גם את חבילת האחזקה שכוללת טיפולים שגרתיים וטסט.

פורסם

ליסינג תפעולי/פרטי לעולם יהיה זול יותר מאשר רכב ישן

ההשוואה שלך היא לא נכונה, העלויות צריכות להיחשב ברכב שהוא חדש מול רכב חדש.

ישנם מחשבונים ברשת שניתן להיעזר בהם

ואם אתה רוצה תשובה ישירה, הרכב 2001 יעלה הרבה פחות מאשר כל סוג של ליסינג על רכב חדש

פורסם

לא נכון היום יש כזה דבר ליסינג תפעולי פרטי חפש ברשת אבל הקטע הוא שהרכב עולה לנו בחישוב מתחשב מאד 900 שקל בחודש לפני תאונות אז כל עסקה בפחות מזה שתכלול גם ביטוח שווה לנו..

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

900 ש"ח בחודש לא מכסה אפילו את ירידת הערך החודשית של הרכב ה"חדש" שלא לדבר על הריבית הטיפולים והביטוח...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא נכון היום יש כזה דבר ליסינג תפעולי פרטי חפש ברשת אבל הקטע הוא שהרכב עולה לנו בחישוב מתחשב מאד 900 שקל בחודש לפני תאונות אז כל עסקה בפחות מזה שתכלול גם ביטוח שווה לנו..

יש דבר כזה ליסינג תפעולי פרטי, רק שהוא עולה הרבה יותר מ-900 ש"ח לחודש. זאת אחת מהסיבות שכתבתי שלאנשים פרטיים ברוב המקרים מתאים ליסינג פרטי. במסלול ליסינג פרטי אפשר להגיע לתשלום חודשי של 900 ש"ח ברכבים קטנים או סופר-מיני.

פורסם

אופיר אתה צודק אני מדבר על רכבים כאלה אבל השאלה שלי אני רואה שאתה מהתחום תוכל להגיד לי אם קיימות עסקאות כאלה של עד 900 שקל שכוללות את החבילה הכוללת הזאת של ביטוחים ותיקונים?וגם כמו ששאלתי בהתחלה יש חברות שעושות גם ביטוח צעיר בעסקה כזאת?

• תוכן חדש...