Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול כמה שאלות על שתי מכוניות:

הראשונה היא BMW סידרה 3 שנת 92-93 , מה דעתכם?

השנייה היא סקודה אוקטביה 2002 מונית לשעבר , איזה מיסים צריך להוסיף כדי להפוך אותה לרכב פרטי?

אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע, הרכב חייב להיות אוטומט.

הרכב מיועד לאימי כרכב שני של הבית ורכב שאני ייסע עליו שאני יוציא רישיון בעוד כשנה וחצי + - .

פורסם

שתי ההצעות ממש לא מתאימות לדרישות העתידיות מהרכב, ושתיהן הרבה יותר יקרות מהתקציב הנתון.

הב.מ.וו סידרה 3 יקרה מאד לאחזקה וביטוח (שלא לדבר על נהג צעיר...)

הסקודה היא דיזל, ואינה מתאימה למי שנוסע מעט (אגרת הרישוי שלה גבוהה מאד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שתי ההצעות ממש לא מתאימות לדרישות העתידיות מהרכב, ושתיהן הרבה יותר יקרות מהתקציב הנתון.

המכונית שלנו כרגע נוסעת 15-20 אלף קילומטר בשנה שזה בערך ממוצע.

אני יודע שרכב דיזל האגרה שלו יקרה ב-800 שקל יותר אבל זה השקעה חד פעמית לשנה אז ככה שאפשר לחיות עם זה....

פורסם

המכונית שלנו כרגע נוסעת 15-20 אלף קילומטר בשנה שזה בערך ממוצע.

אני יודע שרכב דיזל האגרה שלו יקרה ב-800 שקל יותר אבל זה השקעה חד פעמית לשנה אז ככה שאפשר לחיות עם זה....

האגרה יקרה יותר ב-1800 ש"ח ולא ב-800, האחזקה יותר יקרה אף היא, ומחירה של הסקודה כולל מיסים יהיה בערך פי שניים מהתקציב שלך....

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

סקודה דיזל אוטומטי 2002 מפרטי עולה כ-10000 ש"ח - אין מצב שתמצא כזאת ממונית אפילו ב-60 א' ש"ח

צא מהסרט שאתה נמצא בו - וחזור למציאות...

בתקציב שלך תוכל למצוא הונדה סיווק ב-93/94/95 וזאת נראית לי הפשרה הטובה ביותר מבחינת צרכיה של אמא שלך - וחלומותיך שלך...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בתור רכב פרטי למשל 100 אלף ש"ח אז אל תצפה שימכרו לך אותו ב 30 אלף בתור מונית. אם זה הולך לפרטי יש לך מיסים ולפי המחיר זה נשמע 2002 - ככל שהשנתון עולה המחיר גבוהה בין השנים 99-2001 המיסוי לא יקר, בין השנים 2002-2004 המיסוי יקר מאוד, ונראה כי עדיף לקנות רכב פרטי.

פורסם
אני ראיתי במחירון של לוי יצחק שהאוטו עולה 28 לא כולל מע"מ , אין סיכוי שהמיסים כפולים מהמחיר של האוטו.

:lol:

תגיד אתה חי בישראל?!

תגיד תודה שזה רק כפול... :roll:

פורסם
אני ראיתי במחירון של לוי יצחק שהאוטו עולה 28 לא כולל מע"מ , אין סיכוי שהמיסים כפולים מהמחיר של האוטו.

:lol:

תגיד אתה חי בישראל?!

תגיד תודה שזה רק כפול... :roll:

אני יודע שהמיסים פה כפולים ומוגזמים מאוד אבל זה לא ככה במוניות כי מכס משלמים ועוד כמה מיסים משלמים בכל מקרה , מע"מ אני יודע בוודאות שלא משלמים ואם רוצים להפוך את האוטו לרכב פרטי צריך לשלם את המע"מ אבל עדיין גם עם מע"מ המחיר לא מגיע ל-60 אלף , מי שיודע על עוד מיסים אשמח אם הוא יגיב.

פורסם

אז בא ונעשה את החשבון:

מחירה של סקודה אוקטביה (מונית) 2002 אוטומטית הוא 28000 ללא מע"מ

יש לשלם את המיסים החלים בסך 128% מהמחיר הנתון (לפחות)

28000 * 2.28 = 63840 (שזה אגב די דומה למחירון הרגיל לסקודה מונית לשעבר שהוא 64850)

כמעט כפול מהתקציב שלך - ואני ממליץ לך בשנית לצאת מהסרט - אתה מחפש רכבים שאינם ראליים לא לתקציב ולא לשימושים הצפויים ברכב, ואתה עוד עלול להסב נזק כללי לא מבוטל להוריך ע"י כניסה להרפתקאות מפוקפקות כאלה ואחרות...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אז בא ונעשה את החשבון:

מחירה של סקודה אוקטביה (מונית) 2002 אוטומטית הוא 28000 ללא מע"מ

יש לשלם את המיסים החלים בסך 128% מהמחיר הנתון (לפחות)

28000 * 2.28 = 63840 (שזה אגב די דומה למחירון הרגיל לסקודה מונית לשעבר שהוא 64850)

כמעט כפול מהתקציב שלך - ואני ממליץ לך בשנית לצאת מהסרט - אתה מחפש רכבים שאינם ראליים לא לתקציב ולא לשימושים הצפויים ברכב, ואתה עוד עלול להסב נזק כללי לא מבוטל להוריך ע"י כניסה להרפתקאות מפוקפקות כאלה ואחרות...

אל תדאג לא יהיה נזק רק בודקים רק אופציות....לבדוק לא עולה כסף :wink: .

וגם אם נגיד ההורים שלי יחליטו לבדוק על הרכב , מחפשים רואים מודעה או את הרכב עצמו שואלים מחיר ואם המחיר לא מתאים פשוט לא קונים ולא מבררים יותר על הרכב....

פורסם

אם תסתכל פה בשרשורים אחרים בנושאים דומים תראה שבדרך כלל השואל מבקש סינון מרשימת דגמים. בצורה שאתה מנסה לחפש רכב - לא תמצא עוד הרבה זמן, ותמשיך לבלבל את המח עד כשתשאל שאלה עיניינית - אף אחד כבר לא יענה.

לפיכך בשורות הבאות אסביר על קצה המזלג כיצד מחפשים רכב:

1) בודקים מה יהיה השימוש ברכב, ובהתאם מחליטים על גודל נפח מנוע ולפעמים גם ארץ מוצא.

2) מחליטים מה התקציב.

3) קונים מחירון / גולשים באינטרנט למחירון לוי יצחק ובודקים מה נכנס בתקציב.

4) עושים רשימה של כל המכוניות העונות לתנאים בסעיף 1 הנכנסות בתקציב.

5) עכשיו כשיודעים מה בעצם מחפשים אפשר להתחיל...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...